Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
Hoće li mu usputna djevojka biti bijela ili kosooka ?......ili božemiprosti frajer ?
Guest- Guest
Re: Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest
kofein wrote:Hoće li mu usputna djevojka biti bijela ili kosooka ?......ili božemiprosti frajer ?
Ako bi baš htjeli biti dosljedni u zastupanju brave new world svjetonazora, onda ovo posljednje. Mislim, kad je bal nek je i maskenbal.
Guest- Guest
Iduci Mandela???????
2014-04-14
A zasto nije Kinez homoseksualac...rasizam cisti...
darth_vader-
2014-04-17
Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
omni wrote:Daniel Craig ce vjerojatno glumiti u novoj verziji serije "Korijeni" ulogu KuntaKinte. Ili sam nesto pobrkao?
aaahahaha
immortal-
2014-04-16
Fimovi o Bondu općenito više nisu u stanju pisati povijest ......
s britanijom na marginu odlazi i njena kultura
s britanijom na marginu odlazi i njena kultura
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nice wrote:Sto ste ljubomorni..zgodan je lik :-P
nije problem u liku nego u ulozi. to je kao da ulogu ''robina hooda'' daš jackie chanu boktedragi ili ulogu ''pocahontas'' daš halle barry.
nabijem na kurac tu ''korektnost''.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
mortal wrote:omni wrote:Daniel Craig ce vjerojatno glumiti u novoj verziji serije "Korijeni" ulogu KuntaKinte. Ili sam nesto pobrkao?
aaahahaha
2017-10-12
orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
daniel craig je najjači bond ikada. meni je lik jamesa bonda teški psihopat. ovaj ga je skinuo k'o da je rođen takav.
2017-10-12
abraham wrote:Iduci Mandela???????
2017-10-12
ili da u filmu o stvaranju jazza ulogu lika luis armstronga daju kevinu kostneruKavran wrote:Nice wrote:Sto ste ljubomorni..zgodan je lik :-P
nije problem u liku nego u ulozi. to je kao da ulogu ''robina hooda'' daš jackie chanu boktedragi ili ulogu ''pocahontas'' daš halle barry.
nabijem na kurac tu ''korektnost''.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
meni connery i brosnan :)Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
daniel craig je najjači bond ikada. meni je lik jamesa bonda teški psihopat. ovaj ga je skinuo k'o da je rođen takav.
2017-10-06
idris elba će imat pet banki do snimanja idućeg bonda
inače bond je trebao bit ovaj dečko ali su iz nekog razloga uzeli ostarjelog i lošeg craiga za još jedan film, a problem craigovog bonda je lijepo opisao jedan engleski kritičar, "Bond is fun and witty, not dark and gritty".
inače bond je trebao bit ovaj dečko ali su iz nekog razloga uzeli ostarjelog i lošeg craiga za još jedan film, a problem craigovog bonda je lijepo opisao jedan engleski kritičar, "Bond is fun and witty, not dark and gritty".
To valjda ovisi o godištu gledatelja.Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
Guest- Guest
pa i ne baš, više o bondovskoj karizmi :)Qanon wrote:To valjda ovisi o godištu gledatelja.Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
2017-10-06
ako ćemo o karizmi, connery. Pravi omjer campa, zajebancije i opasnosti.
Inače bond je više teenage boy fantasy nego bilo što drugo (M je strogi tata, monneypeny je mama koja ga uvijek štiti od istog, a sve druge žene su za potrošit).
auti, pištolji, igračke koje dobavlja onaj ludi ujak q, negativci...
Inače bond je više teenage boy fantasy nego bilo što drugo (M je strogi tata, monneypeny je mama koja ga uvijek štiti od istog, a sve druge žene su za potrošit).
auti, pištolji, igračke koje dobavlja onaj ludi ujak q, negativci...
Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
Connery vjerojatno ipak bez ozbiljne konkurencije. Bio je praktički utjelovljenje Bonda i moguće i jedini koji je pravo djelovao uvjerljivo u toj ulozi. Brosnan ipak prehladan, distanciran, glumio je nekako bez krvi i mesa.
Guest- Guest
navodno je u izbor ušao uz Conneryja i Cary Grant :)Speare Shaker wrote:Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
Connery vjerojatno ipak bez ozbiljne konkurencije. Bio je praktički utjelovljenje Bonda i moguće i jedini koji je pravo djelovao uvjerljivo u toj ulozi. Brosnan ipak prehladan, distanciran, glumio je nekako bez krvi i mesa.
2017-10-06
Noor wrote:navodno je u izbor ušao uz Conneryja i Cary Grant :)Speare Shaker wrote:Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:orion wrote:Treba nesto mijenjati ….onaj zadnji 007 je nikakav. Los glumac, a k tomu i ruzan …..
I to kao prvi kandidat, prvenstveno zbog njegove uloge u Sjever-sjeverozapad. :) On bi to odradio jako korektno, ali ne bi tako dobro nosio sam zabavljački a istovremeno i mačo karakter Bondovog lika. No, to se izjalovilo i Bond je dobio Connerya kao svog bez prave konkurencije najboljeg predstavnika. Barem po mojem mišljenju.
Cary je bio više čovjek za ranija desetljeća, a Sean za nastupajuće šezdesete.
Guest- Guest
slazem se u potpunosti...Speare Shaker wrote:Noor wrote:navodno je u izbor ušao uz Conneryja i Cary Grant :)Speare Shaker wrote:Noor wrote:meni connery i brosnan :)Kavran wrote:
I to kao prvi kandidat, prvenstveno zbog njegove uloge u Sjever-sjeverozapad. :) On bi to odradio jako korektno, ali ne bi tako dobro nosio sam zabavljački a istovremeno i mačo karakter Bondovog lika. No, to se izjalovilo i Bond je dobio Connerya kao svog bez prave konkurencije najboljeg predstavnika. Barem po mojem mišljenju.
Cary je bio više čovjek za ranija desetljeća, a Sean za nastupajuće šezdesete.
Cary je bio izvrstan glumac svoje generacije i zlatnog doba hollywooda, izgledom Bond, no to nije dovoljno :)
Bond je trebao to sto je dobio..Conneryja.
Bolje nije moglo....dokazali su i svi buduci izbori :)
2017-10-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ima li pravde za Perkovića, Mustača i Jamesa Bonda?
» Merkel : Crna Gora najizgledniji kandidat za EU
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
» Merkel : Crna Gora najizgledniji kandidat za EU
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» Ante Ćorušić priznao da je kandidat za novog ministra zdravlja: Evo za što se zalaže
Page 2 of 3