dvije crtice iz afrike sa strujom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: dvije crtice iz afrike sa strujom
Ljeto je vrućina crijevna viroza i proljev, gužve, kmečanje djece jer ne rade škole ni vrtić, beskonačnbo vučenje stvari s balavburdijom na plažu, jebeni turisti, jebeni apartmani i instalacije...wc koji otkaže, vrućina, gužva...upala grla......
Da jedino žuja!
Da jedino žuja!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jutros sam pod virozom i groznicom išao čistiti barku, u jednom momentu sam klonuo i otišao leć u park....uzeo vodu i blenuo u nebo!
2015-08-06
Lito je dobra stvar kada radiš svaki dan 16h ubiješ se od posla ne osjećaš većinu legnes mrtav umoran i spavaš
AssadNaPodmornici wrote:Lito je dobra stvar kada radiš svaki dan 16h ubiješ se od posla ne osjećaš većinu legnes mrtav umoran i spavaš
x
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:Lito je dobra stvar kada radiš svaki dan 16h ubiješ se od posla ne osjećaš većinu legnes mrtav umoran i spavaš
ovo za popizdit uzbudljivo zvuci provesti ljeto
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ljeti je vruće i grad je pun turista?
wow, jebena ustaška vlast...
btw split je kurac moj pun turista, očito nikad nisu vidjeli veneciju, firencu, cannes...
wow, jebena ustaška vlast...
btw split je kurac moj pun turista, očito nikad nisu vidjeli veneciju, firencu, cannes...
E To su zi Dalmosidebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Lito je dobra stvar kada radiš svaki dan 16h ubiješ se od posla ne osjećaš većinu legnes mrtav umoran i spavaš
ovo za popizdit uzbudljivo zvuci provesti ljeto
Poznato ne da vole Radit
epikur37 wrote:Ljeto je vrućina crijevna viroza i proljev, gužve, kmečanje djece jer ne rade škole ni vrtić, beskonačnbo vučenje stvari s balavburdijom na plažu, jebeni turisti, jebeni apartmani i instalacije...wc koji otkaže, vrućina, gužva...upala grla......
Da jedino žuja!
Tako je Mujo bi na moru u Sarajevu.
Ubilo ga sto je morao dugo pjesaciti do plaze,
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Split je kao Afrika, samo sa strujom
» Povijesne crtice:2.11.1991 pao Luzac.Cetnici i JNA nemilosrdno i brutalno ubili 59 Hrvata.
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» split je afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
» Povijesne crtice:2.11.1991 pao Luzac.Cetnici i JNA nemilosrdno i brutalno ubili 59 Hrvata.
» Hrvatska - Afrika sa strujom
» split je afrika sa strujom
» afrika sa strujom u kaosu
Page 2 of 2