U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
Eto ga na ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: U partizane su mahom odlazili iz gradova a u ustaše,domobrane,četnike,belogardejce,baliste ljudi sa sela
sory, morao samkaja_333 wrote:Eto ga na ..
Guest- Guest
Naravno da ovo gtreba gledati u svjetlun nastupajucih izbora. Dakle, u WWll su u partizane isli urbani, dakle naporedni u fasisticke postrojbe su isli ruralni, dakle nazadni. U DR su na crtu isli ruralni i siromasni, dakle nazadni u poslanstva i studirati van su isli urbani tj napredni. Na izborima za SDP glasuju urbani dakle napredni a za HDZ ruralni tj nazadni. Eto, i sad je na vama da odlucite , kojem cete se privoljeti carstvu. Da, ovo ne vrijedi za pripadnike jedne nacionalne manjine. Oni su uvijek napredni i pri vlasti. Bili urbani ili ruralni. Muhahahahaa Kila mozga.......
2014-04-14
ja sam čul da su u partizane mahom odlazili kokošari a kasnije se to i vidjelo
Tony Soprano-
2015-08-15
vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a ne Vasilj je bio dobar drugmichaellcmacha wrote:vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
Tony Soprano-
2015-08-15
To je Putin :) a u kurcu tvoje analize o Siriji i koječemu...:)michaellcmacha wrote:vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
Guest- Guest
strpi se maloStarhemberg wrote:To je Putin :) a u kurcu tvoje analize o Siriji i koječemu...:)michaellcmacha wrote:vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
Tony Soprano-
2015-08-15
ako milanović može preko noći postati hrvatski domoljub zajedno sa peđom grbinom mogu i ja postati fan cara Mede.... ;)Starhemberg wrote:To je Putin :) a u kurcu tvoje analize o Siriji i koječemu...:)michaellcmacha wrote:vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
2015-08-08
ti za mene jesi Carmichaellcmacha wrote:ako milanović može preko noći postati hrvatski domoljub zajedno sa peđom grbinom mogu i ja postati fan cara Mede.... ;)Starhemberg wrote:To je Putin :) a u kurcu tvoje analize o Siriji i koječemu...:)michaellcmacha wrote:vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
Tony Soprano-
2015-08-15
Ja mogu, ali Vlado nešto neće.Tony Soprano wrote:strpi se maloStarhemberg wrote:To je Putin :) a u kurcu tvoje analize o Siriji i koječemu...:)michaellcmacha wrote:vasilj gaćeša je bio partizan, narodni heroj i gradski fakin..... al u kurcu...Starhemberg wrote:Loše si čul.
Guest- Guest
znaš kak se veli.Svaka sila za vremena.
Tony Soprano-
2015-08-15
Sinj, komuniste vodio lik po kojem napravljena serija Čovik ipo, Vice Buljan. Ima dosta anegdota o njemu.kaja_333 wrote:Koji je to grad gdje su komunisti bili na vlasti ?
Last edited by mutava baštarda on 13/10/2015, 19:58; edited 1 time in total (Reason for editing : falilo g)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Strijeljamo za ukradenu sljivu. Poslije oteli i sljivu i sljivik i kucu i stagalj i krme i sjetvu...........
2014-04-14
Nes ti meni tu krasti bez kontrole i sustava. Boga ti , mi smo urbani, reda mora biti.....
2014-04-14
to su podmetanjaabraham wrote:Strijeljamo za ukradenu sljivu. Poslije oteli i sljivu i sljivik i kucu i stagalj i krme i sjetvu...........
Tony Soprano-
2015-08-15
abraham wrote:Nes ti meni tu krasti bez kontrole i sustava. Boga ti , mi smo urbani, reda mora biti.....
Guest- Guest
to nije istina. partija je samo uzela onoliko koliko joj je trebalo da prehrani i namiri napaćenu avangardu..... i tu neke neopartijanere...abraham wrote:Strijeljamo za ukradenu sljivu. Poslije oteli i sljivu i sljivik i kucu i stagalj i krme i sjetvu...........
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
-na jednom druženju s Titom, bio je nekako šutljiv i povučen, pa ga je Tito nutkao - "Pij Vice, pij"! Vice mu - kao tobože oprezan, kaže: "Lako tebi, druže Tito, kad ti nema tko karakteristiku pisat"!mutava baštarda wrote:Sinj, komuniste vodio lik po kojem napravljena serija Čovik ipo, Vice Buljan. Ima dosta anegdota o njemu.kaja_333 wrote:Koji je to grad gdje su komunisti bili na vlasti ?
2015-09-14
Postao Vice Buljan ministar i šalje bratu u Italiju pismo ( brat je bio ustaša pa je tamo pobiga ) i veli mu: dođi brate, ja sam ti sad ministar, neće ti nitko ništa. A brat mu odgovara " jeben ti ja državu u kojoj si ti ministar"mutava baštarda wrote:-na jednom druženju s Titom, bio je nekako šutljiv i povučen, pa ga je Tito nutkao - "Pij Vice, pij"! Vice mu - kao tobože oprezan, kaže: "Lako tebi, druže Tito, kad ti nema tko karakteristiku pisat"!mutava baštarda wrote:Sinj, komuniste vodio lik po kojem napravljena serija Čovik ipo, Vice Buljan. Ima dosta anegdota o njemu.kaja_333 wrote:Koji je to grad gdje su komunisti bili na vlasti ?
2015-09-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
» ORBAN PODIGAO SPOMENIK S POPISOM 'OTETIH' MAĐARSKIH TERITORIJA Na ogromnom monumentu upisano je 12.500 gradova i sela u RH, Sloveniji, Srbiji...
» Obljetnica prve oslobodilacke akcije OTKOS-10 u Domovinskom ratu:'Kakav juris.3000 branitelja nahrupilo na JNA i cetnike i oslobodilo dvadesetak sela i 300 cetvornih kilometara!'
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» ORBAN PODIGAO SPOMENIK S POPISOM 'OTETIH' MAĐARSKIH TERITORIJA Na ogromnom monumentu upisano je 12.500 gradova i sela u RH, Sloveniji, Srbiji...
» Obljetnica prve oslobodilacke akcije OTKOS-10 u Domovinskom ratu:'Kakav juris.3000 branitelja nahrupilo na JNA i cetnike i oslobodilo dvadesetak sela i 300 cetvornih kilometara!'
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
Page 2 of 3