VELIKI POSAO MORH-a I PENTAGONA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: VELIKI POSAO MORH-a I PENTAGONA
Swako ovo vozilo ima zada na lanseru dva kontenjera.
Ako je standardni kontenjer nosi šest glawa swaki raketa 240 mm.
E a ako šta četalji zaglume slučajno se pojawi na mimohodu i kontenjer sa samo jednom glawom a taj može i Bugarsku gađat ako oće.
Ako je standardni kontenjer nosi šest glawa swaki raketa 240 mm.
E a ako šta četalji zaglume slučajno se pojawi na mimohodu i kontenjer sa samo jednom glawom a taj može i Bugarsku gađat ako oće.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Dakle mi kupujemo owo ....to šta se može wrlo lako na to stawit kontenjer sa raketom koja gađa 300 km okolo .....to ako tko šta zaglumi neka se misli oće li mu ili neće doletit.RayMabus wrote:
S obzirom da smo potpisnici nenaoružanja kazetnim oružjem owo je jedina raketa koju po tome smijemo koristit :
M30/31: 70 km (43 mi)
2014-04-11
Inaće wam i oporba u RS podržawa referendum o otjepljenu a brate mili Brčko nije dio RS pa neznam kako bi wi to naprawili osim wojnim putem.
E owo gowno roka 70 km u dalj pa lipo iz Hr koja je u NATOu swaki pedalj te RS je na dometu.
BG šta zaglumi stiže owa raketa šta roka 300 km u dalj samo za owe u Beogradu.
MAŠALA.
E owo gowno roka 70 km u dalj pa lipo iz Hr koja je u NATOu swaki pedalj te RS je na dometu.
BG šta zaglumi stiže owa raketa šta roka 300 km u dalj samo za owe u Beogradu.
MAŠALA.
2014-04-11
Koda nam to treba. Pa mi smo srbe gogoguzi i goloruku pod embargom na uvoz oružija potjerali na trakotrima za Beograd. Da samo ovakve stvari imali Srbija bi bila negdje pored Tajlanda.
Guest- Guest
Treba nam. Iako za to nije namjenjeno mi ipak imamo dosta otoka i oni stwaraju prolaze koji su uski za brodowe dakle owo je i obalna artiljerija ....12 komada punjenje domet 70 km PA TI DOĐI.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dakle o čemu mi pričamo ? O wišećijewnom baćaču raketa. OK.
Oganj , Plamen , Grad ...kuac palaz ...to vam je 120 mm ...ono 20 km domet li la možda wiše zawisi o punjenja.
A šta je owo u temi ?
WIšećijewni baćać 240 mm.
Jel to isto ?
NIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
piše ti u članku i na vikipediji, ovaj sistem ima mogućnost da se instaliraju dvije balističke rakete dometa 300km..
Guest- Guest
Aj malo pročitaj moje postowe owdje.neoliberalni_placenik wrote:
piše ti u članku i na vikipediji, ovaj sistem ima mogućnost da se instaliraju dvije balističke rakete dometa 300km..
2014-04-11
eto sad ce stare sustave morati negdje zbrinuti
mozda posalju kontogent za siriju, sad ce to pusicka uglaviti
mozda posalju kontogent za siriju, sad ce to pusicka uglaviti
dijagram-
2015-08-09
Ta raketa do 300 km je kazetna ....mi smo potpisnići protiw toga ( Srbija nije npr ) ....to se lako ugradi....bude li BG šta srao bit će opet mimohod samo sa owim ....slična šema ko i sa s-300 ....eto mi to imamo ...možda ....pa se ti misli.
2014-04-11
MGM-140 ATACMS
https://en.wikipedia.org/wiki/MGM-140_ATACMS
In 2007, the Army terminated the ATACMS program due to cost, ending the ability to replenish stocks. To sustain the remaining inventory, the ATACMS Service Life Extension Program (SLEP) was launched, which refurbishes or replaces propulsion and navigation systems, replaces cluster munition warheads with the unitary blast fragmentation warhead, and adds a proximity fuze option to obtain area effects; deliveries are projected to start in 2018.
Doduše radi se i na čistoj bojewnoj glawi ...za sada je to još uwijek kazetna ...korištena u Iraku poznata kao čelična kiša .....zvončiči .....mi smo potpisnici protiw kazetnih bombi pa nećemo to koristi .....mogli bi owu bojewnu al to jedino ako četalji šta zaglume pa če je vidit na mimohodu.......
https://en.wikipedia.org/wiki/MGM-140_ATACMS
In 2007, the Army terminated the ATACMS program due to cost, ending the ability to replenish stocks. To sustain the remaining inventory, the ATACMS Service Life Extension Program (SLEP) was launched, which refurbishes or replaces propulsion and navigation systems, replaces cluster munition warheads with the unitary blast fragmentation warhead, and adds a proximity fuze option to obtain area effects; deliveries are projected to start in 2018.
Doduše radi se i na čistoj bojewnoj glawi ...za sada je to još uwijek kazetna ...korištena u Iraku poznata kao čelična kiša .....zvončiči .....mi smo potpisnici protiw kazetnih bombi pa nećemo to koristi .....mogli bi owu bojewnu al to jedino ako četalji šta zaglume pa če je vidit na mimohodu.......
2014-04-11
Sa tom raketom moš iz Hr gađat NIš ...dakle swe njihowe wojne aerodrome.
MGM-140 ATACMS (Army Tactical Missile System)
An ATACMS being launched by an M270 in 2006.
2014-04-11
vjerojatno je godišnje održavanje jednog oruđa skuplje nego cijeli sustav, kao i sve američko
Kermit-
2014-04-17
Uglawnom nekupujemo taj sistem iako se on samo stawi na owo tj isti oblik kontenjera i samo se doda gore tj umisto owog sa šest raketa od 240 mm.
Owo šta mi kupujemo pokriwa ćijelu BiH.
Ewo oni bi se odwajali , referendum owo ono , Brčko nije u RS dakle moš jedino wojnim putem. ...PA ODWOJI SE.
Owo šta mi kupujemo pokriwa ćijelu BiH.
Ewo oni bi se odwajali , referendum owo ono , Brčko nije u RS dakle moš jedino wojnim putem. ...PA ODWOJI SE.
2014-04-11
dobro i pristina, tirana,prizren...moze i epi koju na gnjilane lansirati:)RayMabus wrote:Sa tom raketom moš iz Hr gađat NIš ...dakle swe njihowe wojne aerodrome.
dijagram-
2015-08-09
Pa i nije baš.asilovski wrote:vjerojatno je godišnje održavanje jednog oruđa skuplje nego cijeli sustav, kao i sve američko
Rakete mogu biti pohranjene samo u kontejneru i biti uporabljive i nakon 10 godina stajanja.
https://hr.wikipedia.org/wiki/M270_MLRS
2014-04-11
To je samo sredstwo odvračanja ...za owe u RS da ih možemo poklopit na swakom pedlju tog teritorija iz Hr ako samo pokušaju uzet Brčko koji nije RS ....za BG je owa welika raketa tj mogučnost posjedowanja iste pa neka se misle ...u praksi najwiše je korisno kao obalno raketno topništwo ....wjerowatno čemo tu i imat neke wježbe jer je to ipak 70 km gađanje.
Last edited by RayMabus on Tue 13 Oct - 16:53; edited 1 time in total
2014-04-11
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/597894/Hrvatska-Imacemo-oruzje-koje-ce-promeniti-vojnu-ravnotezu-u-regionu
RegiJon se već prebrojava...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Da al nećemo kupowat taj sistem od 300 km dometa ...to je samo mogučnost.Ero wrote:http://www.blic.rs/Vesti/Svet/597894/Hrvatska-Imacemo-oruzje-koje-ce-promeniti-vojnu-ravnotezu-u-regionu
Ta mogučnost je moguća jedino ako če BG nešto srakti pa će ga widit na mimohodu pa neka se misle onda.
2014-04-11
Skupo za pozvizdit, ali kad se mora nije teško...asilovski wrote:vjerojatno je godišnje održavanje jednog oruđa skuplje nego cijeli sustav, kao i sve američko
PS: I šta si se ti uznemirio, Mađari su saveznici...Pitaj KGK ako meni ne viruješ.
Last edited by Ero on Tue 13 Oct - 17:00; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Suljo sjebao veliki posao Partizana..
» '' OSOVINA ANKARA - MOSKVA NA POMOLU VELIKI VOJNI POSAO Jedna od najjačih NATO članica dogovara kupovinu 36 ruskih borbenih aviona Su-35, evo koliko bi ih to moglo koštati ''
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» Republikanski amandman traži od Pentagona istinu o Roswellu
» '' OSOVINA ANKARA - MOSKVA NA POMOLU VELIKI VOJNI POSAO Jedna od najjačih NATO članica dogovara kupovinu 36 ruskih borbenih aviona Su-35, evo koliko bi ih to moglo koštati ''
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» Republikanski amandman traži od Pentagona istinu o Roswellu
Page 2 of 4