opcionalno baniranje..
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: opcionalno baniranje..
epikur37 wrote:
igra mu je malo poremećena, a probijaju ga i komkpleksi al sve skupa aj...
koja igra?
zašto ti na fejsu imaš objavljen OIB i broj bankovnog računa?
koliko puta sam otvarao teme o tome što znaju društvene mreže o vama, no dok ne postane osobno nitko ne doživljava
a kriv je glasnik
Guest- Guest
ja san da ga se veže na stiki, i da ga prolaznici imaju pravo gadjati gadostima sedan dana bez isti i piti, osim ako se ne odrekne čartalizma, unda je pročišćenkic wrote:RayMabus wrote:Vidi jednu stvar Da mene netko ovdje zanima upoznao bih gakic wrote:RayMabus wrote:To nije isprika za stavljanje tuđih slika na virtualu okolo bez dopuštenja osobekic wrote:
moje osobno (!) mišljenje je da se deda igra, kolikogod to nekom teško palo kad se igra s njim i njegovim, ali ne mislim da je do krajnosti izopačen i da može nekom prouzrokovati probleme..
jednostavno je ptica-rugalica.
nije isprika, ali već stoji u virtuali?
Da netko želi o sebi reći više reći će SAM
Upozorenje
A ako nastavinastavi ban na sedam dana
Trajni ban ti nema smisla
I izbrišeš post
dobro, jeste za tu opciju onda da daedi damo upozorenje, ako se ponovi nešto slično da napravi, sve duže banove će dobivat 3-7-14 dana... a materijal brišemo?
2014-04-16
soja boy wrote:epikur37 wrote:
koja igra?
koliko puta sam otvarao teme o tome što znaju društvene mreže o vama, no dok ne postane osobno nitko ne doživljava
a kriv je glasnik
Dobo al šta tebe to hebe da to kupiš tamo i keljiš vamo...
evo ja sad znam da imam oib i racun..vjerojatno i kariogram na internetu kao i većina ljudi i hvala što si me upozorio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ljudi, nemojte stavlati svoje osobne podatke, slike, lokacije online i sve će biti ok.
možda se nada da će mu neko nešto uplotiti?soja boy wrote:epikur37 wrote:
koja igra?
zašto ti na fejsu imaš objavljen OIB i broj bankovnog računa? :fpalm:
a kriv je glasnik :popcorn:
2014-04-16
catabbath wrote:Ljudi, nemojte stavlati svoje osobne podatke, slike, lokacije online i sve će biti ok.
pa zašto služe društvene grupe nego da se to stavlja tamo
2015-08-06
epikur37 wrote:
evo ja sad znam da imam oib i racun..vjerojatno i kariogram na internetu kao i većina ljudi i hvala što si me upozorio.
pa rekao sam ti već prije, tvoj odgovor je bio da te boli briga
Guest- Guest
aben wrote:možda se nada da će mu neko nešto uplotiti?soja boy wrote:epikur37 wrote:
koja igra?
a kriv je glasnik
ne bi bilo zgorega..
deda daj mi podatke od abena, tog utajivača poreza, on nam svima otkida od usta :D
2015-08-06
Ako oštećenoj strani nesmetakic wrote:RayMabus wrote:Vidi jednu stvar Da mene netko ovdje zanima upoznao bih gakic wrote:RayMabus wrote:To nije isprika za stavljanje tuđih slika na virtualu okolo bez dopuštenja osobekic wrote:
moje osobno (!) mišljenje je da se deda igra, kolikogod to nekom teško palo kad se igra s njim i njegovim, ali ne mislim da je do krajnosti izopačen i da može nekom prouzrokovati probleme..
jednostavno je ptica-rugalica.
nije isprika, ali već stoji u virtuali?
Da netko želi o sebi reći više reći će SAM
Upozorenje
A ako nastavinastavi ban na sedam dana
Trajni ban ti nema smisla
I izbrišeš post
dobro, jeste za tu opciju onda da daedi damo upozorenje, ako se ponovi nešto slično da napravi, sve duže banove će dobivat 3-7-14 dana... a materijal brišemo?
Ako nema oštećene strane kazna je bespotrebna i kontraproduktivna
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa rekao sam ti već prije, tvoj odgovor je bio da te boli briga
a msm....sve6
2015-08-06
catabbath wrote:Ljudi, nemojte stavlati svoje osobne podatke, slike, lokacije online i sve će biti ok.
moram se tagirat na lokalni kafić u koji izlazim
Guest- Guest
epikur37 wrote:aben wrote:možda se nada da će mu neko nešto uplotiti?soja boy wrote:epikur37 wrote:
koja igra?
a kriv je glasnik
ne bi bilo zgorega..
deda daj mi podatke od abena, tog utajivača poreza, on nam svima otkida od usta :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
on plaća poreze, ali vjeruje da ne plaća, komplicirano jeepikur37 wrote:tog utajivača poreza, on nam svima otkida od usta :D
Guest- Guest
epikur37 wrote:catabbath wrote:Ljudi, nemojte stavlati svoje osobne podatke, slike, lokacije online i sve će biti ok.
pa zašto služe društvene grupe nego da se to stavlja tamo
Društvene mreže ograničeno da, anonimni obskurni forumi - BIG NO!.
catabbath-
2015-08-22
koja igra?
a kriv je glasnik
zvuči kao epizoda Black Mirrora
samo da ti se ne bi ovo obilo o glavu, evo ja ti službeno zabranjujem da tu lijepiš privatne podatke nečije bez dopuštenja te osobe, pogotovo ako joj smeta i prituži se, dobivat ćeš kako rekoh sve duže banove, a materijal će se brisati-
so be it
RayMabus wrote:
To nije isprika za stavljanje tuđih slika na virtualu okolo bez dopuštenja osobe
ti si stavljao svoje slike na starom forumu, sad je obrisan pa ih više nema
no tko god da je prije googlo "longisland" mogao je vidjeti tvoje fotke
Guest- Guest
nije ne:)soja boy wrote:on plaća poreze, ali vjeruje da ne plaća, komplicirano jeepikur37 wrote:tog utajivača poreza, on nam svima otkida od usta :D
registrirani jadnici posebno izdoju račune i obračunavaju porez na proviziju:)
epikur je, bar ča se mene tiče, glodan kruva:)
2014-04-16
Ovo je forum i zajebancija, virtualni kafić
Vaši privatni podaci me nezanimaju osim ako nije nešto vezano uz temu pa ono npr koja struka si i slično no ništa drugo od toga dakle niti kako se netko zove i preziva
Samo sam prema jednoj osobi bio brutalan ali ta je podržavala Greys ormičare a naletila na Galaktičku federaciju pa je bio LOV
Vaši privatni podaci me nezanimaju osim ako nije nešto vezano uz temu pa ono npr koja struka si i slično no ništa drugo od toga dakle niti kako se netko zove i preziva
Samo sam prema jednoj osobi bio brutalan ali ta je podržavala Greys ormičare a naletila na Galaktičku federaciju pa je bio LOV
2014-04-11
kic wrote:soja boy wrote:epikur37 wrote:
koja igra?
a kriv je glasnik
zvuči kao epizoda Black Mirrora
samo da ti se ne bi ovo obilo o glavu, evo ja ti službeno zabranjujem da tu lijepiš privatne podatke nečije bez dopuštenja te osobe, pogotovo ako joj smeta i prituži se, dobivat ćeš kako rekoh sve duže banove, a materijal će se brisati-
so be it
radije ću umrjet slobodan, nego živjet na lancu
Guest- Guest
Pa mene ti boli kurac šta tko mislisoja boy wrote:RayMabus wrote:
To nije isprika za stavljanje tuđih slika na virtualu okolo bez dopuštenja osobe
ti si stavljao svoje slike na starom forumu, sad je obrisan pa ih više nema
no tko god da je prije googlo "longisland" mogao je vidjeti tvoje fotke
Tko mi ima šta reći dat ću mu svoju adresu
2014-04-11
evo baš čekam da državne službe koje imaju pristu ISPovima krenu u potjeru za mnom zbog javne slike nekog lika iz kupaoneNoor wrote:drugi rješavaju takve situacije
Guest- Guest
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Page 3 of 15