okruženi sa 40 miliona ljudi u NATO je suština i problem, pa i rešenje
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: okruženi sa 40 miliona ljudi u NATO je suština i problem, pa i rešenje
vuksadinare wrote:'divan' zakljucak...doista si pusionicar kite...tebi da svabo kaze pusi mi kitu radi mog interesa ti bi mu pusio...pizzon wrote:ne mora srbija da budevuksadinare wrote:cek..malo ti mjesas zabe i jabuke....zapad nema saveznike na istoku samo-interesepizzon wrote:pa bili smo uz saveznike. sve do 8.sedmice druga slobe.
to mora da se koriguje.
remetilacki faktor tih interesa.
izvini, svabe drze oko 50000radnih mesta bez donacija i investicija. plus austrija. svabe su na vrhu nasih interesa.
Guest- Guest
znas li ti zasto svabo je investirao nesto u vas?..pa zato pizonce..sto je vucica postavio-svabo....tj merkel...ne zato sto je nesto naosob toliko sposoban..vec je Suljo njemacki ucenik...ucenik angele merkel...pa sam Suljo je to neformalno priznao da je proveo neko vrijeme u njemackoj i da se prije nego sto je bi premijer viđao dosta cesto sa merkel...isto kao sto je tadic bio njemacki ucenik ili đak..pa to vrapci na svirali znaju...znas zasto Suljo sad vrluda i sve je skloniji putinu ne zato sto se on sad odjedared zaljubio u rusiju..nego zato sto mu mama merkel sve slabija i slabija..a pitanje kako ce se ponasati buduci nasljednik merkelice..pizzon wrote:vuksadinare wrote:'divan' zakljucak...doista si pusionicar kite...tebi da svabo kaze pusi mi kitu radi mog interesa ti bi mu pusio...pizzon wrote:ne mora srbija da budevuksadinare wrote:cek..malo ti mjesas zabe i jabuke....zapad nema saveznike na istoku samo-interesepizzon wrote:pa bili smo uz saveznike. sve do 8.sedmice druga slobe.
to mora da se koriguje.
remetilacki faktor tih interesa.
izvini, svabe drze oko 50000radnih mesta bez donacija i investicija. plus austrija. svabe su na vrhu nasih interesa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja verujem da ce na kraju da odigra pravilno.
da nece ponoviti slobinu i kostunicinu gresku. da nece biti neodlucan kao tadic.
msm da ce iako mozda sporedno odnos grcke i makedonije biti znacajan, kao i rezultati ref. u makedoniji. posebno, status r.srpske nesme biti ugrozen. jango i svi ostali neka se sele na ural, pa neka uzivaju.
da nece ponoviti slobinu i kostunicinu gresku. da nece biti neodlucan kao tadic.
msm da ce iako mozda sporedno odnos grcke i makedonije biti znacajan, kao i rezultati ref. u makedoniji. posebno, status r.srpske nesme biti ugrozen. jango i svi ostali neka se sele na ural, pa neka uzivaju.
Guest- Guest
Možda nekome i jesu, meni nisu i ja nemam omiljenih srba. Svi vi pušete u isti četnički rog a to što se glođete na unutrašnjem planu nama ništa ne znači, zato možemo samo navijati da se porokate međusobno u što većem broju a vama to ne gine. Do sada ste uspjeli kanalizirati svoju bijedu i jad prema Hrvatskoj najčešće i nešto prema kosovarima ali ni to nije vječno tako da će napuhani balon pući a onda će da bude krvi do koljena u srbijipizzon wrote:ma damarcellus wrote:pizzon wrote:dzango wrote:Normalno da je rešenje lako vidljivo. Ruske baze u Srbiji. Džaba im onda i 100 miliona.
vi ste svoje popusili
kad srbija bude region urala
moze
dečko... srbija nije zapad, i nema potrebe biti zapad ni nato...
vi u nato, ko da mi sad pristupimo nekakvoj svetosavskoj uniji, razumiješ...
zato su jango & com vasi omiljeni srbi
nabijem na q tvoj stav
mi smo bili zapad dok ste vi pusili qite madjarima i svabama
sad mi kenjas gluposti
bili smo i vracamo se
Nama je primarno da se vi promjenite a to iziskuje smrt i SANU i SPC koji su i otac i majka svega zla koje ste napravili i još pravite.pizzon wrote:san ustassa mora biti srusen, energicno.
njima je primarno potisnuti srbiju iz euatlantskog bloka.
Hrvati neće dirati RS , nemaju interes za topizzon wrote:ja verujem da ce na kraju da odigra pravilno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nevidim svoj interes u tome da se ja diram u tu RS
Evo recimo da Srbija nema vojsku i da mi je RS na tapetu ono zbog čega bi je ja napao ?
Šta imam od toga?
Evo recimo da Srbija nema vojsku i da mi je RS na tapetu ono zbog čega bi je ja napao ?
Šta imam od toga?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Potrazicemo te kad dodje vreme...pre nego sto odemo na Ural...pizzon wrote:ja verujem da ce na kraju da odigra pravilno.
Stanojko wrote:Potrazicemo te kad dodje vreme...pre nego sto odemo na Ural...pizzon wrote:ja verujem da ce na kraju da odigra pravilno.
Ako se ne mislite tući, nemojte se ni svaditi.
Ajmo sad pesma.......................
Mislili smo da će se sve riješit kad nas prime u EU i da će nakon toga netko iz EU doć i upravljati s nama.
Onako kako su to nekad s nama upravljali Mađari, Austrijanci, Talijani, Srbi ...
Mi smo Hrvati, ne znamo mi to sami..
Onako kako su to nekad s nama upravljali Mađari, Austrijanci, Talijani, Srbi ...
Mi smo Hrvati, ne znamo mi to sami..
crvenkasti-
2014-04-17
crveni, vrati se...dat ću ti i da izljubiš Vučića umjesto mene..priznaj da si sad već u dilemi da se predomisliš
2014-04-12
Kakvog Vučića? Šta lupetaš?
crvenkasti-
2014-04-17
Mda.. bas. Tko zna tu vise tko je istok tko zapad.Serbia Strong wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:dzango wrote:Normalno da je rešenje lako vidljivo. Ruske baze u Srbiji. Džaba im onda i 100 miliona.
vi ste svoje popusili
kad srbija bude region urala
moze
dečko... srbija nije zapad, i nema potrebe biti zapad ni nato...
vi u nato, ko da mi sad pristupimo nekakvoj svetosavskoj uniji, razumiješ...
de izbacite onda iz NATO grke, turke, bugare, siptare, milogorce, rumune...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nice wrote:crveni, vrati se...dat ću ti i da izljubiš Vučića umjesto mene..priznaj da si sad već u dilemi da se predomisliš
Nice, Hubsch, Ljupko
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» PUSTINJA BALKAN Od 1990. do danas otišlo 8,6 MILIONA LJUDI
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
» Tajni sastanak AfD-a i neonacista: Traži se protjerivanje više miliona ljudi iz Njemačke
» Veliki problem u Srbiji: Ljudi odbijaju cjepivo, širi se gomila dezinformacija
» Ljudi presretni, a nigdje EU i NATO zastava
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
» Tajni sastanak AfD-a i neonacista: Traži se protjerivanje više miliona ljudi iz Njemačke
» Veliki problem u Srbiji: Ljudi odbijaju cjepivo, širi se gomila dezinformacija
» Ljudi presretni, a nigdje EU i NATO zastava
Page 6 of 6