Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
Ako je društvo ugodno onda su to sitniceNoor wrote:ajde, dobra je i ona iz plodinatre wrote:A jebiga, iločka graševina iz dobrog podruma čini čuda :Depikur37 wrote:tre wrote:A neide to tako, mora biti fino ohlađeno i da nas dvojica razvučemo onih "pametnih" što samo vino iz čovjeka zna izvućiepikur37 wrote:
spustit ćemo gumu u konobu i saugaj :D
Ajme prošli put, ja sve gledam na sat...:D
Ajde rekoh nema još ni jedanaest...pa za sat i pol...vidim nema još jedanaes...a boce se valjaju okolo i kanistri...za dva sata opet nema ni 11
kad pogleda sat ne radi ono 3 ujutro :D
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Medijska hajka na Zadarske iznajmljivače što su odbili smještaj gej turistima
Noor wrote:ili kod našeg dede...forumskogkofein wrote:Neka idu u Srbiju ili kod premijerkinog dede u Aninu momačku sobu.
Džango bi ih primio obojicu ....stisli bi se
Guest- Guest
debilan potez vlasnika apartmana, however trebali bi imati slobodu diskirminacije
gay gosti su inače uredni, fini, pristojni, i dobri potrošači- odlična kljentela..
however kao zadrit klasnični liberal(tkz libertarijanac) dopustio bih ljudima da diskriminiraju.. postoji tržište i drugi apartmani će jedva dočekati pokupiti takvu dobru kljentelu
however kao zadrit klasnični liberal(tkz libertarijanac) dopustio bih ljudima da diskriminiraju.. postoji tržište i drugi apartmani će jedva dočekati pokupiti takvu dobru kljentelu
AssadNaPodmornici wrote:debilan potez vlasnika apartmana, however trebali bi imati slobodu diskirminacije
Ti kontriraš zbog kontre same :D
Nema tu diskriminacije, neka se analiziraju drugdje.
Guest- Guest
Vidim LGBT su napravili upgrade i sada su LGBTIQ.
tre wrote:On nije ali njegov dečko jeHektorović wrote:debotoijusto wrote:
kruzer za katolike lako organizirat ako uspijes prodat pricu o pokori i odricanju uz odmor delicije i izlezavanje na ogromnom luksuznom brodu , to je stvar isplativosti/organizacije
pederi imaju love vole hedonizam i vjera im ne brani + sposoban poduzetnik i svi zadovoljni , gazda zaradom pederi dobrim provodom dubrovcani jos jednim potrosackim udarom na par sati... cemu onda velicanje/obrana zatucanosti prodavaca usluga ?
jesi ti peder? pošto se tako razumiješ...
G.D.
catabbath-
2015-08-22
jos da je momjansko...auuuuu :)tre wrote:Ako je društvo ugodno onda su to sitniceNoor wrote:ajde, dobra je i ona iz plodinatre wrote:A jebiga, iločka graševina iz dobrog podruma čini čuda :Depikur37 wrote:tre wrote:
A neide to tako, mora biti fino ohlađeno i da nas dvojica razvučemo onih "pametnih" što samo vino iz čovjeka zna izvući
Ajde rekoh nema još ni jedanaest...pa za sat i pol...vidim nema još jedanaes...a boce se valjaju okolo i kanistri...za dva sata opet nema ni 11
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
catabbath wrote:Vidim LGBT su napravili upgrade i sada su LGBTIQ.
Navodno će im se prisajediniti i drkadžije s kraticom O.
S tim da moraju maštati o istom spolu dakle : LBGTIQO
Guest- Guest
to je anti hominemNoor wrote:ili kod našeg dede...forumskogkofein wrote:Neka idu u Srbiju ili kod premijerkinog dede u Aninu momačku sobu.
nemaš dokaza nego samo blatiš ime i lik takvim optužbama i insinuacijama
Guest- Guest
Uh slab sam na Prelčevu malvaziju, stvarno je vrhunskaNoor wrote:jos da je momjansko...auuuuu :)tre wrote:Ako je društvo ugodno onda su to sitniceNoor wrote:ajde, dobra je i ona iz plodinatre wrote:A jebiga, iločka graševina iz dobrog podruma čini čuda :Depikur37 wrote:
epikur37 wrote:Rođaku u ZD booking otkazao suradnju jer je odbio neke goste zbog blasfemije.
cilu rodbinu si dove vode?
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:Rođaku u ZD booking otkazao suradnju jer je odbio neke goste zbog blasfemije.
Pleme...sad kad su se oni potegli od Petrčana do Filipjakova ja prelazim kanal....idem u Kali.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i ti si pobigo od njih?epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Rođaku u ZD booking otkazao suradnju jer je odbio neke goste zbog blasfemije.
Pleme...sad kad su se oni potegli od Petrčana do Filipjakova ja prelazim kanal....idem u Kali.
djizis
a zoč kali?
2014-04-16
a ja? pogoditre wrote:Uh slab sam na Prelčevu malvaziju, stvarno je vrhunskaNoor wrote:jos da je momjansko...auuuuu :)tre wrote:Ako je društvo ugodno onda su to sitniceNoor wrote:ajde, dobra je i ona iz plodinatre wrote:
A jebiga, iločka graševina iz dobrog podruma čini čuda :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aben wrote:i ti si pobigo od njih?epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Rođaku u ZD booking otkazao suradnju jer je odbio neke goste zbog blasfemije.
djizis
a zoč kali?
Ja predvodim njih sad gazimo dalje u bodule :D
Šalim se, bila je jedna lijepa kuća u Kalima...alk ni od toga. Inače ja bih se mogao vrlo lako vidjeti da živim na otoku bez problema.
2015-08-06
Ako te zanima, oni ti drže neku tvornicu za usoljenu ribu gore poviš, imali su ruiniranu kuću prvi red uz more i još jednu malo bolju na istoj čestici.
Prije zavoja koji vodi u unutrašnjost Kali, onaj ravni dio od preka pa na 2/3 puta do zavoja. Bilo 80 000 ojra.
Prije zavoja koji vodi u unutrašnjost Kali, onaj ravni dio od preka pa na 2/3 puta do zavoja. Bilo 80 000 ojra.
2015-08-06
Ma...Glupost. Ako odreše kesu nek koriste smještaj. Pa znam koliko iznajmljivača kod mene koji pričaju kako su imali homose u apartmanu. I da su jako uredni i pedantni.epikur37 wrote:Ponosan na sugrađane :)
Mislim da je to bedasto. Ako ti plati primi ga.
Bolje nego rentati nekim narkomanima i engleskim partijanerima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ma...Glupost. Ako odreše kesu nek koriste smještaj. Pa znam koliko iznajmljivača kod mene koji pričaju kako su imali homose u apartmanu. I da su jako uredni i pedantni.epikur37 wrote:Ponosan na sugrađane :)
Mislim da je to bedasto. Ako ti plati primi ga.
Bolje nego rentati nekim narkomanima i engleskim partijanerima.
nerijetko to ide jedno s drugim i trećim...a i njihova subkultura se previše protežira kroz vladsajuću ideologiju pa je dobro dati do znanja da to nije društveno poželjno
2015-08-06
dvi kuće uz more za 80 iljod?epikur37 wrote:Ako te zanima, oni ti drže neku tvornicu za usoljenu ribu gore poviš, imali su ruiniranu kuću prvi red uz more i još jednu malo bolju na istoj čestici.
ali, ako oćeš za život, nika uz more na buru, budi pametan
2014-04-16
i nikako kali
2014-04-16
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Medijska hajka na Orbana
» Kinezi žele ulagati u zadarske projekte
» Porezni udar na iznajmljivače
» Medijska cenzura nikako da prestane
» izbori Italija, medijska blokada
» Kinezi žele ulagati u zadarske projekte
» Porezni udar na iznajmljivače
» Medijska cenzura nikako da prestane