Alo..
Page 5 of 21
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Alo..
kmeeeNoor wrote:pa kad kravi da ovlasti...sto ocekujesFibica wrote:Kic otisao si, jos je veca stala nastala...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa eto..ocigledno je tebe briga..lijepo pokusavam dokazati da TI suspregnes svoje turske gene,kojima svjedocim iz dana u dan,ovdje u Svabiji,a koji se manifestiraju prostaklukom,vrijedjanjem,omalovazavanjem i pokusajima diskreditacija suparnika odnosno suparnice..Noor wrote:ma koga briga sve to sto pises, da li se ti covjece mozes ikako obuzdati kad te ulovi ovakav tsunami imbecilija?pismejker wrote:usput,takvu fizionomiju Noorka,vidjam kod turske verzije cigana,oni anadolski turci..koji su nekad jasili 500 godina po Balkanu,.,a nekako si i ti iz toga proizisla...tijekom stoljeca..geni te samo otkrivaju...kultoroloski i fizionomijom..priznajem i dobrom guzicom...
ne beri brigu koga sve briga,ocito su se ovdje ulovile na lepak jos par slicnih muhaa..
Moras nauciti decentno se ponasati na forumu,a privatno kako hosh...ono..nemoj pokazivati ono najgore od sebe...nema tu nis za ponositi se time..
Guest- Guest
danas mu nije dan, ustao na levu..tre wrote:tražim ban za pisanu riječ yebem, kajo nauči ga kako se to piše normalno da ga ceo svet razume! Naprimjer; jebem ti majku cigansku u ....pizzon wrote:yebem vam n. moderatorku !
2015-08-15
Ustasski cigane, koliko znam tvoja majka je pokojna. rado bih da sam pigresio. od tebe i takvih ko ti orginalnijih cigana nema. za tebe, ja sam princ od velsa. gade ciganski. majku necu da ti psujem.tre wrote:tražim ban za pisanu riječ yebem, kajo nauči ga kako se to piše normalno da ga ceo svet razume! Naprimjer; jebem ti majku cigansku u ....pizzon wrote:yebem vam n. moderatorku !
ti ces krastavko ciganski nekome bilo sta
Last edited by pizzon on 5/8/2018, 22:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:tre wrote:tražim ban za pisanu riječ yebem, kajo nauči ga kako se to piše normalno da ga ceo svet razume! Naprimjer; jebem ti majku cigansku u ....pizzon wrote:yebem vam n. moderatorku !
Vuk S. Karadžić se u grobu okreće.
vidim da je tvoj dankaja wrote:danas mu nije dan, ustao na levu..tre wrote:tražim ban za pisanu riječ yebem, kajo nauči ga kako se to piše normalno da ga ceo svet razume! Naprimjer; jebem ti majku cigansku u ....pizzon wrote:yebem vam n. moderatorku !
Guest- Guest
Nemilo to kazem,ali je istina..uglavnom cure i zene Izbosne,a koje su tijekom rata prebjegle u RH,su lovile i ulovile puno naivnjaka i priudale se za njih..uglavnom su to bili poduzetnici,zemljoposjednici,lokalni motjnici..kod Menea su tri sestre mlade ugrabile lokalne obrtnike,jedan vulkanizer,drugi vlasnik automehanicarskog servisa za Mercedes,treci nesto sa limarijom..kaja wrote:pismejker wrote:usput,takvu fizionomiju Noorka,vidjam kod turske verzije cigana,oni anadolski turci koji su nekad jasili 500 godina po Balkanu,.,a nekako si i ti iz toga proizisla...tijekom stoljeca..geni te samo otkrivaju...kultoroloski i fizionomijom..priznajem i dobrom guzicom...
Bas.
Nemilo zakljucujem da su sa sobom ponijele te implementirane osmanlijske gene tamosnjih anadolskih cigana..takve danas i Turci koji drze do sebe nadaleko zaobilaze..
Guest- Guest
srpče, nemam ja turske gene, nego ti :)pismejker wrote:pa eto..ocigledno je tebe briga..lijepo pokusavam dokazati da TI suspregnes svoje turske gene,kojima svjedocim iz dana u dan,ovdje u Svabiji,a koji se manifestiraju prostaklukom,vrijedjanjem,omalovazavanjem i pokusajima diskreditacija suparnika odnosno suparnice..Noor wrote:ma koga briga sve to sto pises, da li se ti covjece mozes ikako obuzdati kad te ulovi ovakav tsunami imbecilija?pismejker wrote:usput,takvu fizionomiju Noorka,vidjam kod turske verzije cigana,oni anadolski turci..koji su nekad jasili 500 godina po Balkanu,.,a nekako si i ti iz toga proizisla...tijekom stoljeca..geni te samo otkrivaju...kultoroloski i fizionomijom..priznajem i dobrom guzicom...
ne beri brigu koga sve briga,ocito su se ovdje ulovile na lepak jos par slicnih muhaa..
Moras nauciti decentno se ponasati na forumu,a privatno kako hosh...ono..nemoj pokazivati ono najgore od sebe...nema tu nis za ponositi se time..
i izgledom i ponašanjem si sirovina kakve nema
tak da kuš!
pizzon wrote:vidim da je tvoj dankaja wrote:danas mu nije dan, ustao na levu..tre wrote:tražim ban za pisanu riječ yebem, kajo nauči ga kako se to piše normalno da ga ceo svet razume! Naprimjer; jebem ti majku cigansku u ....pizzon wrote:yebem vam n. moderatorku !
2015-08-15
AT TREE...mislim da sam se ogradio Paydo...pismejker wrote:No,no..i opet ce menea kriviti plemenska bratija,sto zametjem CHICK FIGHT.....Nur Ruhig,nur ruhig...Noor wrote:aha, priznam...volila bi i ja biti onakav akrappismejker wrote:Dobro,to je poteklo od Noorke,jer je ljubomorna na Kayine atribute...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Cemu se onda Kaya smatra jezichkom,koji bi poremetio balans na forumu..
Ja za kaju to nisam niti rekao.
Guest- Guest
Pa kakorekoh i jednom Kretinju..radije bih bio i Srbin,nego ono sto si ti..a ti se tjesi...tvoja fizionomija sve govori...Hrvati nisu tvoja fizionomija..Noor wrote:srpče, nemam ja turske gene, nego ti :)pismejker wrote:pa eto..ocigledno je tebe briga..lijepo pokusavam dokazati da TI suspregnes svoje turske gene,kojima svjedocim iz dana u dan,ovdje u Svabiji,a koji se manifestiraju prostaklukom,vrijedjanjem,omalovazavanjem i pokusajima diskreditacija suparnika odnosno suparnice..Noor wrote:ma koga briga sve to sto pises, da li se ti covjece mozes ikako obuzdati kad te ulovi ovakav tsunami imbecilija?pismejker wrote:usput,takvu fizionomiju Noorka,vidjam kod turske verzije cigana,oni anadolski turci..koji su nekad jasili 500 godina po Balkanu,.,a nekako si i ti iz toga proizisla...tijekom stoljeca..geni te samo otkrivaju...kultoroloski i fizionomijom..priznajem i dobrom guzicom...
tak da kuš!
anadolska Dama si izgledom,sad,ako Koza laze,rozi ne lazu..
Zygledom sam za tebe nes nedostizno,iako se muskarac i zena ne mogu usporedjivati...
ponasanjem,samo reflektiram onako kako ti nastupas prema kolegama sa foruma...dobar odgoj si pokupila na Kultnima ocito,,
Guest- Guest
tko je to ? onaj psihički bolesnik..Speare Shaker wrote:Fibica wrote:Iknar je bio posebno "cudo prirode".
Taman u svom prirodnom okruženju na ovom forumu.
2015-08-15
lijepo sam napisao na primjer, jer si ti opsovao nanu moderatorsku pa da idemo u tom stilu kako se to radi ;). Ne budi bre bukvalac i penapizzon wrote:Ustasski cigane, koliko znam tvoja majka je pokojna. rado bih da sam pigresio. od tebe i takvih ko ti orginalnijih cigana nema. za tebe, ja sam princ od velsa. gade ciganski. majku necu da ti psujem.tre wrote:tražim ban za pisanu riječ yebem, kajo nauči ga kako se to piše normalno da ga ceo svet razume! Naprimjer; jebem ti majku cigansku u ....pizzon wrote:yebem vam n. moderatorku !
ti ces krastavko ciganski nekome bilo sta
nisi valjda stao prosipat govnarije, daj jos malopismejker wrote:Pa kakorekoh i jednom Kretinju..radije bih bio i Srbin,nego ono sto si ti..a ti se tjesi...tvoja fizionomija sve govori...Hrvati nisu tvoja fizionomija..Noor wrote:srpče, nemam ja turske gene, nego ti :)pismejker wrote:pa eto..ocigledno je tebe briga..lijepo pokusavam dokazati da TI suspregnes svoje turske gene,kojima svjedocim iz dana u dan,ovdje u Svabiji,a koji se manifestiraju prostaklukom,vrijedjanjem,omalovazavanjem i pokusajima diskreditacija suparnika odnosno suparnice..Noor wrote:ma koga briga sve to sto pises, da li se ti covjece mozes ikako obuzdati kad te ulovi ovakav tsunami imbecilija?pismejker wrote:usput,takvu fizionomiju Noorka,vidjam kod turske verzije cigana,oni anadolski turci..koji su nekad jasili 500 godina po Balkanu,.,a nekako si i ti iz toga proizisla...tijekom stoljeca..geni te samo otkrivaju...kultoroloski i fizionomijom..priznajem i dobrom guzicom...
tak da kuš!
Zygledom sam za tebe nes nedostizno,iako se muskarac i zena ne mogu usporedjivati...
ponasanjem,samo reflektiram onako kako ti nastupas prema kolegama sa foruma...dobar odgoj si pokupila na Kultnima ocito,,
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pis ajde ne seri jebote, da vidiš norku slinio bi danima za njom. Žena je na mjestu u svakom pogledu i fizički i psihički zato te gluposti sa emocionalnim sranjima ostavi za neke svoje kokoši a ovdje će ti to proći sa 0%pismejker wrote:Pa kakorekoh i jednom Kretinju..radije bih bio i Srbin,nego ono sto si ti..a ti se tjesi...tvoja fizionomija sve govori...Hrvati nisu tvoja fizionomija..Noor wrote:srpče, nemam ja turske gene, nego ti :)pismejker wrote:pa eto..ocigledno je tebe briga..lijepo pokusavam dokazati da TI suspregnes svoje turske gene,kojima svjedocim iz dana u dan,ovdje u Svabiji,a koji se manifestiraju prostaklukom,vrijedjanjem,omalovazavanjem i pokusajima diskreditacija suparnika odnosno suparnice..Noor wrote:ma koga briga sve to sto pises, da li se ti covjece mozes ikako obuzdati kad te ulovi ovakav tsunami imbecilija?pismejker wrote:usput,takvu fizionomiju Noorka,vidjam kod turske verzije cigana,oni anadolski turci..koji su nekad jasili 500 godina po Balkanu,.,a nekako si i ti iz toga proizisla...tijekom stoljeca..geni te samo otkrivaju...kultoroloski i fizionomijom..priznajem i dobrom guzicom...
tak da kuš!
Pis je toliko u kajinoj 'guzici' da bi se trebao voditi kao nestala osoba...
a tko je u tvojoj guzici, neki ćelavi mišićavko sa istetoviranim nazi znakom na skrovitom mjestu?T. wrote:Pis je toliko u kajinoj 'guzici' da bi se trebao voditi kao nestala osoba...
2015-08-15
uffff..nazi su posebno napredni u tim stvarima...a cuj,ne mogu biti grubijani na svim nivoima...kaja wrote:a tko je u tvojoj guzici, neki ćelavi mišićavko sa istetoviranim nazi znakom na skrovitom mjestu?T. wrote:Pis je toliko u kajinoj 'guzici' da bi se trebao voditi kao nestala osoba...
Guest- Guest
hahahaha jebote ispade mi pivo iz ruke hahahahaaT. wrote:Pis je toliko u kajinoj 'guzici' da bi se trebao voditi kao nestala osoba...
Veliš čim je kaja pozelenila eto pisa sa lubrikantom :DDDDD
Ja nisam rekao da je zena ruzna,ili smotana..istina ima dobru Guzlu,opcewnito tijelo,no rekoh da svojom puti i licem,vuce na fizionomiju zena iy Turske,koje vidjam svakodnevno..to fizicki..psihicki..e sad..zasto uvijek u kontaktu sa nekom curom sa foruma mora ili omalovazavati ili vrijedjati..tre wrote:Pis ajde ne seri jebote, da vidiš norku slinio bi danima za njom. Žena je na mjestu u svakom pogledu i fizički i psihički zato te gluposti sa emocionalnim sranjima ostavi za neke svoje kokoši a ovdje će ti to proći sa 0%pismejker wrote:Pa kakorekoh i jednom Kretinju..radije bih bio i Srbin,nego ono sto si ti..a ti se tjesi...tvoja fizionomija sve govori...Hrvati nisu tvoja fizionomija..Noor wrote:srpče, nemam ja turske gene, nego ti :)pismejker wrote:pa eto..ocigledno je tebe briga..lijepo pokusavam dokazati da TI suspregnes svoje turske gene,kojima svjedocim iz dana u dan,ovdje u Svabiji,a koji se manifestiraju prostaklukom,vrijedjanjem,omalovazavanjem i pokusajima diskreditacija suparnika odnosno suparnice..Noor wrote:
ma koga briga sve to sto pises, da li se ti covjece mozes ikako obuzdati kad te ulovi ovakav tsunami imbecilija?
tak da kuš!
Eto,za Kayu e rekla da je Akrap....psihicki stabilne i smirene osobe nemaju potrebu vrijedjati..jel..
Last edited by pismejker on 5/8/2018, 23:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa..hvala u biti na komplimentu..u stvarnom ili prenesenom znacenju,to prihvacam kao kompliment..T. wrote:Pis je toliko u kajinoj 'guzici' da bi se trebao voditi kao nestala osoba...
Guest- Guest
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Page 5 of 21