Alo..
Page 21 of 21
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Alo..
Daj kajo, nemoj zezati da si ga stvarno bila banirala?kaja wrote:Ravnoteža?kic wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
odbaniran
Guest- Guest
Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Mogla bi proć za poveći kurac...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
A ne ne, prvo na moj nick trajni bankic wrote:
sad kad sam vratio mir u kraljevstvo, idem opet na svoj odmor aka autoban od...
onda si slobodan :-)
Čisti gubitak vremena a ne mogu si pomoći.
Guest- Guest
tko ima jacu mastu uvidja i druge mogucnostiT. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
immortal-
2014-04-16
Da je njegova surla veca, bio bi muskarac?mortal wrote:tko ima jacu mastu uvidja i druge mogucnostiT. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Guest- Guest
Joj ti, nemoj tako, nije u redu.T. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Guest- Guest
:)T. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Da ti je k. malo veći
Mogao bi zbariti N....ekoga
Ovako.. ništa
Primaj ga u dupe i dalje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Fibica wrote:Da je njegova surla veca, bio bi muskarac?mortal wrote:tko ima jacu mastu uvidja i druge mogucnostiT. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Fibice sredi hormoneFibica wrote:Da je njegova surla veca, bio bi muskarac?mortal wrote:tko ima jacu mastu uvidja i druge mogucnostiT. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
immortal-
2014-04-16
N....abijem te :)kaja wrote::)T. wrote:Da ti je surla malo niže...kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Da ti je k. malo veći
Mogao bi zbariti N....ekoga
Ovako.. ništa
Primaj ga u dupe i dalje..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:sina jednog forumašaorion wrote:čije se fotke dilaju ?
bljuvotina..... oduvijek se pitam koji su porivi za takve i slične gadosti ….na šemu idem baš ono da napakostim
orion- Posts : 2287
2017-06-06
u ovom slučaju homoseksualnostorion wrote:Noor wrote:sina jednog forumašaorion wrote:čije se fotke dilaju ?
bljuvotina..... oduvijek se pitam koji su porivi za takve i slične gadosti ….na šemu idem baš ono da napakostim
nije mu prvi puta...nemre odoljet lijepo izgrađenim muskim tijelima, vec i prije se moglo primjetiti kako slini na njih
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:
u ovom slučaju homoseksualnost
nije mu prvi puta...nemre odoljet lijepo izgrađenim muskim tijelima, vec i prije se moglo primjetiti kako slini na njih
nije uvijek bilo tako
spetljao sam se s jednom curom, a bila je veganka
dala mi je da probam soju
ja naivan, totalno zaljubljen u nju zagrizem bez razmišljanja u otrov
sad više nisam isti
gledam po facebooku muške koji objavljuju svoje gole fotografije
da ju bar nikad nisam upoznao, ni probao tu soju, taj otrov pun estrogena
Guest- Guest
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Page 21 of 21