Alo..
Page 20 of 21
Page 20 of 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re: Alo..
Iskra wrote:Odredbom članka 2. stavka 1. točke 1. Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine", broj: 106/12 – Pročišćeni tekst), propisano je da je osobni podatak svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati – osoba koja se može identificirati je osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet.debotoijusto wrote:priznaj da si to sad izmislilaIskra wrote:Točno.Noor wrote:zato jer nisi pitao vlasnika smijes li njegove osobne slike dijelitidebotoijusto wrote:
zasto ne mozes javne slike poveznicom prikazat na forumu ? koje je to pravilo ?
on moze gdje hoce, ti ne...osim svojih ili objavljenih slika javnih osoba
taj clanak krivo iscitavas , javni prostor javni zid FB javno....kuzis ? osobni podatak je zasticen , dajes ga ovlastenoj osobi i kao takav podlozan propitivanju ovog zastarjelog zakona
ne mozes objavit javno sliku obisenih sisa i onda trazit zastitu jer je netko poveznicom doveo javnu sliku do korisnika koji se sprdaju s istom , odnosno mozes no budes izgubila spor
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Kakvo je sad ovo iživljavanje? Pa tu nagnoje strašnih stvari pa nikom ništa...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Ma ok, pojma nemam o tim stvarima, nije moja struka. Osobno, smatram da to što je deda učinio nije ok.debotoijusto wrote:Iskra wrote:Odredbom članka 2. stavka 1. točke 1. Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine", broj: 106/12 – Pročišćeni tekst), propisano je da je osobni podatak svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati – osoba koja se može identificirati je osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet.debotoijusto wrote:priznaj da si to sad izmislilaIskra wrote:Točno.Noor wrote:
zato jer nisi pitao vlasnika smijes li njegove osobne slike dijeliti
on moze gdje hoce, ti ne...osim svojih ili objavljenih slika javnih osoba
taj clanak krivo iscitavas , javni prostor javni zid FB javno....kuzis ? osobni podatak je zasticen , dajes ga ovlastenoj osobi i kao takav podlozan propitivanju ovog zastarjelog zakona
ne mozes objavit javno sliku obisenih sisa i onda trazit zastitu jer je netko poveznicom doveo javnu sliku do korisnika koji se sprdaju s istom , odnosno mozes no budes izgubila spor
Guest- Guest
da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
molim odgovor
2014-04-16
pokerjocker wrote:kaja wrote:Ti nećeš .T. wrote:Aj izdrzat ćemo damba tjedan dana...
Laku noc !
Kakvo je sad ovo iživljavanje? Pa tu nagnoje strašnih stvari pa nikom ništa...
srbi ne smetaju izgleda
immortal-
2014-04-16
Iskra wrote:Ma ok, pojma nemam o tim stvarima, nije moja struka. Osobno, smatram da to što je deda učinio nije ok.debotoijusto wrote:Iskra wrote:Odredbom članka 2. stavka 1. točke 1. Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine", broj: 106/12 – Pročišćeni tekst), propisano je da je osobni podatak svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati – osoba koja se može identificirati je osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet.debotoijusto wrote:priznaj da si to sad izmislilaIskra wrote:
Točno.
osobno mi suludo no legalno pa podrzavam kolegu u njegovoj suludosti
drugo , odgovornost je na roditeljima , moralna a vjerujem uskoro i pravna , svijet ide u tom smjeru
2014-04-12
Zaustavite Zemlju, silazim ... ;-)debotoijusto wrote:Iskra wrote:Ma ok, pojma nemam o tim stvarima, nije moja struka. Osobno, smatram da to što je deda učinio nije ok.debotoijusto wrote:Iskra wrote:Odredbom članka 2. stavka 1. točke 1. Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine", broj: 106/12 – Pročišćeni tekst), propisano je da je osobni podatak svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati – osoba koja se može identificirati je osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet.debotoijusto wrote:
priznaj da si to sad izmislila
osobno mi suludo no legalno pa podrzavam kolegu u njegovoj suludosti
drugo , odgovornost je na roditeljima , moralna a vjerujem uskoro i pravna , svijet ide u tom smjeru
Guest- Guest
dedu sam banirala jadebotoijusto wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
@kaja je napravila genocid u jedan dan i otisla na odmor
ne znam tko mi je dao ovlasti...pa sam ih iskoristila na najbolji nacin u tom trenu
iza toga sam sama napustila admin panel
kic wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
odbaniran
jos danas ili tek sad
immortal-
2014-04-16
metilda wrote:T. wrote:Haha je kic prca...metilda wrote:Fibica wrote:Kic otisao si, jos je veca stala nastala...
slažem se, najbolje je otići odavde dok je kic na godišnjem
Da na godišnjem...
znači kic je tu, ti nisi baniran, kaja nije mod, forum radi ko urica.. sad se možemo opet nastaviti klati.. ne mislim ti i ja jer nismo razmijenili ni par postova nego onako općenito
"God's in his heaven, all's right with the world"
izgleda, ovi tu rade konstantno cirkuse, svatko ima svojih negativnosti, a nekoga se izolira potpuno
nije ok
nije ok
2014-04-16
kic wrote:metilda wrote:T. wrote:Haha je kic prca...metilda wrote:Fibica wrote:Kic otisao si, jos je veca stala nastala...
slažem se, najbolje je otići odavde dok je kic na godišnjem
Da na godišnjem...
znači kic je tu, ti nisi baniran, kaja nije mod, forum radi ko urica.. sad se možemo opet nastaviti klati.. ne mislim ti i ja jer nismo razmijenili ni par postova nego onako općenito
"God's in his heaven, all's right with the world"
immortal-
2014-04-16
Ravnoteža?kic wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
odbaniran
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ravnoteža?kic wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
odbaniran
tko bi opstao da baniramo po "kretenluku"
Noor wrote:dedu sam banirala jadebotoijusto wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
@kaja je napravila genocid u jedan dan i otisla na odmor
ne znam tko mi je dao ovlasti...pa sam ih iskoristila na najbolji nacin u tom trenu
iza toga sam sama napustila admin panel
kad nema macke misevi kolo vode ...@kic vrati se , sve ti oprosteno
2014-04-12
Daj kajo, nemoj zezati da si ga stvarno bila banirala?kaja wrote:Ravnoteža?kic wrote:mortal wrote:da li je Totenkopf na kraju baniran ili nije
molim odgovor
odbaniran
Guest- Guest
Page 20 of 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Page 20 of 21