Europska Liga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Europska Liga 18/19
Plzen nije loša momčad. Kad ih jedan Vlašić sam nije moga pobijediti kao neke druge ekipe, onda to sve govori.
Gledam sam utakmicu u Moskvi. Igrački ih CSKA predvođen genijalnim Vlašićem nadigra u prvom poluvrimenu, ali samo 1:0 a tribalo je biti par golova u mriži. Drugo poluvrime se digli,počeli nešto igrati i 2:1 na kraju.
Gledam sam utakmicu u Moskvi. Igrački ih CSKA predvođen genijalnim Vlašićem nadigra u prvom poluvrimenu, ali samo 1:0 a tribalo je biti par golova u mriži. Drugo poluvrime se digli,počeli nešto igrati i 2:1 na kraju.
Guest- Guest
Ako se ne useru...End wrote:plitak potok na prepunom maksimiru
GNK Lopov zna prosut cistu pobjedu gore i od Hajduka...
;)
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Plzen nije loša momčad. Kad ih jedan Vlašić sam nije moga pobijediti kao neke druge ekipe, onda to sve govori.
Guest- Guest
Plzen će ti se ponuditi, no moraš iskoristiti. Inače se znaju vratiti u utakmicu i na kraju odniti pobjedu, ako i nisu bili bolji.fridrih_niche wrote:Ako se ne useru...End wrote:plitak potok na prepunom maksimiru
GNK Lopov zna prosut cistu pobjedu gore i od Hajduka...
;)
Nisu skup nekih vrhunskih igrača, ali kao ekipa su dobri i borbeni. I vrlo bitno,očito jako dobro fizički pripremljeni jer su dosta pobjeda ove sezone odnili u završnici utakmice. No s druge strane, doživili su i neke veće poraze kad bi protivnik iskoristio njihove slabosti kao primjerice protiv Rome i Reala (5 komada bez gola) ili u prvenstvu protiv Slavije ( 4 komada bez gola) ili Jabloneca (3 komada bez gola). Ka šta sam naveja, gleda sam utakmicu protiv CSKA,rusi su mogli i morali u sličan smjer odvesti i tu utakmicu u Moskvi, ali nisu iskoristili ni prilike ni nadmoć koju su imali prvo poluvrime kad su im mogli uvaliti par komada i riješiti utakmicu. Kasnije su se česi vratili i okrenuli na 2:1.
Guest- Guest
1.p plzen nista,2.p preobrazba i kazna za nonsalanciju u obrni...
Visoki su i biti ce problema s tim i u uzvratu.
Visoki su i biti ce problema s tim i u uzvratu.
bolje je što je dinamo izgubio nego da je ostalo 1:1 ionako uvijek ispadnu poslije takvog rezultata u prvoj utakmici u gostima kao npr. od salzburga, šerifa pa protiv aalborga gdje su čak i dobili prvu 0:1 i da ne nabrajam dalje
ovako je jasno moraju ići na pobjedu pa ko živ ko mrtav
ovako je jasno moraju ići na pobjedu pa ko živ ko mrtav
skripar-
2015-08-09
točno...ako ne mogu pobjediti nisu zaslužili proći
Nemoguće. Hajdučić šrd nemre napravit' dobar rezultat tak' da nema kaj prokockati.fridrih_niche wrote:Naivno...
Dinamo je gori od Hajduka za prokockat dobar rezultat...
;)
Zeko-
2015-08-26
Ako u ovoj fazi natjecanja želiš proći dalje onda moraš jednu i pobijediti. Samo je šteta kaj smo jučer odigrali najgore poluvrijeme u Euro-utakmicama ove sezone. Ne znam kaj se u poluvremenu dogodilo, ali k'o da su izašli drugi igrači Dinama na teren, a da smo nastavili k'o u prvom razvalili bi ih. Nogometno smo sigurno daleko jači od njih. Jučer je i mali Livaković zasro. Kod oba gola lopte mu idu u pol peterca, a on stoji na crti k'o ukopan i čeka božju milost.
Zeko-
2015-08-26
Glupost. Livaković nema apsoluno nikakve krivice mod golova.
Pravi golman "reže" te ubačaje. Pogledaj snimku, lopte idu 2-3 metra od njega, a on se ukopal na crti. Nisi nikad vidio da golman presiječe takve ubačaje? Čak i puno oštrije lopte.
Zeko-
2015-08-26
Ma što reže? Kod prvog gola ide ubačaj sa strane i Pernica dolazi iz drugog plana i zabija. Gdje je tu trebao golman stajati da bi to presjekao? Na prvoj stativi? Kod drugog gola njihov igrač skače na prvoj stativi i prebacuje je na drugu. Što tu golman može? Tvoje pretpostavke idu od toga da golman bude totalno krivo postavljen. Ovdje bi mu možda pomoglo, ali kod sto drugih situacija bi mu jebali sve po spisku da gdje to stoji. Nemoj napamet pričati.Zeko wrote:Pravi golman "reže" te ubačaje. Pogledaj snimku, lopte idu 2-3 metra od njega, a on se ukopal na crti. Nisi nikad vidio da golman presiječe takve ubačaje? Čak i puno oštrije lopte.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Moja jedina pretpostavka ovdje je ta, da golman nije na golu zato da nakon primljenih golova viče "nisam kriv", već zato da neki kurac i obrani pa makar to bila i "nemoguća" lopta. To za golmane kod mene vrijedi uvijek i za svakoga golmana, bio to svojevremeno Ladić, Pletikosa, kasnije Subašić, a sada Kalinić, Livaković i slični. Samo u takvim obranama vidi se tko je pravi golman, a tko je jedan od njih tisuću. Tko bi Ladiću mogao prigovoriti jedno jedino slovo da je U Francuskoj i od Njemačke i od Nizozemske od svakih primio 3-4 gola? Za ništa ne bi bio kriv, ali mi bi te utakmice izgubili. Ovako je zaslužan što smo dobili i jedne i druge. O tome ja govorim. Livaković je golman koji za ništa nije kriv, ali bogami, za ništa nije ni zaslužan. Obrani ono što bi obranio bilo tko da ga staviš na gol i to je to.Roland Deschain wrote:Ma što reže? Kod prvog gola ide ubačaj sa strane i Pernica dolazi iz drugog plana i zabija. Gdje je tu trebao golman stajati da bi to presjekao? Na prvoj stativi? Kod drugog gola njihov igrač skače na prvoj stativi i prebacuje je na drugu. Što tu golman može? Tvoje pretpostavke idu od toga da golman bude totalno krivo postavljen. Ovdje bi mu možda pomoglo, ali kod sto drugih situacija bi mu jebali sve po spisku da gdje to stoji. Nemoj napamet pričati.Zeko wrote:Pravi golman "reže" te ubačaje. Pogledaj snimku, lopte idu 2-3 metra od njega, a on se ukopal na crti. Nisi nikad vidio da golman presiječe takve ubačaje? Čak i puno oštrije lopte.
Zeko-
2015-08-26
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 18