Europska Liga 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Europska Liga 18/19
Andreas Goldberger wrote:Jebote koja utakmica u Pragu.
Slavija
Slavia u <3
Guest- Guest
Ja san bija neutralan i realno , nema nekog napada na njihov gol , Amer Gojak vrhunski lopatar , faliva 100% šanse ,prazan gol ispri njega on falije , stvarno ono lik , ja neznan kako je on tu upa a iman osjećaj da bi svi mi bolje igrali od njega jer lik je jednostavno lopata. Benfica zasluženo ide dalje a Dinamo lopata , nemaju napad , nema pucanja na njihov gol a kad imaju čistu 100% šansu to vrhunski uspiju nedat , ono zasluženo ispa , nije za dalje šta je , ovo je knap domet , nema dalje. Go home lopate.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Pa ovoje bila borba za četvrfinale EL, igrali su protiv ekipe koja je bolja i kvalitetnija (istina, Benfica nije bila 100 % no svejedno).RayMabus wrote:Ja san bija neutralan i realno , nema nekog napada na njihov gol , Amer Gojak vrhunski lopatar , faliva 100% šanse ,prazan gol ispri njega on falije , stvarno ono lik , ja neznan kako je on tu upa a iman osjećaj da bi svi mi bolje igrali od njega jer lik je jednostavno lopata. Benfica zasluženo ide dalje a Dinamo lopata , nemaju napad , nema pucanja na njihov gol a kad imaju čistu 100% šansu to vrhunski uspiju nedat , ono zasluženo ispa , nije za dalje šta je , ovo je knap domet , nema dalje. Go home lopate.
Nije Dinamo puno pokaza u uzvratu, ali nešto se i protivnika pita. Napadaš tu Gojaka, pa nema Dinamo 11 Olma u momčadi niti to možeš očekivati.
Guest- Guest
Pa ok , nema veze šta se mene tiče , bitno mi je da je jedna utakmica ostala nerješeno ili pobjeda a to se ostvarilo u prvoj u Zagrebu.Andreas Goldberger wrote:Pa ovoje bila borba za četvrfinale EL, igrali su protiv ekipe koja je bolja i kvalitetnija (istina, Benfica nije bila 100 % no svejedno).RayMabus wrote:Ja san bija neutralan i realno , nema nekog napada na njihov gol , Amer Gojak vrhunski lopatar , faliva 100% šanse ,prazan gol ispri njega on falije , stvarno ono lik , ja neznan kako je on tu upa a iman osjećaj da bi svi mi bolje igrali od njega jer lik je jednostavno lopata. Benfica zasluženo ide dalje a Dinamo lopata , nemaju napad , nema pucanja na njihov gol a kad imaju čistu 100% šansu to vrhunski uspiju nedat , ono zasluženo ispa , nije za dalje šta je , ovo je knap domet , nema dalje. Go home lopate.
Nije Dinamo puno pokaza u uzvratu, ali nešto se i protivnika pita. Napadaš tu Gojaka, pa nema Dinamo 11 Olma u momčadi niti to možeš očekivati.
Nije bitno , bit će, opet za po stoljeća nova prilika.
Dobro nije loša igra bila samo napad nula bodova , ono baš ništa brate. Obrana odlična bez obzira na tri primljena gola. A napad ,...ajme , jao jao.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dinamo je se sjebo jer nije vise napadao u 90 minuta, jedan gol je trebo dat i bilo bi gotovo a benfica je izgledala ko da nikad nece dati gol ali je ipak jonas dao ono majstorski
A ono sto je gojak promasio za 2:1 ja zabijam na terminima zmirecki, ustopam loptu i pitam golmana gdje hoce
Gojak ubij se stojanovic ubij se a tebe sudija cu ja naci i ubiti
A ono sto je gojak promasio za 2:1 ja zabijam na terminima zmirecki, ustopam loptu i pitam golmana gdje hoce
Gojak ubij se stojanovic ubij se a tebe sudija cu ja naci i ubiti
skripar-
2015-08-09
Benfica izvukla Eintracht.
Katolici vs zidoviRoland Deschain wrote:Benfica izvukla Eintracht.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Forza Benfica, sad i ja navijam za njih
skripar-
2015-08-09
I ja klub zestokog katolickog oprijedjeljenja. U tom klubu je igrao i najveci portugalski igrac svih vremena. Crna pantera.skripar wrote:Forza Benfica, sad i ja navijam za njih
A eintracht je naglaseno zidovski klub
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Otkud ti to?PABLO ESCOBAR wrote:I ja klub zestokog katolickog oprijedjeljenja. U tom klubu je igrao i najveci portugalski igrac svih vremena. Crna pantera.skripar wrote:Forza Benfica, sad i ja navijam za njih
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Na stranu eintraht i zidovi za tu cinjenicu prvi put cujem ali ja inace simpatiziram benficu i to mi je moj klub u portugalu
skripar-
2015-08-09
PABLO ESCOBAR wrote:I ja klub zestokog katolickog oprijedjeljenja. U tom klubu je igrao i najveci portugalski igrac svih vremena. Crna pantera.skripar wrote:Forza Benfica, sad i ja navijam za njih
Stari mi je gleda najboljeg portugalskog igrača svih vrimena na Trofeju Marjan u Splitu...
<3
Guest- Guest
ante rebic rjesava utakmicu
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ne znam da li Jović može da igra, s obzirom da je još uvek na pozjamici iz Benfice u Eintrachtu.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:I ja klub zestokog katolickog oprijedjeljenja. U tom klubu je igrao i najveci portugalski igrac svih vremena. Crna pantera.skripar wrote:Forza Benfica, sad i ja navijam za njih
Zašto onda navijaš za Čmayern? I oni važe za jevrejski klub...
Guest- Guest
puši kurac dinamo i svi navijači tog ološa bez iznimke. amen
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ma popuši ti meni kurac zajedno s cijelom svojom familijom, kretenu bolesni.bafalo wrote:puši kurac dinamo i svi navijači tog ološa bez iznimke. amen
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 18