SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: SERIE A 18/19
sad se vidi kakav si glupi mali kompleksaš, samo da pederčić zabije, nema veze ako je gol neregularan.. da je vara bilo prije pola golova i penala ta silovateljska gnjida ne bi vidjela.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne znam cemu gledat var kad cr7 zabija
svima je u interesu da pridoda sto veci broj pogodaka na kontu jer on je najbolji napadac svijeta.
svima je u interesu da pridoda sto veci broj pogodaka na kontu jer on je najbolji napadac svijeta.
Guest- Guest
End wrote:da je vara bilo prije pola golova i penala ta silovateljska gnjida ne bi vidjela.
Guest- Guest
Niti bi ciganski klub kojeg simpatiziraš imao pola trofeja koje su pokraliEnd wrote:sad se vidi kakav si glupi mali kompleksaš, samo da pederčić zabije, nema veze ako je gol neregularan.. da je vara bilo prije pola golova i penala ta silovateljska gnjida ne bi vidjela.
Apsolutno. Najbolji strijelac ikad kojeg više neće bit kad CR7 jednom završi karijerukingkong7 wrote:ne znam cemu gledat var kad cr7 zabija
Pobjedi minijaturna Roma na kraju i još će se klošari kvalificirat za ligu prvaka. Sudac majku ti jebem
pobjegne od messija dode u ligu koja je kupljena na pocetku sezone i onda se jos sramoti pored nekih kvaljarela haha
2015-08-25
Pobjegne od messija
Čovjek koji je izdominirao tri najjače lige na svijetu je pobjegao. Ovo samo cigan iz zagorja može izvalit
Čovjek koji je izdominirao tri najjače lige na svijetu je pobjegao. Ovo samo cigan iz zagorja može izvalit
scorpion wrote:Apsolutno. Najbolji strijelac ikad kojeg više neće bit kad CR7 jednom završi karijerukingkong7 wrote:ne znam cemu gledat var kad cr7 zabija
fenomen
kad je obavio testiranja u Juventusu, zacudili su se u kakvom je stanju njegovo tijelo, na nivou 20godisnjaka, a ima 33godine
cr7 nesto najblize ljudskom bozanstvu sta moze bit, jer takav fizicki fenomen nikad u svijetu sporta nije viden.
ubojita kombinacija talenta, fizike, i najvaznije pobjednickog mentaliteta. ne mozes ga zaustavit.
steta je samo sto igra timski sport gdje manje do izrazaja dolazi necija vjestina, mada i sreca za nas simpatizere nogometa.
kakav promotor zdravog zivota ako postoji pojam uzora u svijetu - ime mu je cristiano ronaldo
Guest- Guest
kingkong7 wrote:scorpion wrote:Apsolutno. Najbolji strijelac ikad kojeg više neće bit kad CR7 jednom završi karijerukingkong7 wrote:ne znam cemu gledat var kad cr7 zabija
fenomen
kad je obavio testiranja u Juventusu, zacudili su se u kakvom je stanju njegovo tijelo, na nivou 20godisnjaka, a ima 33godine
cr7 nesto najblize ljudskom bozanstvu sta moze bit, jer takav fizicki fenomen nikad u svijetu sporta nije viden.
ubojita kombinacija talenta, fizike, i najvaznije pobjednickog mentaliteta. ne mozes ga zaustavit.
steta je samo sto igra timski sport gdje manje do izrazaja dolazi necija vjestina, mada i sreca za nas simpatizere nogometa.
kakav promotor zdravog zivota ako postoji pojam uzora u svijetu - ime mu je cristiano ronaldo
Operwe ti si doktor
promotor pederluka, ciganluka, kmecanja, simuliranja, plakanja, silovanja, krade, svega najgorega u nogometu i sportu, ako trazite takvoga vas covjek je pederko.
2015-08-25
End wrote:promotor pederluka, ciganluka, kmecanja, simuliranja, plakanja, silovanja, krade, svega najgorega u nogometu i sportu, ako trazite takvoga vas covjek je pederko.
G.O.A.T
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:A boktejeba pederčine...
2015-08-25
Niche kad ce milan u ligu prvaka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Aha ka i jajdukfridrih_niche wrote:Iduće sezone...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
37 vs 18.
2015-09-13
“Najgori dres ikad, jebeni gej dresovi, to je izgleda više kao Juventus”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.
gay dresovi za gay klub
gay dresovi za gay klub
2015-08-25
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50