SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Koja bolesna utakmica hahahahaha...kingkong7 wrote:bože fabio nestaje opet je strijelac
Lazio povede 2:1 u 96.-oj minuti...
A Sampa izjednači u stotoj!
:^O
Guest- Guest
sa kristijanom u momčadi đubretari komadaju serieu a ni liga prvaka im nije više nemoguća. to je realnost
Normalno. Jer u juventusu nije samo postao savrsen nogometas nego i covjek.bafalo wrote:sa kristijanom u momčadi đubretari komadaju serieu a ni liga prvaka im nije više nemoguća. to je realnost
To je Juventus. Tu prvo ucis 10 Bozijih zapovidi.
Onda ucis kako biti gospodin a ponajprije covik.
A nogometni savrseni klesari te oblikuju u savrsenstvo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Normalno. Jer u juventusu nije samo postao savrsen nogometas nego i covjek.bafalo wrote:sa kristijanom u momčadi đubretari komadaju serieu a ni liga prvaka im nije više nemoguća. to je realnost
To je Juventus. Tu prvo ucis 10 Bozijih zapovidi.
Onda ucis kako biti gospodin a ponajprije covik.
A nogometni savrseni klesari te oblikuju u savrsenstvo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Juventus je sinonim katolicanstva vjere i postenja. Osobno vjerujem da je i sam Otkupitelj navijac Juventusa
2015-09-13
kingkong7 wrote:
Zlikovačka organizacija podupire zlikovačku organizaciju-sve je jasno...
Guest- Guest
klošarski papa ratzinger će ga išamarat i poslat dođavola kad se pojavi pred vratima raja
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Naravno, zbog svega je presretan Cristiano Ronaldo. Čovjek koji više od svega voli pobjede i uspjeh izgleda zadovoljno, a njegov intervju za Gazzettu dello Sport možda je najbolji pokazatelj toga kako se Portugalac trenutačno osjeća u Torinu.
Na pitanje je li posebno impresioniran nekim od suigrača, Ronaldo započinje svoj ''pohod'' prema onima koje je ostavio u Madridu, ali i Barceloni.
''Ne bi bilo u redu da imenujem samo neke, ali mogu reći da je ovo najbolja momčad u kojoj sam igrao'', raspalio je Portugalac koji je s Realom posljednje tri godine osvajao Ligu prvaka.
''Ovdje smo svi momčad, a drugdje su neki veći od ostalih. Ovdje smo svi na liniji, skromni i željni pobjede. Ako Dybala i Mandžukić ne zabiju, ipak su nasmijani. To je za mene predivno i novo. Ma i u Madridu smo bili skromni, ali čini mi se kako su ovdje više. Drukčije je nego u Madridu, više smo obitelj.''
Na pitanje je li posebno impresioniran nekim od suigrača, Ronaldo započinje svoj ''pohod'' prema onima koje je ostavio u Madridu, ali i Barceloni.
''Ne bi bilo u redu da imenujem samo neke, ali mogu reći da je ovo najbolja momčad u kojoj sam igrao'', raspalio je Portugalac koji je s Realom posljednje tri godine osvajao Ligu prvaka.
''Ovdje smo svi momčad, a drugdje su neki veći od ostalih. Ovdje smo svi na liniji, skromni i željni pobjede. Ako Dybala i Mandžukić ne zabiju, ipak su nasmijani. To je za mene predivno i novo. Ma i u Madridu smo bili skromni, ali čini mi se kako su ovdje više. Drukčije je nego u Madridu, više smo obitelj.''
Guest- Guest
Baš čudno da je ovo izjavio najveći ciganski egocentrik u povijesti nogometa, simulator, lopov, silovatelj, peder, sebičnjak koji ne prepušta penale i slobodnjake i sebeljubac.kingkong7 wrote:''Ovdje smo svi momčad, a drugdje su neki veći od ostalih."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne znan jesi li vidija cilu izjavu, al još je izjavija kako se u Realu igrači nisu veselili kad bi neko drugi da gol!End wrote:Baš čudno da je ovo izjavio najveći ciganski egocentrik u povijesti nogometa, simulator, lopov, silovatelj, peder, sebičnjak koji ne prepušta penale i slobodnjake i sebeljubac.kingkong7 wrote:''Ovdje smo svi momčad, a drugdje su neki veći od ostalih."
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHAH...
Najveći egocentrik, i lik koji bi se ljutija kad bi mu suigrači dali gol, izjavi ovako nešto...
Tragedija!
Guest- Guest
užas koji debil, podsjeća me na bracalu i zekana, ipak su njih dvojica pojam za izmišljanje, predbacivanje i licemjerstvofridrih_niche wrote:Ne znan jesi li vidija cilu izjavu, al još je izjavija kako se u Realu igrači nisu veselili kad bi neko drugi da gol!End wrote:Baš čudno da je ovo izjavio najveći ciganski egocentrik u povijesti nogometa, simulator, lopov, silovatelj, peder, sebičnjak koji ne prepušta penale i slobodnjake i sebeljubac.kingkong7 wrote:''Ovdje smo svi momčad, a drugdje su neki veći od ostalih."
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHAH...
Najveći egocentrik, i lik koji bi se ljutija kad bi mu suigrači dali gol, izjavi ovako nešto...
Tragedija!
2015-08-25
Osjeća san susramlje zbog Pederka...
Onda znaš koja je ura...
Još je izjavija da je triba osvojit sve Zlatne Lopte do sad hahaha...
Onda znaš koja je ura...
Još je izjavija da je triba osvojit sve Zlatne Lopte do sad hahaha...
Last edited by fridrih_niche on 10/12/2018, 21:04; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
End wrote:Ronaldo ukrao gol Dybali - krivac za poraz Juveakingkong7 wrote:''Ovdje smo svi momčad, a drugdje su neki veći od ostalih."
Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo sinoć je u Bernu protiv prvaka Švicarske Young Boysa, u posljednjem 6. kolu natjecanja po skupinama u Ligi prvaka, bio – kriminalan! Peterostruki osvajač Zlatne lopte promašio je pet čistih šansi, od čega tri pri rezultatu 0-0, a Juventus je poražen od posljednje momčadi skupine 2-1 u velikoj večeri francuskog veterana Guillaumea Hoaraua.
Ronaldo robbing Dybala‘s 94th minute equalizer inn offside position, just to get himself on the scoresheet is the best thing you‘ll see today.
2015-08-25
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50