BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Nadan se pobjedi Liverpoola pa da vise dignu titulu...
Ka najveći klub Engleske to i zaslužuju...
;)
Ka najveći klub Engleske to i zaslužuju...
;)
Guest- Guest
lukaku propao, izgurale ga buduće zlatne lopte iz prve postave
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koje crno smeće od igrača...Serbia Strong wrote:Kakva magija buduće zlatne lopte
Sad je proigra ka da je Messi, naravno...
Mrzin sve te majmune šta buše trenera namjerno...
Pljuc!
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Koje crno smeće od igrača...Serbia Strong wrote:Kakva magija buduće zlatne lopte
Sad je proigra ka da je Messi, naravno...
Mrzin sve te majmune šta buše trenera namjerno...
Pljuc!
;)
Slažem se, smrdljiva govna i on i pogba. Ali potez je genijalan...
Guest- Guest
Svaka čast na driblingu, al sad je potvrdija da je smeće koje namjerno budi trenera...
Ka i crno francusko govno...
Iako, mrzin Mourinha i govno je zaslužilo takvu karmu...
Al ako ista mrzin to su ovi današnji primadona igračići koji namjerno buše trenere...
Mater in jeben šugavu...
;)
Ka i crno francusko govno...
Iako, mrzin Mourinha i govno je zaslužilo takvu karmu...
Al ako ista mrzin to su ovi današnji primadona igračići koji namjerno buše trenere...
Mater in jeben šugavu...
;)
Guest- Guest
Kad bi te ovako čitao netko tko te ne zna, mislio bi da si neki veliki nogometni znalac. Ovako, kad znamo kol'ka si nogometna budala, nema šanse da ikoga preveslaš. Ovo ti ili netko piše ili iskopaš na netu pa ovdje prodaješ pod svoje veleumnosti. okani se toga, pročitana si knjiga isto k'o i maleni Blessi.End wrote:mendy je 99% vremena out, ali kad je igrao bio je brutalan. ima samo delpha i zinchenka na toj strani, a nisu niti oni loši za back up. kad igra mendy onda je više probijanje na bok, zin i delph se više ubacuju u sredini kao dodatni veznjaci sve ima svoje.
Zeko-
2015-08-26
"So Pep, will you be adopting a more defensive philosophy now?"
— BU Videos (@BuVideos) December 30, 2018
Pep's answer is why we respect and love him so much. Legend.pic.twitter.com/PLfyd2i6Zq
GOAT i nema dalje...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Najiskrenije se pridruzujem cestitkama. Slava covjeku koji je toliko velik da je i sam rekao da je sve naucio od najveceg Lippia . A to priznati mogu samo ljudski giganti i velicine.
Sretan rodjendan velikanu. Hvala sto smo zivili u tvoje vrime. I posebno ti hvala sto si cigane iz smrdljive luke liverpool vratio u kameno doba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dugogodišnji menadžer Mančester junajteda, Aleks Ferguson, proteklog vikenda posetio je trening centar kluba i poželeo uspeh Oleu Gunaru Solskjeru i igračima.
Ferguson, koji je poslednjeg dana 2018. proslavio 77. rođendan, prihvatio je poziv Solskjera da dođe u trening centar u Karingtonu.
"Došao je i mogu reći da mu je bilo zaista prijatno što je proveo neko vreme sa nama. Razgovarao je sa trenerima i osobljem u centru, a nas u stručnom štabi i igrače je ohrabrio", izjavio je Solskjer.
Tim je postigao čak 12 golova, pobeđeni su Kardif (5:1), Hadersfild (3:1) i Bornmut (4:1), a u sredu im sledi gostovanje Njukaslu na "Sent Džejms parku".
Ferguson, koji je poslednjeg dana 2018. proslavio 77. rođendan, prihvatio je poziv Solskjera da dođe u trening centar u Karingtonu.
"Došao je i mogu reći da mu je bilo zaista prijatno što je proveo neko vreme sa nama. Razgovarao je sa trenerima i osobljem u centru, a nas u stručnom štabi i igrače je ohrabrio", izjavio je Solskjer.
Tim je postigao čak 12 golova, pobeđeni su Kardif (5:1), Hadersfild (3:1) i Bornmut (4:1), a u sredu im sledi gostovanje Njukaslu na "Sent Džejms parku".
Guest- Guest
ne znam uopće šta reći na igre buduće zlatne lopte neka mu netko da broj modrića da ode na instrukcije i još malo ubrza neminovno. imam osjećaj da će ole iz mrtvih vratit i sancheza
Pulišić potpisao za chel$hit. Dortmundu 64 miliona € i pozajmica do kraja sezone...
Guest- Guest
Znaci da nisu zadovoljni s Kovačićem...Serbia Strong wrote:Pulišić potpisao za chel$hit. Dortmundu 64 miliona € i pozajmica do kraja sezone...
;)
Guest- Guest
Niche valja li mi avatar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Serbia Strong wrote:Pulišić potpisao za chel$hit. Dortmundu 64 miliona € i pozajmica do kraja sezone...
Odličan posao za Dortmund.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Najveći izgleda lipo i u lopovskom dresu...PABLO ESCOBAR wrote:Niche valja li mi avatar
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20