BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
hahahahaha najgluplji klub svijeta skupa s bracalom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Gleda san pisanje Derbyja po Cmarchesteru Cmarnitedu...End wrote:frank lampard iskarao gaynajted hahaha
:D
Guest- Guest
gledao sam penale, vidi se utjecaj lamparda kako su samo izbusili taj minijaturni klub
2015-08-25
dobro da nisam gledo...predpostavljam da stede snagu za velike utakmice.
EstebanEnrique-
2014-04-16
.@NoelGallagher cheekily trolling Man Utd fans on the world stage!@D_DeGea wasn't impressed...#OptusSport #TheBest pic.twitter.com/F0ehmKkLBH
— Optus Sport (@OptusSport) 25. rujna 2018.
When Sky Sports' Gary Neville asked him what he made of City's start he said: "better than United!"
PIŠAONA po minijaturi zvanoj gaynajted
2015-08-25
Ovog moua triba razapet na kriz. Covik pojma nema
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mourihno je najveci engleski klub doveo na rub propasti. Toliko ih je unazadio da im se rugaju navijaci najvecih luzera i ubojica one stoke sa anfielda.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Treba dobro razomtriti koga ce elita podrzavati. Najvjerovatnije da se se ici na real. Jer Juventusa previse mrze da bi uopce i pomislili na to usprkos cr7
2015-09-13
gdje su samo ti silni fanovi čmarnajteda koji su se do jučer kurčili da ih na forumu ima najviše, osim jimija nitko ne ostavi niti komentar kamoli da prate utakmice, ovi glupi škorpija i bracala više ne znaju jesu za loreal, đubretare ili psg, a vjerojatno bi bili za city samo ih guardiola u tome sprečava.
2015-08-25
Demo i Vraćala... sad se izjasnite za kojih deset klubova navijate ove godine pa Kic to stavlja u sticky da kasnije ne muljate da ste oduvijek navijali...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Demo i Vraćala... sad se izjasnite za kojih deset klubova navijate ove godine pa Kic to stavlja u sticky da kasnije ne muljate da ste oduvijek navijali...
Guest- Guest
demo ove sezone navija za farsu u primeri, Juve u italiji, psg, bayern i man cityjasambrend wrote:Demo i Vraćala... sad se izjasnite za kojih deset klubova navijate ove godine pa Kic to stavlja u sticky da kasnije ne muljate da ste oduvijek navijali...
u europi za real madrid jer oduvijek je navijao
Guest- Guest
Vise niko ne navija za Junajtid, osim Jimmija...End wrote:gaynjatedovci u rupama
:D
Još im je Pederko napustija Reala, pa su u vakuumu...
:p
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19