Ustaše ušle u Knin
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ustaše ušle u Knin
Pa nešto je i pogodila brat bratu. A nešto i nije ..Fibica wrote:Sora je malo pretjerala.
Ali nije trenutak ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Rakija pečena u najdubljim bespućima yugosloven se zbilje
:)AssadNaPodmornici wrote:Rakija pečena u najdubljim bespućima yugosloven se zbilje
2015-08-15
ne treba Kic odmor nego neki postupci zaista zasluzuju odgovor kakav je udjeliokaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
kurvo koja se napajas Cetnickim izvorima idi sto prije iz ove drzave:
https://direktno.hr/direkt/ovo-su-hrvatski-heroji-popis-poginulih-branitelja-oluji-93923/
:)
sutnja ne vodi na dobro
2014-04-16
dijelovi zaista jesu kao prepisani i iz informera..al ono..cool downmortal wrote:ne treba Kic odmor nego neki postupci zaista zasluzuju odgovor kakav je udjeliokaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
https://direktno.hr/direkt/ovo-su-hrvatski-heroji-popis-poginulih-branitelja-oluji-93923/
sutnja ne vodi na dobro
2015-08-15
Da, sve više mi se sviđa ta ideja, makar i sama otišla na "hlađenje". :-)kaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
Guest- Guest
sunce hoćeš ti odmoriti malo..ajde danas je napet dan, odi na plažu a ja imam vremena..:)Iskra wrote:Da, sve više mi se sviđa ta ideja, makar i sama otišla na "hlađenje". :-)kaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
2015-08-15
Fibica wrote:Sora je malo pretjerala.
Ona nešto jako često malo pretjera na taj način. I tako godinama i godinama i godinama... Dosadila je i Bogu i vragu.
Guest- Guest
:-)kaja wrote:sunce hoćeš ti odmoriti malo..ajde danas je napet dan, odi na plažu a ja imam vremena..:),,Iskra wrote:Da, sve više mi se sviđa ta ideja, makar i sama otišla na "hlađenje". :-)kaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
Guest- Guest
cijeli dan imam vremena. vruće je, pod klimom sam, dečko će doći napraviti ručak, ja ću salatu, napuštam grad tek sljedeći tjedan ..ima da pratim cijele dan što izvoditeIskra wrote::-)kaja wrote:sunce hoćeš ti odmoriti malo..ajde danas je napet dan, odi na plažu a ja imam vremena..:),,Iskra wrote:Da, sve više mi se sviđa ta ideja, makar i sama otišla na "hlađenje". :-)kaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:
2015-08-15
Slazem se.kaja wrote:Pa nešto je i pogodila brat bratu. A nešto i nije ..Fibica wrote:Sora je malo pretjerala.
Ali nije trenutak ..
Guest- Guest
Moguce. Ne znam... ne pratim toliko ovaj pdf... letimice prodem...Speare Shaker wrote:Fibica wrote:Sora je malo pretjerala.
Ona nešto jako često malo pretjera na taj način. I tako godinama i godinama i godinama... Dosadila je i Bogu i vragu.
Ban onda i gotova prica.
Guest- Guest
Sjećam se 05.08.1995
Na tv ulazak u Knin
Rat je gotov
Euforija
Na tv ulazak u Knin
Rat je gotov
Euforija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Sjećam se 05.08.1995
Na tv ulazak u Knin
Rat je gotov
Euforija
dijagram-
2015-08-09
kaja wrote:Ja lijepo kažem da KIC treba odmor i da cu ga mjenjati par dana ali on neće..kic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
mislio sam da dijagram pise kad ono kaja xD
istina.. prekrasno, ali par dana nakon toga neki muk... sta je, sta je... kazu dio nasih se ili upali u zasjedu ili sto vec.. postradaliRayMabus wrote:Sjećam se 05.08.1995
Na tv ulazak u Knin
Rat je gotov
Euforija
immortal-
2014-04-16
Ni ostalo nije loše no to je odraz cijele srpske svijesti iliti onoga sa čime se pumpaju srblji. Nije ni čudo što je 80% srba u pički materinoj sa logikom i sa realnim životom( pričam o srbima iz srbije)Meatke wrote:tre wrote:A do tada smo baš bili na dobrom putu :DAssadNaPodmornici wrote:Ulaskom u Knin 5.kokovoza uništena je svaka šansa za ekumenu
umro sam na dio kad govori da će polagati ispit ...
Napokonkic wrote:Sora wrote:Povodom Dana domovinske zahvalnosti, zahvaljujem se na ekonomskom,društvenom i demografskom slomu Republike Hrvatske , na propalom zdravstvu i urušenom školstvu, na bijednim mirovinama i afričkim plaćama, na odseljenoj mladosti, na 250 000 protjeranih građana srpske nacionalsti i na 20 000 njihovih miniranih kuća, na 1000 ubijenih poslije Oluje, na pjevače koji veličaju ustaški režim i sportaše koji ih slušaju, na klerikalnoj represiji i teroru vjerskih ekstremista, na vanjskom dugu od 40 milijardi eura i unutrašnjem od 80 milijardi kuna...zahvalan, do groba....
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/176238/sudionici-svjedoce-oluja-je-konacno-pobijedila-tek-kod-grahovamortal wrote:istina.. prekrasno, ali par dana nakon toga neki muk... sta je, sta je... kazu dio nasih se ili upali u zasjedu ili sto vec.. postradaliRayMabus wrote:Sjećam se 05.08.1995
Na tv ulazak u Knin
Rat je gotov
Euforija
A onda za odmazdu pravac Banja Luka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja kad napišem srbima da im je najveći neprijatelj SPC i ne samo njima nego i svima oko srbije na mene dignu drvlje i kamenje. Pročitaj im poslanice za Uskrs ili Božić i sama donesi zaključke ko svojata i ko prekraja granice, ko ima pretenzije prema kome, ko ne priznaje Hrvatski narod itd itdkaja wrote:Eto ti ga na.. tko im je pripremio egzodus prije poziva na pokret i finala od strpca i martica..Meatke wrote:tre wrote:A do tada smo baš bili na dobrom putu :DAssadNaPodmornici wrote:Ulaskom u Knin 5.kokovoza uništena je svaka šansa za ekumenu
umro sam na dio kad govori da će polagati ispit ...
Crno na bijelo .. tko se usuđuje da miri srbe i hrvate !
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Domovinski pokret : Ustaše nisu a četnici jesu dobrodošli u Knin
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Ušle crnje u uragan i...
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Njemačke okupacione trupe ušle u Sarajevo
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Ušle crnje u uragan i...
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Njemačke okupacione trupe ušle u Sarajevo
Page 2 of 7