Ustaše ušle u Knin
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ustaše ušle u Knin
da je to tako, drugačije bi ona pisala o DR, Oluji i općenito svemu.Iskra wrote:Pisala je davnih dana o tome, kad je satjeraju u kut ... onda krene ta priča o bratu. Navodno se borio na našoj strani i poginuo, tako nekako. Osobno dotičnoj ništa ne vjerujem.Noor wrote:a šta je s bratom? ja to nisam nikad čitala...Iskra wrote:Znaš koliko ja tebi vjerujem u tu priču o bratu? Ni koliko je crno pod noktom ...Sora wrote:To sam napisala u prethodnim pstovimaNoor wrote:
zašto bi ti brat bio nesretan?
kakvu pozadinu? pričaj...
Drugo su pojedinci a drugo su drzavni problemi i stanje nacije
Eto
Za mene si ljudski odron, smeće najveće vrste, dno dna, sam talog ljudskog društva.
Lažljiva, teška licemjerka i muljatorica.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bingo!Noor wrote:da je to tako, drugačije bi ona pisala o DR, Oluji i općenito svemu.Iskra wrote:Pisala je davnih dana o tome, kad je satjeraju u kut ... onda krene ta priča o bratu. Navodno se borio na našoj strani i poginuo, tako nekako. Osobno dotičnoj ništa ne vjerujem.Noor wrote:a šta je s bratom? ja to nisam nikad čitala...Iskra wrote:Znaš koliko ja tebi vjerujem u tu priču o bratu? Ni koliko je crno pod noktom ...Sora wrote:
To sam napisala u prethodnim pstovima
Drugo su pojedinci a drugo su drzavni problemi i stanje nacije
Eto
Za mene si ljudski odron, smeće najveće vrste, dno dna, sam talog ljudskog društva.
Guest- Guest
Ja ću prije u Grahovo nego u Knin, doduše zavisi od obveza ali može i prva subota nakon 13.08
Poanta je zapalir svijeću a ne kamere, pompa i političari
Poanta je zapalir svijeću a ne kamere, pompa i političari
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Iskra wrote:ZBingo!Noor wrote:da je to tako, drugačije bi ona pisala o DR, Oluji i općenito svemu.Iskra wrote:Pisala je davnih dana o tome, kad je satjeraju u kut ... onda krene ta priča o bratu. Navodno se borio na našoj strani i poginuo, tako nekako. Osobno dotičnoj ništa ne vjerujem.Noor wrote:a šta je s bratom? ja to nisam nikad čitala...Iskra wrote:
Znaš koliko ja tebi vjerujem u tu priču o bratu? Ni koliko je crno pod noktom ...
Evo sad sam se čuja s prijateljem, on je bija u Kninu par puta na obljetnici ali u Grahovu nikad
Ja nit u Knin nit na Thompsonove koncerte
Sad ćemo u Grahovo, kaže nemora bit točno taj datum, triba vidit vrime pa zaletit ćemo se
Ja nit u Knin nit na Thompsonove koncerte
Sad ćemo u Grahovo, kaže nemora bit točno taj datum, triba vidit vrime pa zaletit ćemo se
2014-04-11
A možda dobijem i koju informaciju o Drekavcu pošto im je leglo u tim planinama
Drekavac poznatiji kao i vukodlak
Drekavac poznatiji kao i vukodlak
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Domovinski pokret : Ustaše nisu a četnici jesu dobrodošli u Knin
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Ušle crnje u uragan i...
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Njemačke okupacione trupe ušle u Sarajevo
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Ušle crnje u uragan i...
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Njemačke okupacione trupe ušle u Sarajevo
Page 7 of 7