Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Mogu slobodno , evo mi sređujemo veliku kamenu kuću na pet minuta od granice , jedna soba i wc uskoro rješeni i sad svako malo tamo po duvan i pivuvili40 wrote:Nije kujundic nista posebno kriv,svi oni u vladi su teske gusketine u magli i ne znaju nista drugo nego rasipati i onda to nadoknadivati novim jos vecim nametima.
Nek on sere, ja san se snaša
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Naravno da bilmezi o posljedicama svog divljanja ne razmisljaju ili ih ne zele vidjeti.Ja imam novaca da kupujem i skuplje cigarete ali ih jednostavno necu,iz principa.Ima puno nacina da to izbjegnem.Amen.
vili40-
2015-08-02
Sad mogu stavit kutiju duvan šta se mene tiče i sto eura
To ti je isto kao sa ženskom , bariš je, kružiš oko nje misliš bit će nešto a kad pritira pošalješ je lipo u tri pičke materine i da legne i raširi noge više je nemoš organski smislit nakon šta te toliko vukla za nos
Šta se tiče alkohola žestoko nepijem a pivu da no mogu pit i čajeve doma a kad odem do Hercegovine ide gajba pive
Piva mi nije kao duvan pa da moram uz kavu ujutro zapaliti i tako to, prije par godina tri godine nisan kap alkohola okusija tako da bez toga i mogu
To ti je isto kao sa ženskom , bariš je, kružiš oko nje misliš bit će nešto a kad pritira pošalješ je lipo u tri pičke materine i da legne i raširi noge više je nemoš organski smislit nakon šta te toliko vukla za nos
Šta se tiče alkohola žestoko nepijem a pivu da no mogu pit i čajeve doma a kad odem do Hercegovine ide gajba pive
Piva mi nije kao duvan pa da moram uz kavu ujutro zapaliti i tako to, prije par godina tri godine nisan kap alkohola okusija tako da bez toga i mogu
2014-04-11
Te skupe cigarete i pivo nek kupuju uhljebi i velke rvatine,oni su prvi na braniku vlastite domovine koja je i stvorena samo za njih.
vili40-
2015-08-02
uredjujes zidinu da bi mogao ubit oko pri kupovini 20-ak k.c. i gajbu pive ?RayMabus wrote:Mogu slobodno , evo mi sređujemo veliku kamenu kuću na pet minuta od granice , jedna soba i wc uskoro rješeni i sad svako malo tamo po duvan i pivuvili40 wrote:Nije kujundic nista posebno kriv,svi oni u vladi su teske gusketine u magli i ne znaju nista drugo nego rasipati i onda to nadoknadivati novim jos vecim nametima.
suludo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
breaking bad longisland
Prijatelj obnavlja didovinu, nije vezano uz ovo no tako se sad namistilodebotoijusto wrote:uredjujes zidinu da bi mogao ubit oko pri kupovini 20-ak k.c. i gajbu pive ?RayMabus wrote:Mogu slobodno , evo mi sređujemo veliku kamenu kuću na pet minuta od granice , jedna soba i wc uskoro rješeni i sad svako malo tamo po duvan i pivuvili40 wrote:Nije kujundic nista posebno kriv,svi oni u vladi su teske gusketine u magli i ne znaju nista drugo nego rasipati i onda to nadoknadivati novim jos vecim nametima.
suludo
Pet minuta od granice , lipa velika kamena kuća u prirodi
2014-04-11
vili40-
2015-08-02
Upravo radimo rostilj u Nizozemskoj,relax od sjebanih u glavu politicara
vili40-
2015-08-02
U Zmijavcima, zadnji put smo išli priko imotskog polja
Doslovno pet minuta od granice, puno kraći put
Ujutro odeš kupiš duvan i pive, cili dan radiš po kući
Navećer opet odeš, prispavaš
Ujutro opet šoping
Boli me više kurac za Kujunđića
Ma stavi sto eura kutiju duvana ako oćeš
I pive koliko god oćeš nabij cijenu
MA TKO TE JEBE
Doslovno pet minuta od granice, puno kraći put
Ujutro odeš kupiš duvan i pive, cili dan radiš po kući
Navećer opet odeš, prispavaš
Ujutro opet šoping
Boli me više kurac za Kujunđića
Ma stavi sto eura kutiju duvana ako oćeš
I pive koliko god oćeš nabij cijenu
MA TKO TE JEBE
2014-04-11
Neću više ništa kupovat u Hrvatskoj šta nemoram
Odjeća i obuća isto
Zadnji put kupija dres reprezentacije tamo
65 kuna
Odjeća i obuća isto
65 kuna
2014-04-11
vili40 wrote:Upravo radimo rostilj u Nizozemskoj,relax od sjebanih u glavu politicara
jesi privolio dozvolu vlasti obavijestio vatrogasce te obisao susjede da ces palit vatru
2014-04-12
RayMabus wrote:Neću više ništa kupovat u Hrvatskoj šta nemoram
Odjeća i obuća isto
65 kuna
nista ti nije sveto , kako ce bandic i suker izgradit stadion pored takvih kao ti
2014-04-12
Ovi političari na vlasti misle da mi ležimo na parama pa će nas guliti
Sine mili da mi ležimo na parama nebi ti 400 tisuća mladih u pet godina uteklo iz države
Sine mili da mi ležimo na parama nebi ti 400 tisuća mladih u pet godina uteklo iz države
2014-04-11
U biti ja nikad u životu nisan kupija ili nosija dres reprezentacijedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Neću više ništa kupovat u Hrvatskoj šta nemoram
Odjeća i obuća isto
65 kuna
nista ti nije sveto , kako ce bandic i suker izgradit stadion pored takvih kao ti
To sam sam sebi obeća ako ovi osvoje bilo kakvu medalju
Više je idsološka poruka od mene posto je težina na tome da inače ja to nebi nikad kupija
2014-04-11
Deboto,nema tu zavrzlama i milion glupih propisa,sve se zna.Imamo i bicikle ko hoce do jezera i bazena.
vili40-
2015-08-02
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
» BH-gas traži povećanje cijena za više od 30%
» Povećanje cijena će neki osjetiti jako dobro, najviše će stradati dvije skupine
» 4 pića za 3 bosanska mladića, ili procedura po Komšićevo
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
» BH-gas traži povećanje cijena za više od 30%
» Povećanje cijena će neki osjetiti jako dobro, najviše će stradati dvije skupine
» 4 pića za 3 bosanska mladića, ili procedura po Komšićevo
Page 2 of 2