Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Samo ti seri, ja dosad tri puta bija u Hercegovini, šteka duvana sto kuna
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/559065/kujundzic-ne-odustaje-stopostotno-povecanje-cijena-cigareta-i-alkoholnih-pica-jedina-je-ucinkovita-mjera-u-borbi-protiv-ovisnosti
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/559065/kujundzic-ne-odustaje-stopostotno-povecanje-cijena-cigareta-i-alkoholnih-pica-jedina-je-ucinkovita-mjera-u-borbi-protiv-ovisnosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Ovi Kujunđić je baš debil, mi zadnji put gledali cijene piva, kaže carinik jednu gajbu moš prinit, ide idući put gajbagajba s nama piva in je duplo jedtinija a kuća pet minuta od granice
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grude
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grude
2014-04-11
Re: Kujunđić ne odustaje : Stopostotno povećanje cijena cigareta i alkoholnih pića
Kujunđić je debil, ja dvadeset godina nisan bija u BiH a sad san u deset dana tri puta bija u Hercegovini
Diga mi je tlak
U Grudama nisan nikad bija, to ću idući put popiti pivu u kafiću, baš me zanima koliko dođe
Jebi ti mater i koga ćeš ti gulit porezima
Diga mi je tlak
U Grudama nisan nikad bija, to ću idući put popiti pivu u kafiću, baš me zanima koliko dođe
Jebi ti mater i koga ćeš ti gulit porezima
2014-04-11
Novac ne ostaje u Hrvatskoj, već odlazi u Protektorat i Bogojevo.
Što više dižeš cijene, to više šteka ulazi izvana.
Guest- Guest
A nego kakoFénix wrote:Novac ne ostaje u Hrvatskoj, već odlazi u Protektorat i Bogojevo.
Ono kuća pet minuta od granice
Kaže prijatelj iznajmljivanje a ja mu reka Koje iznajmljivanje šverc komerc sine
2014-04-11
Majku mu jebem i novinarima ili "novinarima"... covjke kaze da se zalaze za 100% dizanje trosarina sta nije 100% cijene. Arena je nakada bila zadnje smece ali danas bi bila vrlo ozbiljna novina
2014-04-14
Ministar zdravstva Milan Kujundžić u četvrtak je ponovio da inzistira na stopostotnom porastu trošarina na cigarete i alkohol obrazloživši to kao jedinu učinkovitu mjeru za sprječavanje tih oblika ovisnosti.
2014-04-14
mislim da mozes kupit kilu duvana za tu lovu. U bih mozda i jeftinije, to se da kupit tu vec po toj cijeni kod sverc komerca, tako bar cujem...RayMabus wrote:Samo ti seri, ja dosad tri puta bija u Hercegovini, šteka duvana sto kuna
Guest- Guest
Neka on samo mudruje, moga san i danas ići u Hercegovinu ali ide vodoinstalater pa neka to naprave da idući vikend kad dođem mogu spojit ostalo i onda gajba pive i dva tri puta do Hercegovine kupit duvana i onda tako svaki vikend a Kujunđić neka nastavi srat svoje
2014-04-11
inace skocila cijena onim malim alatima za motanje cigara. Kostali su bili 30 kuna, sad su 50. Tako mi rekao prijatelj...RayMabus wrote:Neka on samo mudruje, moga san i danas ići u Hercegovinu ali ide vodoinstalater pa neka to naprave da idući vikend kad dođem mogu spojit ostalo i onda gajba pive i dva tri puta do Hercegovine kupit duvana i onda tako svaki vikend a Kujunđić neka nastavi srat svoje
ponuda i potraznja stono bi se reklo...
sad kad se ljudi naviknu sami motat cigare nece se htjet ni vrtit na ove kupovne steke. Meni vec ekipa rekla da im bolje ove sto sami motaju...
Last edited by Leteca Pegla on Thu 2 Aug - 21:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Los psiholog...sto je nes skuplje ljudi ce to vise gonjati..daj ljudima besplatno da zderu i piju,treci dan ce im dopizditi..
Guest- Guest
jos kad se ekipa dosjeti da sami mogu posadit malo duvana za vlastite potrebe....
Guest- Guest
Ima san ja tu motalicu, negdi doma
Baš ću vidit koliko to dođe plus duvan tamo i filteri pa izračunati
Praktički nesmin imat dvije šteke po osobi u autu no nigdje nepiše da nemoš imat šteku i duvan u kesi manja količina
Praktički nesmin imat dvije šteke po osobi u autu no nigdje nepiše da nemoš imat šteku i duvan u kesi manja količina
2014-04-11
duvan ti nema one neke aditive koji zadrzavaju vlagu koji se nalazi u cigaretama. Pa moras sam vlazit. Prijatelji to rade tako da pospricaju duvan sa hidrolatom od kadulje (koji sami rade) prije motanja dnevne doze cigara. Kaze da bolje od bilo koje cigare kupovne ispadne. Ja neznam jer ne pusim cigare, nisam nikad...RayMabus wrote:Ima san ja tu motalicu, negdi doma
Nit pijem nit pusim nit se drogiram, u opasnosti sam da dozivim 100 godina, a neznam sto cu s time, jeza me hvata od same pomisli pa je bolje ne mislit...
Guest- Guest
Čovjek je besmrtno biće
Mislim da ćeš živjeti malo više od sto godina
Najmanje do idućeg smaka svemira a on je linearno gledano vremenski jako jako jako jako
D A L E K O
Najmanje do idućeg smaka svemira a on je linearno gledano vremenski jako jako jako jako
D A L E K O
2014-04-11
a joj...RayMabus wrote:Čovjek je besmrtno biće
D A L E K O
a nis, godinu po godinu pa cemo valjda i do toga dogurat nekako...
Guest- Guest
Došle još još dvi šteke iz Hercegovine
U Hrvatskoj šteka najjeftinija 220 kuna a ovdje sto
Ušteda 240 kuna
U Hrvatskoj šteka najjeftinija 220 kuna a ovdje sto
Ušteda 240 kuna
2014-04-11
Gajba pive 80 kuna
Donija doma jednu i napunija frižider
Aj ti moj Kujunđiću zbogom zauvijek
Donija doma jednu i napunija frižider
Aj ti moj Kujunđiću zbogom zauvijek
2014-04-11
Nije kujundic nista posebno kriv,svi oni u vladi su teske gusketine u magli i ne znaju nista drugo nego rasipati i onda to nadoknadivati novim jos vecim nametima.
vili40-
2015-08-02
Mogu slobodno , evo mi sređujemo veliku kamenu kuću na pet minuta od granice , jedna soba i wc uskoro rješeni i sad svako malo tamo po duvan i pivuvili40 wrote:Nije kujundic nista posebno kriv,svi oni u vladi su teske gusketine u magli i ne znaju nista drugo nego rasipati i onda to nadoknadivati novim jos vecim nametima.
Nek on sere, ja san se snaša
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
» BH-gas traži povećanje cijena za više od 30%
» Povećanje cijena će neki osjetiti jako dobro, najviše će stradati dvije skupine
» 4 pića za 3 bosanska mladića, ili procedura po Komšićevo
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
» BH-gas traži povećanje cijena za više od 30%
» Povećanje cijena će neki osjetiti jako dobro, najviše će stradati dvije skupine
» 4 pića za 3 bosanska mladića, ili procedura po Komšićevo
Page 1 of 2