U Njemačkim bolnicama nema osoblja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Njemačkim bolnicama nema osoblja
sta si radio tamo??pismejker wrote:bitno je ono iznutra..ne vjerujem da u Novoj Bili ima toliko hajteh poslastica kao u ovoj..ipak,grozomorne su mi ploce u novom dijelu,stari je onaj zuti dio,,za pod..sve nes u bijelo/tamnosivim tonovima,sa reljefnim podnim kamenim plocama..uzas..kic wrote:
ljepsa bolnica u Novoj Bili pa..
stari dio odise tooplinom,drvetom,krem tonovima 80tih godina..
lijecio se ili zaradjivao?
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
70% bolesti je na psihičkoj bazi
Mi nešto bauštelarili nikidan ovaj štema nešto padne mi kamen na prst
Nabubirilo pocrnilo
Cili dan radim sa takvim prstom, nosim balvane gonjan cimenat
Pita mene ovi pa kako te neboli
E eeeeed Ashtar komanda sine
Posli on donija harmoniku i pivu pa feštali do dvi ure iza ponoći
E kako me neboli
SVE JE U GLAVI
Mi nešto bauštelarili nikidan ovaj štema nešto padne mi kamen na prst
Nabubirilo pocrnilo
Cili dan radim sa takvim prstom, nosim balvane gonjan cimenat
Pita mene ovi pa kako te neboli
E eeeeed Ashtar komanda sine
Posli on donija harmoniku i pivu pa feštali do dvi ure iza ponoći
E kako me neboli
SVE JE U GLAVI
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jesi im rekao da si zidov ??pismejker wrote:ne bih bas rekao,bar ne kod Menea u klinici..medicinsko osoblje je uvijek trazeno,a i platje su jos uvijek jako izdashne..dakako ima dezurstava,ali ko bi to odbio,jer je pun qrc prelijepih i prezgodnih stazistica i ostalog personala zenskog roda..
klinike bih slobodno,gledajuci mojim ocima nazvao puffovima visokog stila..bolje komade u nekoj firmi nikad nisam vidio,a nacisto mame,neodoljivo..i prejebeno su hot u tim svojim otpravama...
immortal-
2014-04-16
Nish...ja zdrav ko dusha...mortal wrote:sta si radio tamo??pismejker wrote:bitno je ono iznutra..ne vjerujem da u Novoj Bili ima toliko hajteh poslastica kao u ovoj..ipak,grozomorne su mi ploce u novom dijelu,stari je onaj zuti dio,,za pod..sve nes u bijelo/tamnosivim tonovima,sa reljefnim podnim kamenim plocama..uzas..kic wrote:
ljepsa bolnica u Novoj Bili pa..
stari dio odise tooplinom,drvetom,krem tonovima 80tih godina..
lijecio se ili zaradjivao?
nego..nedavno na intenzivnoj primili nekog Kozojeba koji je dobio po pichki..i prigovori da on viziti doktora,njih 6/7,ne zeli da ga jedan doktor zidov lijeci..jedan od njih mu uzvrati potmulo...Svi smo mi ovdje Zidovi...
Guest- Guest
sto imam svojoj obitelji govoriti sto sam..a svasta i ti...mortal wrote:jesi im rekao da si zidov ??pismejker wrote:ne bih bas rekao,bar ne kod Menea u klinici..medicinsko osoblje je uvijek trazeno,a i platje su jos uvijek jako izdashne..dakako ima dezurstava,ali ko bi to odbio,jer je pun qrc prelijepih i prezgodnih stazistica i ostalog personala zenskog roda..
klinike bih slobodno,gledajuci mojim ocima nazvao puffovima visokog stila..bolje komade u nekoj firmi nikad nisam vidio,a nacisto mame,neodoljivo..i prejebeno su hot u tim svojim otpravama...
Guest- Guest
nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo..
Guest- Guest
sta ste se tako rasirilipismejker wrote:sto imam svojoj obitelji govoriti sto sam..a svasta i ti...mortal wrote:jesi im rekao da si zidov ??pismejker wrote:ne bih bas rekao,bar ne kod Menea u klinici..medicinsko osoblje je uvijek trazeno,a i platje su jos uvijek jako izdashne..dakako ima dezurstava,ali ko bi to odbio,jer je pun qrc prelijepih i prezgodnih stazistica i ostalog personala zenskog roda..
nije vam neugodno??
immortal-
2014-04-16
laku noc .. lijepo spavajpismejker wrote:nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo..
immortal-
2014-04-16
red,rad i stega.svladao si gradivo vidim.dojcland lomi i formira...pismejker wrote:nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jos ce postati jaci od gestapamax123 wrote:red,rad i stega.svladao si gradivo vidim.dojcland lomi i formira...pismejker wrote:nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo..
immortal-
2014-04-16
Migrena je psihosomotska bolestLeteca Pegla wrote:prijateljica mi u svabiji bila zbog jakih migrena. Najnovije sve, da, dobis magnetske nekakve rezonance sve nesto da, sve tip top da. Da li je prijateljica rijesila migrene? Ne, tako da pisi kuci propalo, najsavrsenija tehnologija, a imaju prosjecno ocekivani zivotni vijek samo 3 godine visi od hrvatske...pismejker wrote:klinika za SVE sto se tice glave....
inace u Heidebergu su klinike,najsavrsenijih tehnologija u svijetu..
http://www.worldlifeexpectancy.com/croatia-life-expectancy
dakle, to je vrlo ljepa zgrada i to, ali to je samo zgrada. Grobak te ne pita za ljepe zgrade, svi tamo zavrsimo prije ili kasnije, lutrija je to vise negloi velicina i skupoca zgradi koju rade ljudi. Nema bijega od smrti, nema varanja smrti jedino samozavaravanja...
Nešto šta jedan prosječni najobičniji pripadnik Ashtar komande izlječi za otprilike trideset sati aktivnog promatranja
Pacijenta
2014-04-11
70% bolesti je psihosomatskog podrijetla
Migrena dolazi iz reaktivnig uma osobe
Neka podsvijesna trauma i/ili bolna emocija gdje sadržaj reaktivne banke uzrokuje pojavu
G L A V O B O LJ E
Migrena dolazi iz reaktivnig uma osobe
Neka podsvijesna trauma i/ili bolna emocija gdje sadržaj reaktivne banke uzrokuje pojavu
G L A V O B O LJ E
2014-04-11
No vi i dalje nastavite trošiti pare na zdravstvo
Zato nam je i bankrotiralo
I neka je
Možda konačno naučite da je 70% bolesti psihosomatskog podrijetla dakle
P S I H A
I neka je
P S I H A
2014-04-11
ma moderno zdravstvo jedino dobro za fizicke probleme tipa sivanje rana, lomovi kostiju i to. Za ovo drugo nisu bas nesto. Danasnja funkcija zdravstvenog sustava je vise za eksperimentiranje nad ljudima, populacijsku kontrolu i u novije vrijeme geneticko pracenje jer su ove neke budale opsjednute genima, nasljedjem i time. Tako da zdravstveni sustav radi dobro ono za sto je i stvoren, to sto njegova primarna funkcija nije ono sto ljudi misle, a sta ja tu mogu...RayMabus wrote:No vi i dalje nastavite trošiti pare na zdravstvo
I neka je
P S I H A
Da zdravstvo sta pomaze toliko i produljuje ljudski vijek toliko drasticno, ne bi se nikad desilo da jedna hrvatska ima isti ocekivani prosijecni zivotni vijek kao i jedna bogata i turbo razvijena amerika i da smo tu negdje sa jednom bogatom i tip top uredjenom njemackom. Cak i zadnje siromasne vukojebine, pod uvijetom da nemaju ratova, narko kartela i to, imaju ocekivani prosijecni zivotni vijek tu negdje, jako blizu ovima modernim sto imaju ove krasne zgrade i sve taj nekakav hitech holjemolje.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Nema više mjesta: U bolnicama u Madridu bolesni leže na podu"
» Pod Njemačkim pritiskom Amerika odustaje od sankcija Njemačkim poslovnjacima zbog sudjelovanja u Sjevernom Toku 2
» Za šefa osoblja Zelensky imenovao odvjetnika Kholomoiskog
» Zašto miinistri imaju jače maske od medicinskog osoblja?
» Veledrogerije ograničile isporuku bolnicama u Hrvatskoj
» Pod Njemačkim pritiskom Amerika odustaje od sankcija Njemačkim poslovnjacima zbog sudjelovanja u Sjevernom Toku 2
» Za šefa osoblja Zelensky imenovao odvjetnika Kholomoiskog
» Zašto miinistri imaju jače maske od medicinskog osoblja?
» Veledrogerije ograničile isporuku bolnicama u Hrvatskoj
Page 2 of 2