ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Njemačkim bolnicama nema osoblja

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

U Njemačkim bolnicama nema osoblja - Page 2 Empty Re: U Njemačkim bolnicama nema osoblja

Post by immortal 2/8/2018, 22:39

pismejker wrote:
kic wrote:
ljepsa bolnica u Novoj Bili pa..
bitno je ono iznutra..ne vjerujem da u Novoj Bili ima toliko hajteh poslastica kao u ovoj..ipak,grozomorne su mi ploce u novom dijelu,stari je onaj zuti dio,,za pod..sve nes u bijelo/tamnosivim tonovima,sa reljefnim podnim kamenim plocama..uzas..
stari dio odise tooplinom,drvetom,krem tonovima 80tih godina..
sta si radio tamo??
lijecio se ili zaradjivao?

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

U Njemačkim bolnicama nema osoblja - Page 2 Empty Re: U Njemačkim bolnicama nema osoblja

Post by Guest 2/8/2018, 22:42

U Njemačkim bolnicama nema osoblja - Page 2 Wh173510
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/8/2018, 22:42

70% bolesti je na psihičkoj bazi

Mi nešto bauštelarili nikidan ovaj štema nešto padne mi kamen na prst 

Nabubirilo pocrnilo

Cili dan radim sa takvim prstom, nosim balvane  gonjan cimenat

Pita mene ovi pa kako te neboli

E  eeeeed Ashtar komanda sine

Posli on donija harmoniku i pivu pa feštali do dvi ure iza ponoći 

E kako me neboli

SVE JE U GLAVI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 2/8/2018, 22:44

pismejker wrote:ne bih bas rekao,bar ne kod Menea u klinici..medicinsko osoblje je uvijek trazeno,a i platje su jos uvijek jako izdashne..dakako ima dezurstava,ali ko bi to odbio,jer je pun qrc prelijepih i prezgodnih stazistica i ostalog personala zenskog roda..
klinike bih slobodno,gledajuci mojim ocima nazvao puffovima visokog stila..bolje komade u nekoj firmi nikad nisam vidio,a nacisto mame,neodoljivo..i prejebeno su hot u tim svojim otpravama...
jesi im rekao da si zidov ??
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2018, 22:45

mortal wrote:
pismejker wrote:
kic wrote:
ljepsa bolnica u Novoj Bili pa..
bitno je ono iznutra..ne vjerujem da u Novoj Bili ima toliko hajteh poslastica kao u ovoj..ipak,grozomorne su mi ploce u novom dijelu,stari je onaj zuti dio,,za pod..sve nes u bijelo/tamnosivim tonovima,sa reljefnim podnim kamenim plocama..uzas..
stari dio odise tooplinom,drvetom,krem tonovima 80tih godina..
sta si radio tamo??
lijecio se ili zaradjivao?
Nish...ja zdrav ko dusha...
nego..nedavno na intenzivnoj primili nekog Kozojeba koji je dobio po pichki..i prigovori da on  viziti doktora,njih 6/7,ne zeli da ga jedan doktor zidov lijeci..jedan od njih mu uzvrati potmulo...Svi smo mi ovdje Zidovi... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2018, 22:47

mortal wrote:
pismejker wrote:ne bih bas rekao,bar ne kod Menea u klinici..medicinsko osoblje je uvijek trazeno,a i platje su jos uvijek jako izdashne..dakako ima dezurstava,ali ko bi to odbio,jer je pun qrc prelijepih i prezgodnih stazistica i ostalog personala zenskog roda..
klinike bih slobodno,gledajuci mojim ocima nazvao puffovima visokog stila..bolje komade u nekoj firmi nikad nisam vidio,a nacisto mame,neodoljivo..i prejebeno su hot u tim svojim otpravama...
sto imam svojoj obitelji govoriti sto sam..a svasta i ti... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2018, 22:48

nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 2/8/2018, 22:49

pismejker wrote:
mortal wrote:
sto imam svojoj obitelji govoriti sto sam..a svasta i ti... :clown
sta ste se tako rasirili 
nije vam neugodno??
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 2/8/2018, 22:51

pismejker wrote:nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo.. :clown
laku noc  sunny .. lijepo spavaj
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by max123 2/8/2018, 22:57

pismejker wrote:nego..jepte se narodi i nacije sve..odo sveti jesti pa u krpe..laku notj i pusa u celo.. :clown
red,rad i stega.svladao si gradivo vidim.dojcland lomi i formira...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by immortal 2/8/2018, 22:58

max123 wrote:
red,rad i stega.svladao si gradivo vidim.dojcland lomi i formira...
jos ce postati jaci od gestapa
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/8/2018, 23:31

Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:klinika za SVE sto se tice glave....

inace u Heidebergu su klinike,najsavrsenijih tehnologija u svijetu..

U Njemačkim bolnicama nema osoblja - Page 2 Csm_0210
prijateljica mi u svabiji bila zbog jakih migrena. Najnovije sve, da, dobis magnetske nekakve rezonance sve nesto da, sve tip top da. Da li je prijateljica rijesila migrene? Ne, tako da pisi kuci propalo, najsavrsenija tehnologija, a imaju prosjecno ocekivani  zivotni vijek samo 3 godine visi od hrvatske... U Njemačkim bolnicama nema osoblja - Page 2 1f602 

http://www.worldlifeexpectancy.com/croatia-life-expectancy

dakle, to je vrlo ljepa zgrada i to, ali to je samo zgrada. Grobak te ne pita za ljepe zgrade, svi tamo zavrsimo prije ili kasnije, lutrija je to vise negloi velicina i skupoca zgradi koju rade ljudi. Nema bijega od smrti, nema varanja smrti jedino samozavaravanja...

:aw
Migrena je psihosomotska bolest 

Nešto šta jedan prosječni najobičniji pripadnik Ashtar komande izlječi za otprilike trideset sati aktivnog promatranja

Pacijenta
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/8/2018, 23:37

70% bolesti je psihosomatskog podrijetla

Migrena dolazi iz reaktivnig uma osobe 

Neka podsvijesna trauma i/ili bolna emocija gdje sadržaj reaktivne banke uzrokuje pojavu 

G L A V O B O LJ E
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/8/2018, 23:40

No vi i dalje nastavite trošiti pare na zdravstvo

Zato nam je i bankrotiralo

I neka je 

Možda konačno naučite da je 70% bolesti psihosomatskog podrijetla dakle

P S I H A
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2018, 07:34

RayMabus wrote:No vi i dalje nastavite trošiti pare na zdravstvo

Zato nam je i bankrotiralo

I neka je 

Možda konačno naučite da je 70% bolesti psihosomatskog podrijetla dakle

P S I H A
ma moderno zdravstvo jedino dobro za fizicke probleme tipa sivanje rana, lomovi kostiju i to. Za ovo drugo nisu bas nesto. Danasnja funkcija zdravstvenog sustava je vise za eksperimentiranje nad ljudima, populacijsku kontrolu i u novije vrijeme geneticko pracenje jer su ove neke budale opsjednute genima, nasljedjem i time. Tako da zdravstveni sustav radi dobro ono za sto je i stvoren, to sto njegova primarna funkcija nije ono sto ljudi misle, a sta ja tu mogu... confused 

Da zdravstvo sta pomaze toliko i produljuje ljudski vijek toliko drasticno, ne bi se nikad desilo da jedna hrvatska ima isti ocekivani prosijecni zivotni vijek kao i jedna bogata i turbo razvijena amerika i da smo tu  negdje sa jednom bogatom  i tip top uredjenom njemackom. Cak i zadnje siromasne vukojebine, pod uvijetom da nemaju ratova, narko kartela i to, imaju ocekivani prosijecni zivotni vijek tu negdje, jako blizu ovima modernim sto imaju ove krasne zgrade i sve taj nekakav hitech holjemolje.  confused
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2018, 08:59

u bolnici se samo još možeš zaraziti lijepo-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics