Zašto miinistri imaju jače maske od medicinskog osoblja?
Page 1 of 1
Zašto miinistri imaju jače maske od medicinskog osoblja?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ministri-nose-vrhunske-zastitne-maske-a-lijecnici-i-sestre-obicne-kirurske/2169625.aspx
Posebno dojmljiv bio je slučaj ministra Krstičević koji je najkvalitetniju FFP3 masku okrenuo naopako, pa mu se dio namijenjen zaštiti nosa pružao prema grkljanu.
Posebno dojmljiv bio je slučaj ministra Krstičević koji je najkvalitetniju FFP3 masku okrenuo naopako, pa mu se dio namijenjen zaštiti nosa pružao prema grkljanu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Zašto miinistri imaju jače maske od medicinskog osoblja?
moj susjed masku nosi po doma
živi sam
živi sam
Noor wrote:moj susjed masku nosi po doma
živi sam
:D :D
2018-04-10
Evo Adem Vuchiqi dobio 3,5 milijuna N95 maski
[size=30]Transportni ruski avion dopremio 3,5 miliona maski iz Kine[/size]
An-124 kargo kompanije Volga-Dnepr RA-82047 letio je 25. marta na ruti Uljanovsk – Gvanžou, ka jednoj od destinacija sa koje je Er Srbijin Erbas A330 prije neki dan takođe preuzeo medicinski materijal kao pomoć Kine.
Isti Ruslan se potom juče vratio u Ulan-Ude sa kojeg je, prema sajtu za praćenje letova "Flightradar24", poletio za Beograd.
Foto: RTRS
Vlada Srbije tražila je konkretnu pomoć od Rusije u okviru sporazuma o saradnji Srbije i Rusijeu vanrednim situacijama. Zvaničan prijedlog je podnijelo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Inače, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov obećao je u telefonskom razgovoru ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću da će Rusija: "Kao i uvijek, pomoći Srbiji u nabavci dodatne medicinske opreme koja bi bila neophodna u slučaju naglog porasta broja oboljelih".
[size=30]Transportni ruski avion dopremio 3,5 miliona maski iz Kine[/size]
Ruski transportni avion Antonov dopremio je iz Kine medicinsku pomoć za Srbiju.
U avionu koji je zakupila Vlada Srbije nalazi se 3,5 miliona epidemioloskih maski N95, kupljenih u Kini.An-124 kargo kompanije Volga-Dnepr RA-82047 letio je 25. marta na ruti Uljanovsk – Gvanžou, ka jednoj od destinacija sa koje je Er Srbijin Erbas A330 prije neki dan takođe preuzeo medicinski materijal kao pomoć Kine.
Isti Ruslan se potom juče vratio u Ulan-Ude sa kojeg je, prema sajtu za praćenje letova "Flightradar24", poletio za Beograd.
Foto: RTRS
Vlada Srbije tražila je konkretnu pomoć od Rusije u okviru sporazuma o saradnji Srbije i Rusijeu vanrednim situacijama. Zvaničan prijedlog je podnijelo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Inače, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov obećao je u telefonskom razgovoru ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću da će Rusija: "Kao i uvijek, pomoći Srbiji u nabavci dodatne medicinske opreme koja bi bila neophodna u slučaju naglog porasta broja oboljelih".
2018-04-10
Similar topics
» Index.hr - Zašto bijeli kršćani misle da imaju pravo na Europu?
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» U Njemačkim bolnicama nema osoblja
» Zašto ljevicu svrbi toliko Turudić i koliko ovi napadi imaju sličnosti sa napadima na Karamarka
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» U Njemačkim bolnicama nema osoblja
Page 1 of 1