AMERIKANCI TRAŽE ISTINU O DRAŽI:
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
AMERIKANCI TRAŽE ISTINU O DRAŽI:
AMERIKANCI TRAŽE ISTINU O DRAŽI: Kongresmen Ted Po uputio zahtev Ani Brnabić
POLITIKA 30.07.2018. 21:35h
U duhu prijateljstva između SAD i Republike Srbije, najlepše vam upućujem zahtev da obelodanite materijal koji se odnosi na suđenje i ubistvo Draže Mihailovića - piše u pismu iz Vašingtona
Koopredsedavajući srpskog Kokusa u američkom Kongresu, kongresmen Ted Po iz Teksasa uručio je u sredu 25. jula pismo premijerki Srbije Ani Brnabić.
U pismu Po traži da se objave dokumenta vezana za suđenje i pogubljenje vođi JVuO i četničkog pokreta Dragoljubu Draži Mihailoviću.
Pismo prenosimo u celosti:
Draga premijerko,
Želim da vam iskreno zahvalim na vašoj poseti Vašingtonu. U duhu prijateljstva između SAD i Republike Srbije, najlepše vam upućujem zahtev da obelodanite materijal koji se odnosi na suđenje i ubistvo Draže Mihailovića.
General Mihailović igrao je ključnu ulogu u spasavanju stotine stranih pilota tokom Drugog svetskog rata, uključujući i američke službe. On i ljudi kojima je komandovao pokazali su izuzetnu hrabrost u odbrani naših pilota za vreme misije "Halyard", tako da verujem da bi u čast i uspomenu na njega trebalo da se učine javnim okolnosti njegove smrti.
Amerikanci nikada neće zaboraviti hrabrost i drugarstvo Srba, posebno Draže Mihailovića pokazanog tokom Drugog svetskog rata. Nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da edukujemo buduće generacije Amerikanaca i Srba o našem dugom istorijskom prijateljstvu kako bi opstalo u godinama koje dolaze.
FOTO: BETA
Da podsetimo, premijerka Srbije bila je u poseti SAD povodom stogodišnjice od podizanja srpske zastave nad Belom kućom, što je obeleženo nizom manifestacija.
U kabinetu premijerke je potvrđeno da je kongresmen Po pismo uručio Ani Brnabić, te da će ono biti prosleđeno u redovnu proceduru.
(Kurir.rs/Telegraf.rs)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3094549/amerikanci-traze-istinu-o-drazi-kongresmen-ted-po-uputio-zahtev-ani-brnabic
POLITIKA 30.07.2018. 21:35h
U duhu prijateljstva između SAD i Republike Srbije, najlepše vam upućujem zahtev da obelodanite materijal koji se odnosi na suđenje i ubistvo Draže Mihailovića - piše u pismu iz Vašingtona
Koopredsedavajući srpskog Kokusa u američkom Kongresu, kongresmen Ted Po iz Teksasa uručio je u sredu 25. jula pismo premijerki Srbije Ani Brnabić.
Pismo prenosimo u celosti:
Draga premijerko,
Želim da vam iskreno zahvalim na vašoj poseti Vašingtonu. U duhu prijateljstva između SAD i Republike Srbije, najlepše vam upućujem zahtev da obelodanite materijal koji se odnosi na suđenje i ubistvo Draže Mihailovića.
General Mihailović igrao je ključnu ulogu u spasavanju stotine stranih pilota tokom Drugog svetskog rata, uključujući i američke službe. On i ljudi kojima je komandovao pokazali su izuzetnu hrabrost u odbrani naših pilota za vreme misije "Halyard", tako da verujem da bi u čast i uspomenu na njega trebalo da se učine javnim okolnosti njegove smrti.
Amerikanci nikada neće zaboraviti hrabrost i drugarstvo Srba, posebno Draže Mihailovića pokazanog tokom Drugog svetskog rata. Nadam se da ćemo zajedničkim radom uspeti da edukujemo buduće generacije Amerikanaca i Srba o našem dugom istorijskom prijateljstvu kako bi opstalo u godinama koje dolaze.
FOTO: BETA
Da podsetimo, premijerka Srbije bila je u poseti SAD povodom stogodišnjice od podizanja srpske zastave nad Belom kućom, što je obeleženo nizom manifestacija.
U kabinetu premijerke je potvrđeno da je kongresmen Po pismo uručio Ani Brnabić, te da će ono biti prosleđeno u redovnu proceduru.
(Kurir.rs/Telegraf.rs)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3094549/amerikanci-traze-istinu-o-drazi-kongresmen-ted-po-uputio-zahtev-ani-brnabic
Guest- Guest
Re: AMERIKANCI TRAŽE ISTINU O DRAŽI:
citaj, upoznaj se zasto nema jednakosti izmedju ustasa i cetnika
sto se tice traktora, bolje ne kenjaj
ako ja krenem trebace ti zrakoplov
zaustavite rat... zaustavite rat.....
horski
horski
Guest- Guest
Ti si sendvicaru ekvivalent Koste Pecanca, a Cicu ne uzimaj u zvalava, kvislinska usta!
pizzon wrote:citaj, upoznaj se zasto nema jednakosti izmedju ustasa i cetnika
horski
vidi ti junačine pižona
tipično za vas srbende s dna kace, puno buke i hvalisanja
a kad zagusti, samo bi da zbrišete...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
stanojko,
ne budali budalo
cetnici su regitrovani kao savezunici
a ti si klonirana budala
ne budali budalo
cetnici su regitrovani kao savezunici
a ti si klonirana budala
Last edited by pizzon on Wed 1 Aug - 6:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dragi Jovanovic, Tasa Dinic, Kosta Pecanac...to je tvoj kalibar...
pizzon wrote:citaj, upoznaj se zasto nema jednakosti izmedju ustasa i cetnika
Pa naravno da nema...
Za Ustaše ne možeš reči kako su bili puni buha i upitne higijene...
2018-04-10
Stanojko wrote:Dragi Jovanovic, Tasa Dinic, Kosta Pecanac...to je tvoj kalibar...
oni moj kalibar
to ti meni kenjas koji javno branis nedica i pretis svima koji nisu za samoizolaciju srbije do poslednjeg srbima
kontra mene,
koji sam odvuke bio za saradnju sa saveznicima
i jebem mater svima koji su urusili saveznistvo izemdju srbije i zapada
juce, danas i sutra !
Last edited by pizzon on Wed 1 Aug - 6:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mnogo si brale gledao Bulajiceve filmove... Tebe i da razumem, ali ovog sendvicara...
Kolektivno 3 zdrava zuba i nema kupanja...
2018-04-10
Pa daj im Kosovo da bi ti dali da im polizes bulju... Dobra kuca...pizzon wrote:Stanojko wrote:Dragi Jovanovic, Tasa Dinic, Kosta Pecanac...to je tvoj kalibar...
oni moj kalibar
to ti meni kenjas koji javno branis nedica i pretis svima koji nisu za samoizolaciju srbije do poslednjeg srbima
kontra mene,
juce, danas i sutra !
Last edited by Stanojko on Wed 1 Aug - 6:41; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
I ovi su iz istog filma...Hektorović wrote:Kolektivno 3 zdrava zuba i nema kupanja...
Pa Bulajić je četnike i glamurizirao, naspram nakupine biootpada koja je to bila u ww2...Stanojko wrote:Mnogo si brale gledao Bulajiceve filmove... Tebe i da razumem, ali ovog sendvicara...
2018-04-10
Stanojko wrote:Pa daj im Kosovo da bi ti dali da im polizes bulju... Dobra kuca...pizzon wrote:Stanojko wrote:Dragi Jovanovic, Tasa Dinic, Kosta Pecanac...to je tvoj kalibar...
oni moj kalibar
kontra mene,
juce, danas i sutra !
dacu, onoliko koliko moram, jer ste vi zakenjali i sjebali nase odnose
pa sad cekate da mi damo a vi da glumite nevine
jer biste vi cekali dok se svi siptari ne prebace sa kosova na jug srbije
Guest- Guest
Hektorović wrote:Pa Bulajić je četnike i glamurizirao, naspram nakupine biootpada koja je to bila u ww2...Stanojko wrote:Mnogo si brale gledao Bulajiceve filmove... Tebe i da razumem, ali ovog sendvicara...
to sto ti mislis totalno je nebitno
bitno je da se trazi istina o procesu i pogubljenu
a citmo da spanija dopusta mogucnost da donese zakon
po kome nema mesta pavelicu i t,d, ni mrtvima na tlu spanije
Guest- Guest
Film
stvarnost
[url=https://servimg.com/view/19892573/752][/url]
stvarnost
[url=https://servimg.com/view/19892573/752][/url]
2018-04-10
pizzon wrote:Hektorović wrote:Pa Bulajić je četnike i glamurizirao, naspram nakupine biootpada koja je to bila u ww2...Stanojko wrote:Mnogo si brale gledao Bulajiceve filmove... Tebe i da razumem, ali ovog sendvicara...
to sto ti mislis totalno je nebitno
bitno je da se trazi istina o procesu i pogubljenu
a citmo da spanija dopusta mogucnost da donese zakon
po kome nema mesta pavelicu i t,d, ni mrtvima na tlu spanije
A tko to? Neki odlazeći kongresmen kojeg su obradili neki vaši lobisti...
2018-04-10
Konacno , kada utvrde nepravilnosti u suđenju sigurno ce ga osloboditi. Jedino ga moraju pronaći prije.
Sve u svemu jako vazno i aktualno od krucijalnog značaja rekli bi se.
Vidi se da vucko slina radi na važnim stvarima ..
Vidi se da vucko slina radi na važnim stvarima ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Miladinka se uživjela :Dkaja wrote:Konacno , kada utvrde nepravilnosti u suđenju sigurno ce ga osloboditi. Jedino ga moraju pronaći prije.
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Traze ga zbog ubojstva ruskih novinara '91 a on pjeva o 'cica Drazi' i pozdravlja Dodika
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Zoki:'Draži mi je deset puta DP od HDZ-a.'
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Zoki:'Draži mi je deset puta DP od HDZ-a.'
Page 1 of 3