Deutsche Welle i liberali u europi i jamerici na aparatah
Page 1 of 1
Deutsche Welle i liberali u europi i jamerici na aparatah
Njemački list Deutsche Welle se čudi ruskoj praksi u kojoj u ljetnim kampovima dječaci prolaze osnove vojne obuke i slušaju predavanja patriotskog sadržaja.
https://www.logicno.com/vijesti/dw-ruski-djecaci-umjesto-odmora-ljeti-idu-kampove-gdje-se-pale-vatrom-patriotizma.html
Re: Deutsche Welle i liberali u europi i jamerici na aparatah
nema kod rusa russia firstpismejker wrote:Rusi su inace veliki patrioti...Napoleon,Hitjo,Ameri..svi su dali vrlo srchan obol,da se on izgradi....
kod njih se to podrazumjeva kao nes normalno
Desničari imaju tu potrebu ograničavati slobodu...Ja ne znam zašto je tomu tako. S druge strane, komunizam je sam sebe ubio ubivši slobodu koja mu je temelj, a to se dogodilo jer nije je bilo vrijeme za njega. Vrijeme koje je pred nama je predviđeno za socijalizam i ''pravi'' komunizam i natruhe istih već se vide.
red wolf-
2016-02-10
Brutality....Leviathan2 wrote:e svetac, daj pogledaj video zivota ti, ja se upisao od smijehapismejker wrote:Rusi su inace veliki patrioti...Napoleon,Hitjo,Ameri..svi su dali vrlo srchan obol,da se on izgradi....
ruski konzervativni par vs feministkinja reporterka :)
Guest- Guest
Ne mozes ti shvatiti big pikchrs...Pogledaj sve u prirodi da je postavljeno po hijerarhiji...hijerarhija se postiva i sve je u redu..jedino kod covjeka su se zenke povampirile,a beta i gama mushkarci su ih podrzali,i zato je drustvo uglavnom oslo u blagi kuratznema tu nis sa tim komunizam i socijalizam,kapitalizam..u biti kapitalizam je najblizi prirodnom poretku i hijerarhiji,koju definiraju najsposobniji i najjaci,svakako ne najpodliji i najoportunistickiji,koje vidimo na hrpe u liberalnom svijetu i istom nacinu razmisljanja...no,ovo je malo prevech i preslozeno za tebe..red wolf wrote:Desničari imaju tu potrebu ograničavati slobodu...Ja ne znam zašto je tomu tako. S druge strane, komunizam je sam sebe ubio ubivši slobodu koja mu je temelj, a to se dogodilo jer nije je bilo vrijeme za njega. Vrijeme koje je pred nama je predviđeno za socijalizam i ''pravi'' komunizam i natruhe istih već se vide.
Guest- Guest
To vrijedi za ljude.pismejker wrote:Ne mozes ti shvatiti big pikchrs...Pogledaj sve u prirodi da je postavljeno po hijerarhiji...hijerarhija se postiva i sve je u redu..jedino kod covjeka su se zenke povampirile,a beta i gama mushkarci su ih podrzali,i zato je drustvo uglavnom oslo u blagi kuratznema tu nis sa tim komunizam i socijalizam,kapitalizam..u biti kapitalizam je najblizi prirodnom poretku i hijerarhiji,koju definiraju najsposobniji i najjaci,svakako ne najpodliji i najoportunistickiji,koje vidimo na hrpe u liberalnom svijetu i istom nacinu razmisljanja...no,ovo je malo prevech i preslozeno za tebe..red wolf wrote:Desničari imaju tu potrebu ograničavati slobodu...Ja ne znam zašto je tomu tako. S druge strane, komunizam je sam sebe ubio ubivši slobodu koja mu je temelj, a to se dogodilo jer nije je bilo vrijeme za njega. Vrijeme koje je pred nama je predviđeno za socijalizam i ''pravi'' komunizam i natruhe istih već se vide.
red wolf-
2016-02-10
Tko ti je prodao tu bajku...zene...Ne mogu zamisliti situaciju gdje ima onih koji se nazivaju muskima i podrzavaju one ,koje sve vise te iste muske guraju na marginu i razapinju zakonima...Ezeku,jesil ti Mazohist../upitnik/red wolf wrote:To vrijedi za ljude.pismejker wrote:Ne mozes ti shvatiti big pikchrs...Pogledaj sve u prirodi da je postavljeno po hijerarhiji...hijerarhija se postiva i sve je u redu..jedino kod covjeka su se zenke povampirile,a beta i gama mushkarci su ih podrzali,i zato je drustvo uglavnom oslo u blagi kuratznema tu nis sa tim komunizam i socijalizam,kapitalizam..u biti kapitalizam je najblizi prirodnom poretku i hijerarhiji,koju definiraju najsposobniji i najjaci,svakako ne najpodliji i najoportunistickiji,koje vidimo na hrpe u liberalnom svijetu i istom nacinu razmisljanja...no,ovo je malo prevech i preslozeno za tebe..red wolf wrote:Desničari imaju tu potrebu ograničavati slobodu...Ja ne znam zašto je tomu tako. S druge strane, komunizam je sam sebe ubio ubivši slobodu koja mu je temelj, a to se dogodilo jer nije je bilo vrijeme za njega. Vrijeme koje je pred nama je predviđeno za socijalizam i ''pravi'' komunizam i natruhe istih već se vide.
Guest- Guest
Ne znam čemu zbunjenost. Mislim da nema potrebe za to.pismejker wrote:Tko ti je prodao tu bajku...zene...Ne mogu zamisliti situaciju gdje ima onih koji se nazivaju muskima i podrzavaju one ,koje sve vise te iste muske guraju na marginu i razapinju zakonima...Ezeku,jesil ti Mazohist../upitnik/red wolf wrote:To vrijedi za ljude.pismejker wrote:Ne mozes ti shvatiti big pikchrs...Pogledaj sve u prirodi da je postavljeno po hijerarhiji...hijerarhija se postiva i sve je u redu..jedino kod covjeka su se zenke povampirile,a beta i gama mushkarci su ih podrzali,i zato je drustvo uglavnom oslo u blagi kuratznema tu nis sa tim komunizam i socijalizam,kapitalizam..u biti kapitalizam je najblizi prirodnom poretku i hijerarhiji,koju definiraju najsposobniji i najjaci,svakako ne najpodliji i najoportunistickiji,koje vidimo na hrpe u liberalnom svijetu i istom nacinu razmisljanja...no,ovo je malo prevech i preslozeno za tebe..red wolf wrote:Desničari imaju tu potrebu ograničavati slobodu...Ja ne znam zašto je tomu tako. S druge strane, komunizam je sam sebe ubio ubivši slobodu koja mu je temelj, a to se dogodilo jer nije je bilo vrijeme za njega. Vrijeme koje je pred nama je predviđeno za socijalizam i ''pravi'' komunizam i natruhe istih već se vide.
red wolf-
2016-02-10
pa uvijek me zbune inferiorni muskarci,kojim zene mlataraju kako im se prohtije...red wolf wrote:Ne znam čemu zbunjenost. Mislim da nema potrebe za to.pismejker wrote:Tko ti je prodao tu bajku...zene...Ne mogu zamisliti situaciju gdje ima onih koji se nazivaju muskima i podrzavaju one ,koje sve vise te iste muske guraju na marginu i razapinju zakonima...Ezeku,jesil ti Mazohist../upitnik/red wolf wrote:To vrijedi za ljude.pismejker wrote:Ne mozes ti shvatiti big pikchrs...Pogledaj sve u prirodi da je postavljeno po hijerarhiji...hijerarhija se postiva i sve je u redu..jedino kod covjeka su se zenke povampirile,a beta i gama mushkarci su ih podrzali,i zato je drustvo uglavnom oslo u blagi kuratznema tu nis sa tim komunizam i socijalizam,kapitalizam..u biti kapitalizam je najblizi prirodnom poretku i hijerarhiji,koju definiraju najsposobniji i najjaci,svakako ne najpodliji i najoportunistickiji,koje vidimo na hrpe u liberalnom svijetu i istom nacinu razmisljanja...no,ovo je malo prevech i preslozeno za tebe..red wolf wrote:Desničari imaju tu potrebu ograničavati slobodu...Ja ne znam zašto je tomu tako. S druge strane, komunizam je sam sebe ubio ubivši slobodu koja mu je temelj, a to se dogodilo jer nije je bilo vrijeme za njega. Vrijeme koje je pred nama je predviđeno za socijalizam i ''pravi'' komunizam i natruhe istih već se vide.
Danas bauljam Pennyjem,marketom,a neka zgoljava zivcano isfrustrirana svabica,dirigira muzem,koji je isao ispred nje,u vojnickom stilu..LINKS..RECHTS..LINKS..LINKS...diskretno liku mahnem rukom,gestom kao da pucam iz pistolja u njegovu zenu,a on samo se kiselo nasmjesi i slegne ramenima...
E vis Eyeku,to me zbunjuje,kako muskarac koji ima joojca,vise nema hrabrosti..slomljen,pokoren od isfrustrirane frigidne mrsulje..
nekako mi tvoj stav opcenito sve vise i vise podsjeca na stil tog muskarca....uvjetno receno...
Guest- Guest
Zar sam spomenuo negdje muškarce? Ne. Spomenuo sam ljude.pismejker wrote:pa uvijek me zbune inferiorni muskarci,kojim zene mlataraju kako im se prohtije...red wolf wrote:Ne znam čemu zbunjenost. Mislim da nema potrebe za to.pismejker wrote:Tko ti je prodao tu bajku...zene...Ne mogu zamisliti situaciju gdje ima onih koji se nazivaju muskima i podrzavaju one ,koje sve vise te iste muske guraju na marginu i razapinju zakonima...Ezeku,jesil ti Mazohist../upitnik/red wolf wrote:To vrijedi za ljude.pismejker wrote:
Ne mozes ti shvatiti big pikchrs...Pogledaj sve u prirodi da je postavljeno po hijerarhiji...hijerarhija se postiva i sve je u redu..jedino kod covjeka su se zenke povampirile,a beta i gama mushkarci su ih podrzali,i zato je drustvo uglavnom oslo u blagi kuratznema tu nis sa tim komunizam i socijalizam,kapitalizam..u biti kapitalizam je najblizi prirodnom poretku i hijerarhiji,koju definiraju najsposobniji i najjaci,svakako ne najpodliji i najoportunistickiji,koje vidimo na hrpe u liberalnom svijetu i istom nacinu razmisljanja...no,ovo je malo prevech i preslozeno za tebe..
Danas bauljam Pennyjem,marketom,a neka zgoljava zivcano isfrustrirana svabica,dirigira muzem,koji je isao ispred nje,u vojnickom stilu..LINKS..RECHTS..LINKS..LINKS...diskretno liku mahnem rukom,gestom kao da pucam iz pistolja u njegovu zenu,a on samo se kiselo nasmjesi i slegne ramenima...
E vis Eyeku,to me zbunjuje,kako muskarac koji ima joojca,vise nema hrabrosti..slomljen,pokoren od isfrustrirane frigidne mrsulje..
nekako mi tvoj stav opcenito sve vise i vise podsjeca na stil tog muskarca....uvjetno receno...
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Deutsche Welle: Njemačkoj prijeti kataklizma
» von Eggert za Deutsche Welle: Vostok 2018 - Lažna veličina i stvarna sramota Putinovog režima
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» NATO na aparatah...prastare klipnjače Tu-142 sa najmodernijom opremom oslijepili US flagšipove 6.flote..
» Kolaps Deutsche Banke!?!
» von Eggert za Deutsche Welle: Vostok 2018 - Lažna veličina i stvarna sramota Putinovog režima
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» NATO na aparatah...prastare klipnjače Tu-142 sa najmodernijom opremom oslijepili US flagšipove 6.flote..
» Kolaps Deutsche Banke!?!
Page 1 of 1