RIP Oliver
Page 14 of 21
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: RIP Oliver
kaja wrote:Ne moze skužiti , misli da je Dalmacija finoća, Stine i Oliver.Nice wrote:Kad si ti fin:-Depikur37 wrote:Nice wrote:Pokoj mu dusi i svaka cast kvaliteti, ali Misinu karizmu nikad nece imat.epikur37 wrote:
Mišo je ok ali je priprost u odnosi na Olija...to nije usporedivo ni po tekstu ni po melodiji ni po glasu..
Za tri klase iznad.
8-)
Nemam pojma, meni Mišo nije prenio neke emocije i prosta mi je njegova pjesma.
A s Oliverom mogu doživjeti cijeli dalmatinski imaginarij, sve one fine nijanse i jošđ puno više.
Tu mi baš lijepo sjeda i Mediteranski brevijar Peđe matvejevića.
Dobro, vi furesti i ne mozete shvatit nas Dalmose..evo, samo Kaji priznajem misljenje, izgleda da se uzburkala ona polovica krvi :-))
A na Misu gori zemlja :)
Meni jesu....
To oko gorenja zemlje i čupanje kose...možda je druga strana ali meni nije privlačna.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
njah, eto dometa....max123 wrote:kuzim ja tebe prika..bizis iz svoga bosanskog genoma..a dalmosi te jos uvik nisu akceptirali za svoga..nacionalni(regionalni)kompleksi te peru...epikur37 wrote:
Nemam pojma, meni Mišo nije prenio neke emocije i prosta mi je njegova pjesma.
A s Oliverom mogu doživjeti cijeli dalmatinski imaginarij, sve one fine nijanse i jošđ puno više.
Tu mi baš lijepo sjeda i Mediteranski brevijar Peđe matvejevića.
2015-08-06
elvis je napravio revoluciju spojivši bjelački glas i crnački blues, a tim putem su krenuli i stonesi. ovaj tvoj boy band je pjevao pjesmice za tetkice i curice. na stonese nisu dolazila mala djeca.epikur37 wrote:beatlesi su napravili revoluciju...imali niz sjajnih hitova ...eto nisu bili ružni to im je krimen :Dveber wrote:boy band 60ih, očito nisi slušao stonese iz tog istog dobaepikur37 wrote:veber wrote:beatlesi su za tetkiceepikur37 wrote:
Ionako više volim beatlese od stonesa :)
Glupost.
Za klasu bolji od odličnih stonesa...
2014-12-30
To ti malo iz krajnosti u krajnost, epi.
Oliver je tipican bodul.
Miso je primorac, i to je to.
Necu sad ici u detalje biografija, nije prigodno.
Prepustam ostapu.
Oliver je tipican bodul.
Prepustam ostapu.
2014-04-12
veber wrote:elvis je napravio revoluciju spojivši bjelački glas i crnački blues, a tim putem su krenuli i stonesi. ovaj tvoj boy band je pjevao pjesmice za tetkice i curice. na stonese nisu dolazila mala djeca.epikur37 wrote:beatlesi su napravili revoluciju...imali niz sjajnih hitova ...eto nisu bili ružni to im je krimen :Dveber wrote:boy band 60ih, očito nisi slušao stonese iz tog istog dobaepikur37 wrote:veber wrote:
beatlesi su za tetkice
Glupost.
Za klasu bolji od odličnih stonesa...
je ti si muškarčina ...slušaš stonese..:)
slušao sam i slušam i žešće stvari od stonesa i blaže od beatlesa...u ostalom stonesi nisu nešto baš ni žestoki, malo jači rok.
Kaj god, meni su više legli beatlesi premda volim i rolingstonse, a doorse sam furaop aovo i ono...tko bi to sve izbrojao
sepet glazbe razne
2015-08-06
Nice wrote:To ti malo iz krajnosti u krajnost, epi.
Oliver je tipican bodul.
Prepustam ostapu.
Ma nije ni bitno u ostalom, ja prenosim samo svoj doživljaj...
2015-08-06
https://www.youtube.com/watch?v=xnp4OcIaSSM
eo nisu boduli ali sjajna stvar
2015-08-06
na zemlju se otkida....nemas pojma :)epikur37 wrote:max123 wrote:molim?pa nije oliver pisao svoje pisme.on je citirao samo druge(runjica).majka priroda i puna duvana su mu oblikovala glas i to je to...epikur37 wrote:
stvar ukusa...i Tompson ima dobrih stavri (Dida i ja, Vjetre s Dinare )...međutim to nije ni blizu kvalitete, melodičnosti, poetike jednog Olivera ili Arsena.
naravno govorim o svemu pjesmama, glazbi i glasu...
neopisivo...
meni "poljubi zemlju" nije ni blizu ovoga..ali je isto ok
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:na zemlju se otkida....nemas pojma :)epikur37 wrote:max123 wrote:molim?pa nije oliver pisao svoje pisme.on je citirao samo druge(runjica).majka priroda i puna duvana su mu oblikovala glas i to je to...epikur37 wrote:
stvar ukusa...i Tompson ima dobrih stavri (Dida i ja, Vjetre s Dinare )...međutim to nije ni blizu kvalitete, melodičnosti, poetike jednog Olivera ili Arsena.
neopisivo...
tog pojma, iskreno, nemam
:)
2015-08-06
meni na pojam zemlja, pada na pamet ona stvar od ekva :D
2015-08-06
plastično sam ti objasnio da prva faza stonesa je daleko vrijednija, muzički od cijelog repertoara boybanda iz liverpoola, a očito nisi slušao prve albume stonesa. ili je to možda samo moja osobna averzija prema njima. totalno su mi antipatični, a kada čujem yellow submarine dobijem fraze.epikur37 wrote:
je ti si muškarčina ...slušaš stonese..:)
2014-12-30
Sjedi, za danas si dobio 1.epikur37 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=xnp4OcIaSSM
Za domaći zadatak Dalmacije prvu lekciju imas ovo naučiti , a nakon uvoda Misu na pamet. Zemlju od prve do zadnje obavezno!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oliver pjeva o moru,ljubavi,ponistrama,skalinadama...a miso o dalmatinskim ljudima,zemlji,skrtim poljima,mornarima...zato na misu okida obican puk....oliver vise pjeva o romantici...ali i jedan i drugi su ikona dalmatinske pjesme i naravno coce
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
eto...nikad od tebe dalmatinac ;)epikur37 wrote:Noor wrote:na zemlju se otkida....nemas pojma :)epikur37 wrote:max123 wrote:molim?pa nije oliver pisao svoje pisme.on je citirao samo druge(runjica).majka priroda i puna duvana su mu oblikovala glas i to je to...epikur37 wrote:
neopisivo...
ovo bogme ne bum otvaraokaja wrote:Sjedi, za danas si dobio 1.epikur37 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=xnp4OcIaSSM
Za domaći zadatak Dalmacije prvu lekciju imas ovo naučiti , a nakon uvoda Misu na pamet. Zemlju od prve do zadnje obavezno!
2014-12-30
kaja wrote:Sjedi, za danas si dobio 1.epikur37 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=xnp4OcIaSSM
idi be bježi :D
ne kontaminiraj moj dalmatinski kolorit
2015-08-06
Noor wrote:eto...nikad od tebe dalmatinac ;)epikur37 wrote:Noor wrote:na zemlju se otkida....nemas pojma :)epikur37 wrote:max123 wrote:
molim?pa nije oliver pisao svoje pisme.on je citirao samo druge(runjica).majka priroda i puna duvana su mu oblikovala glas i to je to...
neopisivo...
sipma je to...ali ipak.
2015-08-06
vuksadinare wrote:Oliver pjeva o moru,ljubavi,ponistrama,skalinadama...a miso o dalmatinskim ljudima,zemlji,skrtim poljima,mornarima...zato na misu okida obican puk....oliver vise pjeva o romantici...ali i jedan i drugi su ikona dalmatinske pjesme i naravno coce
a šta kome više paše...
2015-08-06
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio