Macron ima ljubavnika Marokanca?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Macron ima ljubavnika Marokanca?
Pa logično stara baba mu je samo fasada za pederluk
sada sam već zabrinut, kaj ako tri frenda odu na skijanje, a i uobičajeno zajedno voze bicikle?Ja isto mislim da je peder, ima frenda s kojim je skijao i vozio bicikl a sto je jako neobično i dokaz je.
ovo anulira prvi navod.Sređen je i ima stariju od sebe ženu. Sto je dokaz 2.
u gaćama i s dlakavim prsima i nogami samo na plaži ili doma sjedim. masne mi ruke samo kada odem s ona dva frenda na janjetinu. sponzoruše ne zovemo, mi smo moderni i volimo kada nam one plate.U biti peder je jer ne sjedi u gaćama s rutavim prsima i lancem s križem koje ceska s rukama masnim od janjetine i telefonira sponzoruse od 20 godina
2/3, ok je onda.
2014-12-30
Popularnost mu tone
[url=https://servimg.com/view/19892573/705][/url]
[url=https://servimg.com/view/19892573/705][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
veber wrote:sada sam već zabrinut, kaj ako tri frenda odu na skijanje, a i uobičajeno zajedno voze bicikle?Ja isto mislim da je peder, ima frenda s kojim je skijao i vozio bicikl a sto je jako neobično i dokaz je.
Frend ti troši na šminku 20.000 eura mjesečno i ima 15 godina mlađeg nerazdvojnog frenda znatno širih ramena ? :D
I još izgleda ko tetkica na bajku...
2018-04-10
pa osim balzama i kreme za sunčanje na skijanju nikaj ne trošimo od šminke. ok utrpamo u sebe svaki po deset piva radi d vitamina...
2014-12-30
a, arap ne zna vozit bicikl. pa ne držiš petu na pedali već prednji dio stopala i djelomično prste.
pederi ziher.
pederi ziher.
2014-12-30
Dobar komentar Alda Steronea, ovaj lik Benalla je doslovno terorizirao sve oko sebe a nitko ga nije smio krivo pogledati jer je to značilo kraj karijere :) Lik je radio sve što želi van svakog protokola. Zaključak, Macron od Francuske pravi zemlju III svijeta...
2018-04-10
Onda je i John Wayne bio peder. A imao je čak i žensko imemarcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
a, da vidiš osiguranje carice, crveno u velikoj gorici, tip izvadi gun, pogodi crveno i veli frendu, vozi nema svjetla.Hektorović wrote:Dobar komentar Alda Steronea, ovaj lik Benalla je doslovno terorizirao sve oko sebe a nitko ga nije smio krivo pogledati jer je to značilo kraj karijere :) Lik je radio sve što želi van svakog protokola. Zaključak, Macron od Francuske pravi zemlju III svijeta...
zaustavi nas murja, značka van i ajmo vozi dalje.
tulum: hrpa kurvi, koksa i sl.
nitko njih ne kontrolira niti nekaj poduzimam.
voze službene aute, troše službenu lovu...
trojicu ih znam i žive high-live.
doduše mi smo zemlja trećeg svijeta...
2014-12-30
Pa i tvoj voljeni Dečko Dado se jako volio picaniti, a osobito u dokoljenkamamarcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac i troši hrpu love na uljepšavanje, oblekicu, parfemiće, pičkice materine.
2016-11-08
veber wrote:odmah mi je lakše, nemreš me pod pedera svrstat nikak.marcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac i troši hrpu love na uljepšavanje, oblekicu, parfemiće, pičkice materine.
ne, tebe ne... ti se jedino možeš pijan zajebat pa mrknut frajera slučajno
a, zato te boljela guza kada smo se nalokali?marcellus wrote:veber wrote:odmah mi je lakše, nemreš me pod pedera svrstat nikak.marcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac i troši hrpu love na uljepšavanje, oblekicu, parfemiće, pičkice materine.
sori.
2014-12-30
veber wrote:a, zato te boljela guza kada smo se nalokali?marcellus wrote:veber wrote:odmah mi je lakše, nemreš me pod pedera svrstat nikak.marcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac i troši hrpu love na uljepšavanje, oblekicu, parfemiće, pičkice materine.
sori.
ne seri
no, poceli ste se pederisat i po forumu
kud ide ovaj svijet
ebali vas pederi vise
kud ide ovaj svijet
ebali vas pederi vise
tulum: hrpa kurvi, koksa i sl.
nitko njih ne kontrolira niti nekaj poduzimam.
voze službene aute, troše službenu lovu...
trojicu ih znam i žive high-live.
doduše mi smo zemlja trećeg svijeta...
A dobro, to je klasika...
2018-04-10
Oh_Femder wrote:Pa i tvoj voljeni Dečko Dado se jako volio picaniti, a osobito u dokoljenkamamarcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac i troši hrpu love na uljepšavanje, oblekicu, parfemiće, pičkice materine.
Ne kužim tebe i još neke, umjesto da budete sretni da je Macron peder a ne babojebac kako se u biti i očekuje od modernog progresivnog mladog čovika liberalnog europejca.
catabbath-
2015-08-22
Ti ne kužiš da je pederluk najsvojstveniji militantima i ekstremnim desničarima. Prouči malo povijest od grčke Sparte do SA odreda Ernsta Röhma i number gangs-a u južnoafričkim zatvorima ;Pcatabbath wrote:Ne kužim tebe i još neke, umjesto da budete sretni da je Macron peder a ne babojebac kako se u biti i očekuje od modernog progresivnog mladog čovika liberalnog europejca.Oh_Femder wrote:Pa i tvoj voljeni Dečko Dado se jako volio picaniti, a osobito u dokoljenkamamarcellus wrote:u biti peder je jer drži do izgleda puno više nego bilo koji muškarac i troši hrpu love na uljepšavanje, oblekicu, parfemiće, pičkice materine.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ti ne kužiš da je pederluk najsvojstveniji militantima i ekstremnim desničarima. Prouči malo povijest od grčke Sparte do SA odreda Ernsta Röhma i number gangs-a u južnoafričkim zatvorima ;P
Nekad je bilo tako. U današlje vrijeme se militantni pederi na zapadu zovu Antifa.
catabbath-
2015-08-22
Prije 60tak godina bi komunisti satrali pedera da ga vide a danas je to poželjno kad si ljevičar
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Žene od ljubavnika uglavnom žele jednu stvar...
» Macron ga ne vadi...
» Hrvatski Macron. vi
» Macron usridu!
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
» Macron ga ne vadi...
» Hrvatski Macron. vi
» Macron usridu!
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
Page 2 of 3