HNL sezona 2018/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: HNL sezona 2018/19
kao i svaki psihopata posjeduješ grandiozno mišljenje o sebi.fridrih_niche wrote:Za tebe san ideal koji nikad nećeš moć doseć, šta se tiče ljudskosti...
Nisu ni visine za svakog, neki tribaju bit u balegi bečkog dvora...
;)
patološko laganje te je dovelo do toga da si sam sebe u svojoj samohvali i aroganciji uvjerio kako si svima superioran.
stariji ljudi bi ti možda rekli kako si dvoličan, ali u tvom slučaju to se ne može izbrojiti.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Kakvo grandiozno mišljenje?
Pa ako nisan veći i bolji covik od nekog balegarskog plaćenika, onda bolje da me nema...
Nema ničeg grandioznog u tvrdnji da nisam na samom dnu ljudskog spektra, poput tebe koji jesi u kaljuži močvare i činiš sve da se takav status quo i dalje prolongira...
Kako bi Dostojevski poentira, za takvu malu plaćeničku uš i ne mogu bit ništa drugo nego Napoleon...
;)
Pa ako nisan veći i bolji covik od nekog balegarskog plaćenika, onda bolje da me nema...
Nema ničeg grandioznog u tvrdnji da nisam na samom dnu ljudskog spektra, poput tebe koji jesi u kaljuži močvare i činiš sve da se takav status quo i dalje prolongira...
Kako bi Dostojevski poentira, za takvu malu plaćeničku uš i ne mogu bit ništa drugo nego Napoleon...
;)
Guest- Guest
Napoleon ...zapamćen kao masovni ubojica,patuljasti iskonpleksirani smrad koji je lišen slobode umro usred ničega napušten od svih ;)
Da sve ovo ne znaš, opet sama činjenica da je Francuz ti govori dovoljno o njemu ,kakav klošar
Da sve ovo ne znaš, opet sama činjenica da je Francuz ti govori dovoljno o njemu ,kakav klošar
Guest- Guest
Najbolje bi bilo da netko procita Idiotafridrih_niche wrote:Neko triba pročitat Dostojevskog...
Pa da ne piše gluposti...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kae ovo ? Prvo starlete moraliziraju i glume intelektualce ,a sad i dezurni klošari...pa gdje ovaj svijet ide ...fridrih_niche wrote:Neko triba pročitat Dostojevskog...
Pa da ne piše gluposti...
;)
Guest- Guest
Postoje ljudi na forumu ciji su ocevi veci geniji od velikog dostojevskoga. Naime dostojevski je "pravio" idiota 4 pune godine
Neciji su ga ocevi napravili za 20 minuta
Neciji su ga ocevi napravili za 20 minuta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
toliko sam sebe prikazuješ da si zelen da će te koze pojesti. (Goethe)fridrih_niche wrote:Kakvo grandiozno mišljenje?
;)
seljačina poput tebe sigurno ima dobar razlog kad se toliko trudi sam sebe prikazati pametnim.
čuvaj se koza.
ku'iš?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 9