Rivlin: Ponosan sam što sam prvi izraelski predsednik,koji je posetio Srbiju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rivlin: Ponosan sam što sam prvi izraelski predsednik,koji je posetio Srbiju
ja bih se da sam Srbin pitao - zar nema srba da srbuju?
Suljo je iz Hrvatske, Seselj je Hrvat, Brnabic je Hrvatica - da nije to dio tajnog plana kako sjebat Srbiju i svesti je na beogradski pasaluk?
Suljo je iz Hrvatske, Seselj je Hrvat, Brnabic je Hrvatica - da nije to dio tajnog plana kako sjebat Srbiju i svesti je na beogradski pasaluk?
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Re: Rivlin: Ponosan sam što sam prvi izraelski predsednik,koji je posetio Srbiju
Ne otvaraj im oči, nesrjećo!flumen wrote:ja bih se da sam Srbin pitao - zar nema srba da srbuju?
a jebiga sad...i Dodik je unuk Hrvatskog dide...Regoč wrote:Ne otvaraj im oči, nesrjećo!flumen wrote:ja bih se da sam Srbin pitao - zar nema srba da srbuju?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pizzon wrote:
"Jevrejska zajednica u Srbiji je mala, ali predstavlja glavni most između naša dva naroda",
2014-04-18
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Blesarijama nikad kraja! Srbin ponosan na poginulom sina koji je otišao braniti Kosovo u - Ukrajinu
» To Stipe!
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Kinezi prvi put vlakom došli u Srbiju
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
» To Stipe!
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Kinezi prvi put vlakom došli u Srbiju
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
Page 3 of 3