Grčka gori , požar katastrofalnih razmjera a forumaši se češljaju
Page 1 of 1
Grčka gori , požar katastrofalnih razmjera a forumaši se češljaju
U grčkoj pokrajini Atika strahoviti požar i veliki broj zrtava te materijalna steta
Proglašeni 3 dana žalosti
Proglašeni 3 dana žalosti
Re: Grčka gori , požar katastrofalnih razmjera a forumaši se češljaju
[url=https://servimg.com/view/18847118/520][url=https://servimg.com/view/18847118/520][url=https://servimg.com/view/18847118/521][/url][/url][/url]
a kaj bi trebali?
o titi spikat? bakariću, kardelju?
HV je stavio dva kanadera na raspolaganje Grcima. Isto tako su dobrovoljna drštva stavila se na raspolaganje. Grci samo moraju pozvat.
HV je stavio dva kanadera na raspolaganje Grcima. Isto tako su dobrovoljna drštva stavila se na raspolaganje. Grci samo moraju pozvat.
2014-12-30
jezivo...malo je reci
citam da su uhvatili piromana, ma natakarit ga na razanj i zivog okretat iznad žara
citam da su uhvatili piromana, ma natakarit ga na razanj i zivog okretat iznad žara
je, to ne bude napisala..veber wrote:a kaj bi trebali?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kako su ga uopce uspjeli uhvatit, jedino ako ga neko nije vidioNoor wrote:jezivo...malo je reci
Guest- Guest
mislim da su rekli da ima neka snimka...ne znam jel kakva nadzorna kamera ili tko s mobombepobavulin wrote:kako su ga uopce uspjeli uhvatit, jedino ako ga neko nije vidioNoor wrote:jezivo...malo je reci
mozda sam krivo cula ( u autu) da su ga uhvatili...ili samo imaju na snimci, pa ga traze...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ostavili su oko Atene zeleni pojas i nisu dali poduzetnicima gradit apartmane.
Eto im sad zeleni pojas! Hahaha!
Eto im sad zeleni pojas! Hahaha!
crvenkasti-
2014-04-17
naravno da ne bu. hrvatska ima jedan od najboljih sustava za prevenciju i gašenje požara. a naši piloti su išli u kanadu obučavat kanađane. i kao mala zemlja imamo 6 kanadera i 6 letećih traktora. mislim da grci imaju 8 ili 9 kanadera.Noor wrote:je, to ne bude napisala..veber wrote:a kaj bi trebali?
a posade su super uvježbane s više of 2000h naleta i uredno čak i do izraela idu gasit.
2014-12-30
kada sam bio na braču, talijan ispred mene je hitio čik u šumu. stao sam i ugasio, a mala je sve fotkala i prijavio sam ga murju i rebnuli su mu finu kaznu. čovjek se ispričao, rekao da nije razmišljao...Noor wrote:mislim da su rekli da ima neka snimka...ne znam jel kakva nadzorna kamera ili tko s mobombepobavulin wrote:kako su ga uopce uspjeli uhvatit, jedino ako ga neko nije vidioNoor wrote:jezivo...malo je reci
mozda sam krivo cula ( u autu) da su ga uhvatili...ili samo imaju na snimci, pa ga traze...
pol brača je moglo izgorjet. a kod jedrija kada smo roštiljali uz kuću bio je vatrogasni aparat pokraj nas.
2014-12-30
veber wrote:
naravno da ne bu. hrvatska ima jedan od najboljih sustava za prevenciju i gašenje požara. a naši piloti su išli u kanadu obučavat kanađane. i kao mala zemlja imamo 6 kanadera i 6 letećih traktora. mislim da grci imaju 8 ili 9 kanadera.
Ok, shvatili smo. Kanađani voze kanadere. A tko vozi leteće traktore?
Gdje se obučavaju piloti letećih traktora? Jel u Srbiji?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» Stipe Božić šalje dramatično upozorenje:Na Dinari gori veći požar od onog u Splitu a gase ga četri vatrogasca
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Dok selo godi migranti se češljaju
» Stipe Božić šalje dramatično upozorenje:Na Dinari gori veći požar od onog u Splitu a gase ga četri vatrogasca
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Dok selo godi migranti se češljaju
Page 1 of 1