SEKS SKANDAL U NATO BAZI
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SEKS SKANDAL U NATO BAZI
Sa oštrim jezikom se mogu izboriti. Sa oštrim noktima također... ali za ne tak oštre potpetice mi je drago čuti. :D
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Znaco,smatras da su mi potpetice potencijalno najopasnije oruzje?! I to hladno.:D
Btw,imam i onih teskih zimslih cizama-_-
Btw,imam i onih teskih zimslih cizama-_-
2014-04-12
Ali ne isplati se imati visoke potpetice zimi, loše se ponašaju na ledu. :p
Jedino da čekaš proljeće ako se misliš suprotstaviti mi. Ali ima do proljeća puno. ;)
Jedino da čekaš proljeće ako se misliš suprotstaviti mi. Ali ima do proljeća puno. ;)
To se kod mene zove 'pokret otpora',ilitiga ilegala...radim stalno psiholoski..oruzje je samo en plus..:P
2014-04-12
Moram još zaviriti u tu psihu. Interesantna je, što jest, jest... možda pred početak duela ja tebi dam prednost. Ali ne i sekundanta. :)
ima tu malo vise filtera i slojeva..ni sama sve ne poznajem..ali hvala na lijepom priznanju;-)AlfaOmega wrote:Moram još zaviriti u tu psihu. Interesantna je, što jest, jest... možda pred početak duela ja tebi dam prednost. Ali ne i sekundanta. :)
Dobro,nema sekundanata..:P
2014-04-12
Slojevi se isražuju u dvoje. Jedan pisac je to napisao, ja samo citiram. :)
Ugl, nije spomenuo troje, zato mislim da nam ne treba sekundant.
Ali o tome ćemo drugi put, begam u krpe. Asila je ionak počeo filozofirati, a od njegovog beljezganja samo glava boli.
Laku noć. jbg, ne nađoh ni jedan fini diskretni smajli, sve nešto direktno se ljubi...
Ugl, nije spomenuo troje, zato mislim da nam ne treba sekundant.
Ali o tome ćemo drugi put, begam u krpe. Asila je ionak počeo filozofirati, a od njegovog beljezganja samo glava boli.
Laku noć. jbg, ne nađoh ni jedan fini diskretni smajli, sve nešto direktno se ljubi...
Aj,laku noc..odmori se..i forumsko filozofiranje umori nekad..sve ti oprosteno;-)
2014-04-12
dijagram wrote:mene su cure nadahnjivale, cinile misli bistrijima, opustale, i tako to.maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
ovdje jedna unisti cijeli stozer.
strava
A prošla brutalnu obuku, izgleda...nešto kao ubačeni špijun...rastrojila sve potentne časnike iz stožera bez metka ispaljenog...
darth_vader-
2014-04-17
Nikog značajnog da bi se uzrujavali
A jesu nestašni ovi NATO-vci jebo ih patak. Čekaj, jesmo li i mi ono imali nekog u NATO?
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
vis ti tih nato casnika, guze i bore se protiv rusa istovremeno. Vjerojatno su i guzicu stavili uz zid da im ne bi postar zaturio otpusnicu iz vojske izmedu guznih reznjeva
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Seks skandal trese Balkan
» Novi skandal NATO alijanse-snimili film u kojem se veličaju nacisti "Šumska braća"
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Novi skandal NATO alijanse-snimili film u kojem se veličaju nacisti "Šumska braća"
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
Page 3 of 3