SEKS SKANDAL U NATO BAZI
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
SEKS SKANDAL U NATO BAZI
Nezasitna analitičarka svake noći mijenjala oženjene časnike: 'Vezali su je i pljuskali po stražnjici'
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 4 h i 21 min
Viši časnik američke vojske, stacioniran u tajnoj vojnoj bazi u Velikoj Britaniji, u središtu je istrage američkog Ministarstva obrane vezane uz slučaj stručnjakinje NATO-a koja se upuštala u seks s oženjenim časnicima a koji je uključivao i vezivanje, prenosi Daily Mail.
Otac dvoje djece, poručnik Barrett Emenheiser, navodno je uživao u 'plodnoj seksualnoj vezi' s civilnom službenicom tijekom ključne NATO-ve vježbe odgovora na eventualnu rusku invaziju sjeverne Europe.
Prošloga tjedna novinari su otkrili nevjerojatnu priču navodne afere NATO-ve analitičarke Laure Dixon s oženjenim časnicima kojom su zadovoljavali 'ekstremne seksualne želje'.
Istragu je pokrenulo pismo njezinog ostavljenog dečka. Razočarani bivši vojni kapetan Warren Howard (48), opisao je kako je seksom zaluđena Laura Dixon (27) vrebala oženjene časnike u zapovjedništvu jedinice ARRC (Allied Rapid Reaction Corps). Tom je prilikom rekao: 'Osjećao sam se užasno i izdano kad sam otkrio da je započela vezu s poručniko
http://www.jutarnji.hr/nezasitna-analiticarka-zavodila-ozenjene-casnike--imala-je-vezu-s-nekoliko-muskaraca-koji-su-je-vezali-i-pljuskali-po-straznjici-/1435961/
A jesu nestašni ovi NATO-vci jebo ih patak. Čekaj, jesmo li i mi ono imali nekog u NATO?
Foto: Facebook
Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 4 h i 21 min
Viši časnik američke vojske, stacioniran u tajnoj vojnoj bazi u Velikoj Britaniji, u središtu je istrage američkog Ministarstva obrane vezane uz slučaj stručnjakinje NATO-a koja se upuštala u seks s oženjenim časnicima a koji je uključivao i vezivanje, prenosi Daily Mail.
Otac dvoje djece, poručnik Barrett Emenheiser, navodno je uživao u 'plodnoj seksualnoj vezi' s civilnom službenicom tijekom ključne NATO-ve vježbe odgovora na eventualnu rusku invaziju sjeverne Europe.
Prošloga tjedna novinari su otkrili nevjerojatnu priču navodne afere NATO-ve analitičarke Laure Dixon s oženjenim časnicima kojom su zadovoljavali 'ekstremne seksualne želje'.
Istragu je pokrenulo pismo njezinog ostavljenog dečka. Razočarani bivši vojni kapetan Warren Howard (48), opisao je kako je seksom zaluđena Laura Dixon (27) vrebala oženjene časnike u zapovjedništvu jedinice ARRC (Allied Rapid Reaction Corps). Tom je prilikom rekao: 'Osjećao sam se užasno i izdano kad sam otkrio da je započela vezu s poručniko
http://www.jutarnji.hr/nezasitna-analiticarka-zavodila-ozenjene-casnike--imala-je-vezu-s-nekoliko-muskaraca-koji-su-je-vezali-i-pljuskali-po-straznjici-/1435961/
A jesu nestašni ovi NATO-vci jebo ih patak. Čekaj, jesmo li i mi ono imali nekog u NATO?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: SEKS SKANDAL U NATO BAZI
Trebala se baciti pod pješadiju. Svima bi bilo dobro i ne bi bilo repova.
Podsjeca me na jednu svabicu ovdje u blizini,ta se rokala sa svojim starim,pa ih mater zatekla..sad je cirkus na sudu...
Guest- Guest
To nije nikakav skandal.
To su intimne stvari ljudskih entiteta.
Onaj tko ovakve stvari daje u javnost i od njih pravi afere-taj je jako zločest.
Onaj tko ovakve stvari daje u javnost i od njih pravi afere-taj je jako zločest.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako nije skandal, casnici padnu na ovu jebulju i kad ih obradi ne znaju gdje su,slomi ih, pate, gube se, i takvi papci bi trebali voditi vojsku, ccc.jastreb wrote:To nije nikakav skandal.
dijagram-
2015-08-09
Šta se praviš fin. I ti bi je puko, priznaj.dijagram wrote:kako nije skandal, casnici padnu na ovu jebulju i kad ih obradi ne znaju gdje su,slomi ih, pate, gube se, i takvi papci bi trebali voditi vojsku, ccc.jastreb wrote:To nije nikakav skandal.
2015-10-07
Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
2014-04-12
rovokopači? :^^maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
mene su cure nadahnjivale, cinile misli bistrijima, opustale, i tako to.maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
ovdje jedna unisti cijeli stozer.
strava
dijagram-
2015-08-09
Pa gdje si Maggie, lijepo oko moje?maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
2015-10-07
manje..nedostaju određeni uvjeti :Dkic wrote:rovokopači? :^^maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
2014-04-12
sam si dao kote :Ddijagram wrote:mene su cure nadahnjivale, cinile misli bistrijima, opustale, i tako to.maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
strava
2014-04-12
Pa to je odličan publicitet za NATO. Takav level razonode u vojnoj bazi Rusi nikad neće sustići.
cure, zene, sve su me voljele, ne znam zasto.maggie13 wrote:sam si dao kote :Ddijagram wrote:mene su cure nadahnjivale, cinile misli bistrijima, opustale, i tako to.maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
strava
borile su se koja ce mi previti rane obici nocu da vidi kako spavam itd:)
dijagram-
2015-08-09
evo,gledam te ispod obrva...no,ne smijem vise,ubit ce me bolja polovica B-)marcus-t wrote:Pa gdje si Maggie, lijepo oko moje?maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
Last edited by maggie13 on 12/10/2015, 20:52; edited 1 time in total
2014-04-12
as? :^^maggie13 wrote:manje..nedostaju određeni uvjeti :Dkic wrote:rovokopači? :^^maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
to ti je blagoslov i prokletstvo u isto vrijeme :Pdijagram wrote:cure, zene, sve su me voljele, ne znam zasto.maggie13 wrote:sam si dao kote :Ddijagram wrote:mene su cure nadahnjivale, cinile misli bistrijima, opustale, i tako to.maggie13 wrote:Tko voli,nek'izvoli..klasika...vojska,bolnice..r
strava
borile su se koja ce mi previti rane obici nocu da vidi kako spavam itd:)
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Seks skandal trese Balkan
» Novi skandal NATO alijanse-snimili film u kojem se veličaju nacisti "Šumska braća"
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Novi skandal NATO alijanse-snimili film u kojem se veličaju nacisti "Šumska braća"
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
Page 1 of 3