Subašićev otac otkrio: Niko od srpske rodbine nam nije čestitao zbog Danijela
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Subašićev otac otkrio: Niko od srpske rodbine nam nije čestitao zbog Danijela
Jok more. On je Sendvičar.Eroo wrote:dzango wrote:Kako srpska rodbina? Zar nisu sve vreme tvrdili da je Hrvat?
I Vulin je valjda Srbin, ito opak...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Subašićev otac otkrio: Niko od srpske rodbine nam nije čestitao zbog Danijela
dzango wrote:. Ako je HR igrala finale Mundijala dok ju je Srbin branio, zašto ne bi i Srbija vratila ono što je njeno:
Da je branio za Srbiju bio bi gubitnik, kakvog bi to imalo smisla?
Baš to. Da ga je otac odgajao kao čmarsrbina možda ne bi ni živio danas u Hrvatskoj, a kamoli igrao za Hrvatsku i bio ovo što je u svijetu nogometa.kofein wrote:Dobar je Suba, svaka čast i ocu mu Jovi što je odgojio sina kako treba.
Danijel nije onaj od onih sa "zlatnim kašikama, taNJIrima" i slične mitomanske gluposti.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Postojali su, sad ne postoje i nikad vise nece postojati. PAr pojedinaca ne znace nista.Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Počeo da lupeta o Pravoslavnim Hrvatima.
Postojali su, postoje i postojat će. Bez obzira što srpskim šovinistima zbog toga pjena izlazi na usta.
Postojali su, postoje i postojat će i to u sve većem i većem broju. Bez obzira što raznim budalama i srpskom šovinistima zbog toga pjena izlazi na usta.
Guest- Guest
dzango wrote:Danas jeste, sutra nije.Speare Shaker wrote:dzango wrote:I u Prizrenu. Ako je HR igrala finale Mundijala dok ju je Srbin branio, zašto ne bi i Srbija vratila ono što je njeno:kofein wrote:
E da. Kažem i ja. Realan pristup je najvažniji. Dogodine u Prištini.
Ne dopušta joj odnos političkih i vojnih snaga. Grebi ga.
Onda strpljivo čekajte dok trava naraste.
Guest- Guest
Fénix wrote:Baš to. Da ga je otac odgajao kao čmarsrbina možda ne bi ni živio danas u Hrvatskoj, a kamoli igrao za Hrvatsku i bio ovo što je u svijetu nogometa.kofein wrote:Dobar je Suba, svaka čast i ocu mu Jovi što je odgojio sina kako treba.
Danijel nije onaj od onih sa "zlatnim kašikama, taNJIrima" i slične mitomanske gluposti.
Ma dečko je pravi. Kad progovori vidi se da je ljudina s pozitivnim pristupom i integritetom. Nikome ne smeta što mu je otac pravoslavac, osim čmarovima iz Srbije.
Guest- Guest
SRBIN KOJI JE BRANIO HRVATSKU 'Što vas toliko muči s Vatrenima, njihova pobjeda ili vaš poraz?'
Nastup Thompsona u Zagrebu na dočeku Vatrenih i dalje izaziva sporove u Hrvatskoj, ali i izvan Hrvatske. Izbornik Dalić je bio poprilično odrješit kad je rekao da je to stvar igrača te da ne želi odgovarati na takva pitanja, ali i dalje se "lome komplja" oko ovog pitanja.
Reakcije na nastup Marka Perkovića Thompsona stižu i dalje, a zadnja u nizu je Predraga Mišića Peđe.
Mišić je odavno poznat svakome onome tko dobro pozna povijest Domovinskog rata, a cjelokupnoj javnosti postao je poznat nastupom kod Aleksandra Stankovića, kad ga je Stanković pokušao isprovocirati pitanjima o građanskom ratu u Hrvatskoj. Peđa je inače vukovarski branitelj srpske nacionalnosti.
Mišić je objavio status na svom Facebook profilu, u kojem se osvrnuo na napade protiv Thompsona i Vatrenih:
"GENI KAMENI
Što vas toliko muči, njihova pobjeda ili vaš poraz? Neću biti licemjer, nemam gene kamene. Koliko vremena provodite pišući, govoreci o Thomsonu. Geni kameni pretvoreni u stihove, opisuju volju, zelju hrabrost i. ustrajnost jednog Hrvatskog naroda.
Nadjite jednu riječ mržnje ja ću.se posuti pepelom. Lijepa li si, Nemoj tudje prokleto je, to su po vama rijeci fasisticke. E gospodo i gospodje, Jelene, Barbare, Kreše, Aleksandri!!!# Ne vi samo mrzite, jednostavno ne volite.
Vi kao " glumice" političari,novinari,što po vama treba i pjevati Hrvatski narod,Hrvati. Odakle si sele??? Putujuci u Zagreb na docek nasih zlatnih, očekivao sam nešo veliko, ali ono sto se tamo dogodilo je uistinu velicanstveno. Toliko pozitive, ljubavi, paznje, nemam rijeci.
Toliko ljubavi na jednom mjestu NEOPISIVO. Naravno.vi ste vidjeli sto ste htjeli vidjeti. Prosla je nasa domovina puno oluja.
Ova je bila OLUJA SVIH OLUJA. Napadate Kolindu Grabar Kitarovic,predsjednic,napaadali bi je i da nije bila tamo.
Pokusajte obuzdati vašu mrznju,gnjev,ipak vi.tu živite,trecerazredni glumci,politicari ,novinari,Ali nitko vas zbog toga ne vrjedja.
Bože dragi što je lijepo biti dio ovoga.Prvaci smo svijeta ako zbog ničeg onda zbog toga", napisao je Mišić u svojoj objavi.
https://direktno.hr/direkt/srbin-koji-je-branio-hrvatsku-sto-vas-toliko-muci-s-vatrenima-njihova-pobjeda-ili-vas-poraz-128846/
Sve je odavno rečeno.
Guest- Guest
Naravno, kad je on čovjek i kršćanin, a ne tamo neki 600 godina iskompleksirani turski čmarsrbin, cigan, mitoman, četnik i jugonacionalist.kofein wrote:
Ma dečko je pravi. Kad progovori vidi se da je ljudina s pozitivnim pristupom i integritetom. Nikome ne smeta što mu je otac pravoslavac, osim čmarovima iz Srbije.
Guest- Guest
Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
Kako biu nacija mogla nastavitio mirno živjeti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Misliš kako bi izjašnjavanje Jove i Danijela kao Srba promijenilo činjenicu kako njih dvojica skupa s Hrvatskom i dalje nisu u sastavu čmarsrbije o čemu je u tim medijima cijelo vrijeme i riječ?epikur37 wrote:Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
Guest- Guest
Fénix wrote:Misliš kako bi izjašnjavanje Jove i Danijela kao Srba promijenilo činjenicu kako njih dvojica skupa s Hrvatskom i dalje nisu u sastavu čmarsrbije?epikur37 wrote:Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
Nek oni sami kažu tko su i što su jer ova agonija traje predugo....ljudi će sluditi..
2015-08-06
Istog kao kad bi Šarić i Bogdanović igrali za Srbiju i ne bi bili gubitnici.Eroo wrote:dzango wrote:. Ako je HR igrala finale Mundijala dok ju je Srbin branio, zašto ne bi i Srbija vratila ono što je njeno:
Da je branio za Srbiju bio bi gubitnik, kakvog bi to imalo smisla?
Prvo nisu bili Srbi dok je trajao Mundijal, sada jesu a posle verovatno opet neće biti.epikur37 wrote:Fénix wrote:Misliš kako bi izjašnjavanje Jove i Danijela kao Srba promijenilo činjenicu kako njih dvojica skupa s Hrvatskom i dalje nisu u sastavu čmarsrbije?epikur37 wrote:Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
Nek oni sami kažu tko su i što su jer ova agonija traje predugo....ljudi će sluditi..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:jovo je naš čovjek, a peta kolona u hrvatskim medijima se može požderat
ne da se mogu požderati nego se žderu, a žuč prolijevaju majku im jebem ... pa nemreš hodati po ''svemrežju'', a da se ne posklizneš od te silne žuči.
Last edited by Kavran on Mon 23 Jul - 13:50; edited 1 time in total
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Eto vidite.
A kad ja kažem da sam Hrvat, svi mi govore da sam budala.
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
ma komu je to bitno? kad ''mali'' suba drži ruku na srcu kad je himna, hrvatsku zastavu .... dajte nam takve jove i danijele, a srbiji proslijediti macane, tomiće i ostalu govnad. sad potpisujem to.
2017-10-12
crvenkasti wrote:Eto vidite.
ma ne ... samo pazimo na dan u tjednu ...
2017-10-12
Kavran wrote:epikur37 wrote:Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
ma komu je to bitno? kad ''mali'' suba drži ruku na srcu kad je himna, hrvatsku zastavu .... dajte nam takve jove i danijele, a srbiji proslijediti macane, tomiće i ostalu govnad. sad potpisujem to.
x
e al....ima bolesnika koji se nadjebavaju oko toga
2015-08-06
Srbi su najbolji Hrvati. Oni, pa Šiptari. Pa onda dugo nitko, pa onda zagorci i dalamatinci i ostali.
Last edited by crvenkasti on Mon 23 Jul - 13:55; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:Kavran wrote:epikur37 wrote:Najbolje da Subašići daju izjavu kod javnog bilježnika, jesul Srbi?
x
e al....ima bolesnika koji se nadjebavaju oko toga
to se u srbiji s tim nadjebavaju ponajviše. iskompleksirani debili. oko mene od nijednog nisam čuo ''tko su subašići?'' nego ''tooo subaaaaa ...!!!
2017-10-12
kako znas da nije pravoslavni Hrvat ?Serbinho-3 wrote:
golman Danijel Subašić
otac Jovo mu je Srbin...
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» Niko nas nije ni pogledao!
» "Niko nije oboleo ko ima mačke?"
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» Niko nas nije ni pogledao!
» "Niko nije oboleo ko ima mačke?"
Page 3 of 5