ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena

Go down

Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena Empty Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena

Post by debotoijusto Fri 13 Jul - 21:56

DANIJEL SUBAŠIĆ danas je jedan od najvećih hrvatskih junaka u pohodu na naslov svjetskog prvaka na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, ali malo je poznato da je Zadranin bio blizu nastupa za jednu reprezentaciju iz susjedstva.
Subašić je prije jedanaest godina imao ponudu da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"BiH je htjela Danijela, koliko se sjećam jednom je i dobio poziv. Kakva je veza s BiH? Moji korijeni su iz BiH, ne znam odakle točno, ali postojala je mogućnost. Međutim, Danijelu to i nije bilo baš primamljivo, želio je braniti za Hrvatsku", rekao je za Subašićev otac Jovo.

Subašića je u reprezentaciju BiH te 2007. pozvao Šener Bajramović.
"Subašića sam zapazio kada je imao 20-ak godina. Nakon što sam se raspitao može li braniti za BiH, stupio sam u kontakt sa Sinovčićem koji je u to vrijeme bio u Zadru i dogovorili smo da se nađemo u Zagrebu gdje je Zadar igrao utakmicu. Iako je Subašić na kraju primio sedam golova od Zagreba, odlučio sam ga usprkos tome pozvati, ali na kraju se nije odazvao", rekao je Bajramović za SportSport.ba.

https://www.index.hr/sport/clanak/subasicev-otac-otkrio-zvali-su-danijela-da-igra-za-bosnu-zbog-nasih-korijena/2011039.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena Empty Re: Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena

Post by debotoijusto Fri 13 Jul - 21:58

Milutin Milovic
Jebote ima li kod vas iko a da nema korene iz Bosne?

Senad Murtić
Ima, Nikola Kalinić. Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena 1f642:)

:20
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena Empty Re: Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena

Post by Sora Fri 13 Jul - 22:05

Jrbes zrmlju koja Bosne nema

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kaya Fri 13 Jul - 23:00

vidim da je danijel bio počašćen pozivom
nije im se nikada javio :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by max123 Sat 14 Jul - 9:45

nema bosne...

Subašićev otac otkrio: Zvali su Danijela da igra za Bosnu zbog naših korijena 1389637605324
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics