ko kad je umro tito, svi se vesele a ne smiju pjevat
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ko kad je umro tito, svi se vesele a ne smiju pjevat
prije smo imali bugija, sada soru.tre wrote:jel neko čita ove vaginine monologe?
jasno mi je da se na mobu sjebeš, ali na tipkovnici.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nečitljivo, i u formi, a i u sadržajutre wrote:jel neko čita ove vaginine monologe?
A je
Vama intelektualcima s foruma je najbolje crtati
Vama intelektualcima s foruma je najbolje crtati
držim da nitko nije toliki mazohist da može čitati hrpetinu izbljuvaka i glupostiNoor wrote:nečitljivo, i u formi, a i u sadržajutre wrote:jel neko čita ove vaginine monologe?
Slazem se bar u tomutre wrote:držim da nitko nije toliki mazohist da može čitati hrpetinu izbljuvaka i glupostiNoor wrote:nečitljivo, i u formi, a i u sadržajutre wrote:jel neko čita ove vaginine monologe?
Marcelkov clanak jest primjer takve hrpe
bogumi...ja nisam pjevo kad je tile crko, al sam se napio whiskeya...bio je to izvanredan dan - taj ponedjeljak...nakon objave dan prije, a u ime prijateljstva madjarsko-hrvatskog slistili mi bocu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, ne veseliše se svi kad je umrl Tito, nemoj pretjerivati.
ma je znam al moraš nekako stilski upakirat naslov... ne vesele se svi ni pobjedama reprezentacije
Guest- Guest
a di je nacistička zastava i slovo U? il se za tim plače? mislim pederi i židovi su veći problem očitoFénix wrote:Na popisu tih kolumnista nijednog Hrvata.
Guest- Guest
Idem jednom. Tko ga jebe...
JA SAM HRVAT!
JA SAM HRVAT!
crvenkasti-
2014-04-17
U to ime...crvenkasti wrote:Idem jednom. Tko ga jebe...
JA SAM HRVAT!
Guest- Guest
Thompson je kantautor, ne pjeva tuđe pjesme pa ni ustaške.Sora wrote:marcellus wrote:na dnevnom je iz nekog razloga prenesen samo dio kolumne
Ok je da danas dobar par cica i treptanje umjetnim trepavicama vrijedi vise od Sartreovog eseja
Ali da se pravis blesav i tvrdis da MPT NE PJEVA USTASKE , to si ipak precero
Bas iz istog razloga sto se moze KOLINDI cestitati medijski nastup
Isto tako imas i MPT NASTUPE NA YOUTUBE UPRAV U TOM JASENOVAČKOM DRESU
BLJAK
Titoistička poviest je passe, sad se zasniva na činjenicah, a činjenice ne idu vam titoistom u korist.Sora wrote:Zasto oh zasto?Regoč wrote:Zašto se toliko boje Marka, zašto novinari nemaju Zlatka Dalića što pitati, nego zašto je zvao Marka (pa ih je ovaj elegantno otresao)? U stanju su gasiti mikrofone, gubiti matrice s pjesmama, naprasno prekidati program, gore nego u komunizmu! Očito, strah od novog buđenja naroda je velik. A nikog se ne boje toliko kao njega, jer koliko je Dalić dobar motivator na terenu, toliko je Marko to izvan njega…
Zato .
Da budale koje ne uce povijest ostanu na miru i dalje hrcu
Koji crnjaci tebe pucaju, ovo je gore od klasičnoga alkoholizma. Nigdje traga ustašam u cieloj zemlji, ali ti ih vidiš.Sora wrote:Gle
N E C E T E
niste ni prije
Nametnuti hrvatskpj ustastvo
Mozete samo kso FARSU
JER TO I JEST U OVOM CASU ZA HRVATSKU
TO VASE USTASTVO jedna je obicna farsa na kpjpj se kurče kamenjarci i kukolj i izrod naroda
Na izvoru CIKOLE
HA HA
sta ika u toj Čikoli osim hrpa lazi i izvrtanja povijesti
Manje vise napuhivanje praznih glava nad cime ?
Turcima
Orijunašima
Jigosrbocetnocrnogorcima Itd
Koje smeće od teksta!Sora wrote:Pise pisekic wrote:
tako da kad procitate tekst: pise Deutsche Welle..
pise klinac moj..
Odjednom, nije to više lopta, nego predsjednica. Ne može da diše u njenom čvrstom stisku, budi se. Već je prošlo i slavlje, u svom je krevetu, s medaljom pored kreveta, srebrnom. Bio je to nezaboravan doček. Koliko veselja, koliko sreće! Sve su televizije to prenosile. I sve danas repriziraju. Pali televizor, i gleda, ponovo. Zagrljeni, ulaze u povijest. Predsjednica izgovara njihova imena:
Danijel Perković Thompson, Vedran Perković Thompson, Dejan Perković Thompson, Domagoj Perković Thompson, Šime Perković Thompson, Marcelo Perković Thompson, Mateo Perković Thompson, Luka Perković Thompson, Ivan Perković Thompson, Mario Perković Thompson, Ivan Perković Thompson, Zlatko Perković Thompson...
Vicešampioni svijeta u nogometu.
Čitajte nas i preko DW-aplikacije za Android
Da, diel od 95 %!Sora wrote:Bajka je prestala kad je Thompson ušao u autobus Hrvatska nogomentna reprezentacija s Thompsonom ne predstavlja cijelu Hrvatsku, nego samo jedan njen dio. Veličina slova: a a a
Pročitajte više na: http://www.info-ks.net/vijesti/gledista/91539/bajka-je-prestala-kad-je-thompson-usao-u-autobus
Retardušo, reprezentacija je uspjeh postigla redom, radom i disciplinom, to se kaže u tekstu. Njekad su bile korisne knjižice u školi, očito si ih popustila.Sora wrote:Ti Bokca
Nogometaši mogu uzivati u nogometu
A narod ?
Za njega je red , rad i disciplina . Znoj i suze.
mrs u mscku piterinu
Događaj je pokazal da vam ispiranje mozga Hrvatom nije uspjelo, pokazal je da je Soros uzalud strajbal milijarde.Sora wrote:I dakle
To potrošno govno novinarsko , kojeg koristi svatko kao sto se koristi toalet papir
To LOGOREICNO GOVNO KOJE OD 10 članaka sastavi jedan
To lazljivo i manipulativno piskaralo
Marcelko
On pise o događaju kpji nista ne pokazuje , osim nekulturu i nasilje primitivne kamenjarske bande
Kpja bi na vlast
A Marcelko u fotelju ..
Ha ha
Upm
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Umro je drug Tito
» Na današnji dan Umro Tito
» Dubrovcani se vesele prvom gej baru
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Na današnji dan Umro Tito
» Dubrovcani se vesele prvom gej baru
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
Page 4 of 4