ko kad je umro tito, svi se vesele a ne smiju pjevat
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ko kad je umro tito, svi se vesele a ne smiju pjevat
http://www.7dnevno.hr/izdvajanja/top/kao-kad-je-umro-tito-svi-se-vesele-a-ne-smiju-pjevati/
na dnevnom je iz nekog razloga prenesen samo dio kolumne
dobar !marcellus wrote:http://www.7dnevno.hr/izdvajanja/top/kao-kad-je-umro-tito-svi-se-vesele-a-ne-smiju-pjevati/
immortal-
2014-04-16
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Re: ko kad je umro tito, svi se vesele a ne smiju pjevat
Sedmodnevno i Hrvatski tjednik najbolje Hr novine
2014-04-16
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
zajebi riči
stonesi bi požalili.
stonesi bi požalili.
2014-12-30
marcellus wrote:na dnevnom je iz nekog razloga prenesen samo dio kolumne
Neprijatelj nikad ne spava.
Guest- Guest
Marcele, ne veseliše se svi kad je umrl Tito, nemoj pretjerivati.
Regoč wrote:Marcele, ne veseliše se svi kad je umrl Tito, nemoj pretjerivati.
ma je znam al moraš nekako stilski upakirat naslov... ne vesele se svi ni pobjedama reprezentacije
Ma kužim, ali dajem uvod Sori da ne bude uviek jedina antiprotivna. Samo ti piši, nisam još pročitao, ali vjerujem da je tekst uobičajeno dobar.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, ne veseliše se svi kad je umrl Tito, nemoj pretjerivati.
ma je znam al moraš nekako stilski upakirat naslov... ne vesele se svi ni pobjedama reprezentacije
Regoč wrote:Ma kužim, ali dajem uvod Sori da ne bude uviek jedina antiprotivna. Samo ti piši, nisam još pročitao, ali vjerujem da je tekst uobičajeno dobar.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, ne veseliše se svi kad je umrl Tito, nemoj pretjerivati.
Tekst je uobičajeno dobar.
Makar je zaboravio uz nepostojeći jedanaesterac spomenuti kako kod prvog gola Afrikanaca... pardon, Francuza, nije bilo niti faula na Griezmannu, da je Pogba prema kojemu je išla lopta iz zaleđa faulirao laktom u leđa Mandžukića koji je tako pod faulom loptu glavom skrenuo u našu mrežu što nam je potpuno poremetilo ritam utakmice. Ali tekst je svejedno uobičajeno dobar.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Ma kužim, ali dajem uvod Sori da ne bude uviek jedina antiprotivna. Samo ti piši, nisam još pročitao, ali vjerujem da je tekst uobičajeno dobar.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, ne veseliše se svi kad je umrl Tito, nemoj pretjerivati.
Tekst je uobičajeno dobar.
Makar je zaboravio uz nepostojeći jedanaesterac spomenuti kako kod prvog gola Afrikanaca... pardon, Francuza, nije bilo niti faula na Griezmannu, da je Pogba prema kojemu je išla lopta iz zaleđa faulirao laktom u leđa Mandžukića koji je tako pod faulom loptu glavom skrenuo u našu mrežu što nam je potpuno poremetilo ritam utakmice. Ali tekst je svejedno uobičajeno dobar.
I da, to ne govorim ja, to govori čitava hrpa legendarnih nogometnih zvijezda uglavnom na engleskim programima, od Ryana Giggsa, Roya Keana, Petera Schmeichela, Garya Linekera i hrpe drugih i to na engleskim programima, a bar nam oni nikada nisu bili skloni.
I naravno, nećemo se početi ponašati kao Srbi i producirati čitave gomile bolesnih budalaština o nekakvoj belosveckoj zaveri, ali istinu ipak treba ponavljati da se ne zaboravi.
Guest- Guest
marc, jebote, pa netko čita tvoje članke. znam da crveni pod obavezno. ali da netko otvara takve portale....
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Umro je drug Tito
» Na današnji dan Umro Tito
» Dubrovcani se vesele prvom gej baru
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Na današnji dan Umro Tito
» Dubrovcani se vesele prvom gej baru
» Srpkinja u Haagu: ‘Moja zemlja je spremala napad na Hrvate otkako je umro Tito’
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
Page 1 of 4