Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?Eroo wrote:Nije samo Modrić u pitanju, valjda i kod vas ima djece koja je doživjela sličnu sudbinu.dzango wrote:Što bi se on opterećivao. Igra fudbal i uzima milione. To koliko mu je ko pobio ionako ne može da ispravi.Nice wrote:glupost je sigurno, kao i da se on s tim opterećuje.dzango wrote:
Ne znam. Tako kažu. Baš bi bilo interesantno videti koja mu je strana više pobila.
Samo zamisli koju traumu nosi sa sobom Modrić..Ubiju mu dida, unište sve što su Modrići imali,
a on kao s 5 godina bježi preko Velebita da spasi glavu...Da smrzneš.
S vašom desnicom, nabijenoj domoljubljem, uopće nemam problema. Naprotiv, s njima
dijelim neke vrijednosti: kršćanstvo, moral, poštenje i slično...
Zašto vama smetaju Thompsonove domoljubne pjesme? Razumijem zašto smetaju Muslimanima,
jer su po tom(nacionalnom) pitanju zakinuti, a što je s vama?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Fora je da ga niko ne dira sam navaljujeveber wrote:pa zato i velim, kolega
najte mi frojnda dirat.
čuj, portiri z bauštele nisu otkrili da postoji PP.catabbath wrote:Eroo wrote:O tebi ne znam ništa jer svoje porijeklo skrivaš kao zmija noge. No tukneš mi pomalo na loj, jesam li u pravu?
Jbg. morao bi biti glupi bosanac za izlajati svoje osobne podatke na nekom forumu
lijepo sam čobanu rekao da dok nadgledam robote da ga mogu podučit ACAD, veli da ima "crtačicu" za to...
2014-12-30
Zašto vama smeta BMK. Nije da to ovde neko sluša, ali opet. Zamisli da je košarkaše dočekivao BMK? Pa jebote.Eroo wrote:Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?Eroo wrote:Nije samo Modrić u pitanju, valjda i kod vas ima djece koja je doživjela sličnu sudbinu.dzango wrote:Što bi se on opterećivao. Igra fudbal i uzima milione. To koliko mu je ko pobio ionako ne može da ispravi.Nice wrote:
glupost je sigurno, kao i da se on s tim opterećuje.
Samo zamisli koju traumu nosi sa sobom Modrić..Ubiju mu dida, unište sve što su Modrići imali,
S vašom desnicom, nabijenoj domoljubljem, uopće nemam problema. Naprotiv, s njima
Zašto vama smetaju Thompsonove domoljubne pjesme? Razumijem zašto smetaju Muslimanima,
Ti gledaš, ali ne vidiš..'vidiš' ono što ti je servirano kao tvoje mišljenje, a zapravo ne koristiš vlastiti mozak..nisi ti jedini, većina ljudi na ovim prostorima je takva..problem je što se tako širi netolerancija i huška na mržnju zbog različitosti..dzango wrote:Vidim što ima mali uticaj. Džaba bi vam bio sav napredak u budućnosti, i da ga bude, kada je narod na takvom kulturnom nivou. Nije bolje ni ovde, vidi se to po popularnosti rialitija, Pinka, Informera... Jednostavno, nisu nam države za džabe u raspadu.Nice wrote:Čovjek ima utjecaj na narod ovdje manje nego Karleuša kod vas :joker:A, ona dvojica koje si sam naveo će vas uništit..što je meni osobno žao, vjerovao ili ne..dzango wrote:Što bre da se tešim? Drži vas na nivou vlastitog kiča i zatucanosti da ni kod najvećih uspeha ne možete da napravite iskorak već se vraćate tri unazad. 2018. a vi slavite uz pastrirski rok Gorana Bregovića iz osamdesetih godina prošlog veka.Nice wrote:Znaš li se ti malo bolje tješit, džani?!dzango wrote:
Dobar je Tompson što se mene tiče. Taj vas više jebe u mozak od Vučićija i Vulina zajedno.
Thompson nije političar, ni vladajući, ni oporbeni, nije ni influencer...samo je prosječan pjevač, s nekoliko dobrih budnica iz rata..i to je sve..
Dajući mu pretjeranu pažnju dajete mu na važnosti koje nema.
2014-04-12
je, ali mi kic spizdi ban jer se kolega mota oko nogu.catabbath wrote:Fora je da ga niko ne dira sam navaljujeveber wrote:pa zato i velim, kolega
najte mi frojnda dirat.
mada, sažaljevam ga. nije to lako. biti auslender.
2014-12-30
Zašto ne? Čovjek je pjevač i meni ne bi smetalo. Ali smeta mi Jupiter Bem na mjestu predsjednika i Šešelj u Skupštini.dzango wrote:Zašto vama smeta BMK. Nije da to ovde neko sluša, ali opet. Zamisli da je košarkaše dočekivao BMK? Pa jebote.Eroo wrote:Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?Eroo wrote:Nije samo Modrić u pitanju, valjda i kod vas ima djece koja je doživjela sličnu sudbinu.dzango wrote:
Što bi se on opterećivao. Igra fudbal i uzima milione. To koliko mu je ko pobio ionako ne može da ispravi.
Last edited by Nice on 21/7/2018, 16:51; edited 1 time in total
2014-04-12
veber wrote:mada, sažaljevam ga. nije to lako. biti auslender.
Ima neka mazohistička crta u tim likovima koji dolaze na forume drugih država samo da budu pokakani a onda dolaze opet i opet...
Last edited by catabbath on 21/7/2018, 16:51; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
dzango wrote:Što ne stavi Baju Malog Knindžu da spisak bude kompletan?Eroo wrote:Vas jednostavno još uvijek proganja Juga. Sav teret nosite još iz onoga razdoblja,dzango wrote:Dobar je Tompson što se mene tiče. Taj vas više jebe u mozak od Vučićija i Vulina zajedno.Eroo wrote:dzango wrote:
Ovi naši kažu da su mu ustaše overile i više članova porodice sa majčine strane.
Toliko dugo si na ovom forumu da si već morao spoznati da su vaši notorni lažovi.
Vaši znaju da je Thompson ustašoid i da peva ustaške pesme, ali nikad nisi čuo ili
pročitao i objašnjenje. Ne da nas to previše tangira, ali, eto, usput nam je...
k tomu ste pridodali još i 4 izgubljena rata, koje ste sami producirali.
Džango, te stvari morate rasčistiti sami sa sobom i ne s Thompsonom, Modrićem i ostalima.
Džango, imate (slično kao R) permanentni problem sa političarima.
Uvijek su vam donosili odluke, koje su se kasnije pokazale kao katastrofalne
po vlastiti narod. Nikad neću moći razumjeti vaše političare, koji su kroz cijelu
povijest paktirali s pikzimerima kako bi disciplinirali Hrvate...Svako hr domoljublje
se pokušalo spriječiti, na bilo koji način. Postigli su sasvim drugi efekat - domoljublje
kod Hrvata je zbog samo bilo jače i dublje. Umjesto da ste paktirali s Hrvatima, vi ste paktirali
s pikzimerima, kako bi Hrvate imali pod kontrolom. Sitna računica, jelda...Danas ste tu di jeste.
Borite se s Vučićevim "kompromisima"...
Last edited by Eroo on 21/7/2018, 16:56; edited 1 time in total
da. ima nekaj u tome kaj si napisao.catabbath wrote:veber wrote:mada, sažaljevam ga. nije to lako. biti auslender.
Ima neka mazohistička crta u tim likovima koji dolaze na forume drugih država samo da budu pokakani a onda dolaze opet i opet...
ja sam još na dva strana foruma, oba strogo stručna. jedan je cnc-zone, drugi dolaziš samo pozivnicom.
znači tamo raspravljamo strogo stručno. nije bitno od kuda si nego tvoje znanje. jednom srbinu sam napravio program kompletan, kasnije smo se i čuli. nema nacionalnosti, nema nacije, samo struka.
ovi prdonje samo doljevaju ulje na vatru.
2014-12-30
2018. a sportisti se dočekuju uz pesme iz rata? I to koje? Pa jebote. To verovatno nema ni u Severnoj Koreji. Bolje probajte ovako nešto:Nice wrote:Ti gledaš, ali ne vidiš..'vidiš' ono što ti je servirano kao tvoje mišljenje, a zapravo ne koristiš vlastiti mozak..nisi ti jedini, većina ljudi na ovim prostorima je takva..problem je što se tako širi netolerancija i huška na mržnju zbog različitosti..dzango wrote:Vidim što ima mali uticaj. Džaba bi vam bio sav napredak u budućnosti, i da ga bude, kada je narod na takvom kulturnom nivou. Nije bolje ni ovde, vidi se to po popularnosti rialitija, Pinka, Informera... Jednostavno, nisu nam države za džabe u raspadu.Nice wrote:Čovjek ima utjecaj na narod ovdje manje nego Karleuša kod vas :joker:A, ona dvojica koje si sam naveo će vas uništit..što je meni osobno žao, vjerovao ili ne..dzango wrote:Što bre da se tešim? Drži vas na nivou vlastitog kiča i zatucanosti da ni kod najvećih uspeha ne možete da napravite iskorak već se vraćate tri unazad. 2018. a vi slavite uz pastrirski rok Gorana Bregovića iz osamdesetih godina prošlog veka.Nice wrote:
Znaš li se ti malo bolje tješit, džani?!
Thompson nije političar, ni vladajući, ni oporbeni, nije ni influencer...samo je prosječan pjevač, s nekoliko dobrih budnica iz rata..i to je sve..
I to ti ne bi trebalo smetati. Suvereno pravo Srbije je da ima za predsjednika koga hoće i da im u skupštini sjedeNice wrote:Zašto ne? Čovjek je pjevač i meni ne bi smetalo. Ali smeta mi Jupiter Bem na mjestu predsjednika i Šešelj u Skupštini.dzango wrote:Zašto vama smeta BMK. Nije da to ovde neko sluša, ali opet. Zamisli da je košarkaše dočekivao BMK? Pa jebote.Eroo wrote:Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?Eroo wrote:
Nije samo Modrić u pitanju, valjda i kod vas ima djece koja je doživjela sličnu sudbinu.
ljudi koje su na demokratski način birali. Jupiter Bem i Šešelj su prava slika Srbije, a ti bi neku fejk sliku, što li?
Greška. Političari se smenjuju ili... A zaglupelost naroda i kulturni nivo istog ne možeš lako ispraviti ili nadoknaditi.Nice wrote:Zašto ne? Čovjek je pjevač i meni ne bi smetalo. Ali smeta mi Jupiter Bem na mjestu predsjednika i Šešelj u Skupštini.dzango wrote:Zašto vama smeta BMK. Nije da to ovde neko sluša, ali opet. Zamisli da je košarkaše dočekivao BMK? Pa jebote.Eroo wrote:Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?Eroo wrote:
Nije samo Modrić u pitanju, valjda i kod vas ima djece koja je doživjela sličnu sudbinu.
Vama Tompson peva na dočeku sportista 2018. godine i vi u tome ne vidite problem. To je u stvari mnogo veći problem od političara.Eroo wrote:dzango wrote:Što ne stavi Baju Malog Knindžu da spisak bude kompletan?Eroo wrote:Vas jednostavno još uvijek proganja Juga. Sav teret nosite još iz onoga razdoblja,dzango wrote:Dobar je Tompson što se mene tiče. Taj vas više jebe u mozak od Vučićija i Vulina zajedno.Eroo wrote:
Toliko dugo si na ovom forumu da si već morao spoznati da su vaši notorni lažovi.
Vaši znaju da je Thompson ustašoid i da peva ustaške pesme, ali nikad nisi čuo ili
pročitao i objašnjenje. Ne da nas to previše tangira, ali, eto, usput nam je...
Džango, te stvari morate rasčistiti sami sa sobom i ne s Thompsonom, Modrićem i ostalima.
po vlastiti narod. Nikad neću moći razumjeti vaše političare, koji su kroz cijelu
povijest paktirali s pikzimerima kako bi disciplinirali Hrvate...Svako hr domoljublje
se pokušalo spriječiti, na bilo koji način. Postigli su sasvim drugi efekat - domoljublje
kod Hrvata je zbog samo bilo jače i dublje. Umjesto da ste paktirali s Hrvatima, vi ste paktirali
s pikzimerima, kako bi Hrvate imali pod kontrolom. Sitna računica, jelda...Danas ste tu di jeste.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Koje pjesme? Ti gledao prijenos ili bio na dočeku?dzango wrote:2018. a sportisti se dočekuju uz pesme iz rata? I to koje? Pa jebote. To verovatno nema ni u Severnoj Koreji. Bolje probajte ovako nešto:Nice wrote:Ti gledaš, ali ne vidiš..'vidiš' ono što ti je servirano kao tvoje mišljenje, a zapravo ne koristiš vlastiti mozak..nisi ti jedini, većina ljudi na ovim prostorima je takva..problem je što se tako širi netolerancija i huška na mržnju zbog različitosti..dzango wrote:Vidim što ima mali uticaj. Džaba bi vam bio sav napredak u budućnosti, i da ga bude, kada je narod na takvom kulturnom nivou. Nije bolje ni ovde, vidi se to po popularnosti rialitija, Pinka, Informera... Jednostavno, nisu nam države za džabe u raspadu.Nice wrote:Čovjek ima utjecaj na narod ovdje manje nego Karleuša kod vas :joker:A, ona dvojica koje si sam naveo će vas uništit..što je meni osobno žao, vjerovao ili ne..dzango wrote:
Što bre da se tešim? Drži vas na nivou vlastitog kiča i zatucanosti da ni kod najvećih uspeha ne možete da napravite iskorak već se vraćate tri unazad. 2018. a vi slavite uz pastrirski rok Gorana Bregovića iz osamdesetih godina prošlog veka.
Ja ni jedno..no, da je pjevao 'Čavoglave' , čulo bi se
2014-04-12
dzango wrote:2018. a sportisti se dočekuju uz pesme iz rata? I to koje? Pa jebote. To verovatno nema ni u Severnoj Koreji. Bolje probajte ovako nešto:Nice wrote:Ti gledaš, ali ne vidiš..'vidiš' ono što ti je servirano kao tvoje mišljenje, a zapravo ne koristiš vlastiti mozak..nisi ti jedini, većina ljudi na ovim prostorima je takva..problem je što se tako širi netolerancija i huška na mržnju zbog različitosti..dzango wrote:Vidim što ima mali uticaj. Džaba bi vam bio sav napredak u budućnosti, i da ga bude, kada je narod na takvom kulturnom nivou. Nije bolje ni ovde, vidi se to po popularnosti rialitija, Pinka, Informera... Jednostavno, nisu nam države za džabe u raspadu.Nice wrote:Čovjek ima utjecaj na narod ovdje manje nego Karleuša kod vas :joker:A, ona dvojica koje si sam naveo će vas uništit..što je meni osobno žao, vjerovao ili ne..dzango wrote:
Što bre da se tešim? Drži vas na nivou vlastitog kiča i zatucanosti da ni kod najvećih uspeha ne možete da napravite iskorak već se vraćate tri unazad. 2018. a vi slavite uz pastrirski rok Gorana Bregovića iz osamdesetih godina prošlog veka.
Šta fali onoj "Lijepa li si"? Možete je komotno prevesti i na srpski..." Oj Srbijo, lepa li si, Vojvodino, zlatna ti si, Panonijo naše more, Herceg-Srpska srce ponosno itd...". ...Jebote, moram odmah zaštitit autorska prava.
Last edited by Eroo on 21/7/2018, 17:07; edited 1 time in total
Opet tješenje.dzango wrote:Greška. Političari se smenjuju ili... A zaglupelost naroda i kulturni nivo istog ne možeš lako ispraviti ili nadoknaditi.Nice wrote:Zašto ne? Čovjek je pjevač i meni ne bi smetalo. Ali smeta mi Jupiter Bem na mjestu predsjednika i Šešelj u Skupštini.dzango wrote:Zašto vama smeta BMK. Nije da to ovde neko sluša, ali opet. Zamisli da je košarkaše dočekivao BMK? Pa jebote.Eroo wrote:Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:
Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?
Političari određuju i oslikavaju kulturni i sve druge nivoe naroda.
I to se ne može ispravit i nadoknadit.
2014-04-12
Je l' pevao ovaj ili nije? Ja sam ti pokazao uz šta se dočekuju sportisti. A ne uz Topsona ili BMK.Nice wrote:Koje pjesme? Ti gledao prijenos ili bio na dočeku?dzango wrote:2018. a sportisti se dočekuju uz pesme iz rata? I to koje? Pa jebote. To verovatno nema ni u Severnoj Koreji. Bolje probajte ovako nešto:Nice wrote:Ti gledaš, ali ne vidiš..'vidiš' ono što ti je servirano kao tvoje mišljenje, a zapravo ne koristiš vlastiti mozak..nisi ti jedini, većina ljudi na ovim prostorima je takva..problem je što se tako širi netolerancija i huška na mržnju zbog različitosti..dzango wrote:Vidim što ima mali uticaj. Džaba bi vam bio sav napredak u budućnosti, i da ga bude, kada je narod na takvom kulturnom nivou. Nije bolje ni ovde, vidi se to po popularnosti rialitija, Pinka, Informera... Jednostavno, nisu nam države za džabe u raspadu.Nice wrote:
Čovjek ima utjecaj na narod ovdje manje nego Karleuša kod vas :joker:A, ona dvojica koje si sam naveo će vas uništit..što je meni osobno žao, vjerovao ili ne..
Ali nisi objasnio zašto tako misliš? To jei veći problem od samog sadržaja...podsjeća me na Vučićev "kompromis".dzango wrote:Vama Tompson peva na dočeku sportista 2018. godine i vi u tome ne vidite problem. To je u stvari mnogo veći problem od političara.Eroo wrote:dzango wrote:Što ne stavi Baju Malog Knindžu da spisak bude kompletan?Eroo wrote:Vas jednostavno još uvijek proganja Juga. Sav teret nosite još iz onoga razdoblja,dzango wrote:
Dobar je Tompson što se mene tiče. Taj vas više jebe u mozak od Vučićija i Vulina zajedno.
Pitala sam te što je pjevao. Ne znaš jer nisi gledao, a slušaš druge što govore.dzango wrote:Je l' pevao ovaj ili nije? Ja sam ti pokazao uz šta se dočekuju sportisti. A ne uz Topsona ili BMK.Nice wrote:Koje pjesme? Ti gledao prijenos ili bio na dočeku?dzango wrote:2018. a sportisti se dočekuju uz pesme iz rata? I to koje? Pa jebote. To verovatno nema ni u Severnoj Koreji. Bolje probajte ovako nešto:Nice wrote:Ti gledaš, ali ne vidiš..'vidiš' ono što ti je servirano kao tvoje mišljenje, a zapravo ne koristiš vlastiti mozak..nisi ti jedini, većina ljudi na ovim prostorima je takva..problem je što se tako širi netolerancija i huška na mržnju zbog različitosti..dzango wrote:
Vidim što ima mali uticaj. Džaba bi vam bio sav napredak u budućnosti, i da ga bude, kada je narod na takvom kulturnom nivou. Nije bolje ni ovde, vidi se to po popularnosti rialitija, Pinka, Informera... Jednostavno, nisu nam države za džabe u raspadu.
Ma može se i uz Mozarta kad imaš političke vođe koje imaš
2014-04-12
Meni smeta? Niti najmanje. Nitko pametan se s tim ne bavi, barem koliko je meni poznato.dzango wrote:Zašto vama smeta BMK. Nije da to ovde neko sluša, ali opet. Zamisli da je košarkaše dočekivao BMK? Pa jebote.Eroo wrote:Zapeli ste na Thompsonu, di ima najmanje razloga. Zapravo, ja ih uopće ne vidim.dzango wrote:Pola Jugoslavije ima sličnu priču. U čemu je poenta?Eroo wrote:Nije samo Modrić u pitanju, valjda i kod vas ima djece koja je doživjela sličnu sudbinu.dzango wrote:
Što bi se on opterećivao. Igra fudbal i uzima milione. To koliko mu je ko pobio ionako ne može da ispravi.
Ako netko pjeva to samo znači da ima za to publiku koja ga sluša. Znam i tko to ne sluša...
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» To Stipe!
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
Page 6 of 17