Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Najbitnija je samospoznaja.Speare Shaker wrote:mativka wrote:To mi i nije bitno...Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Jesi li osoba, ili skup promjenjivih brojeva?
Majko mila koje pitanje...
Da, osoba sam i to svaki dan svoga života, najmanje od rođenja do završetka istog.
To jesam.
No, iz te činjenice ne možeš dobiti neke iole korisne informacije o tome kakva je neka osoba u nekom razdoblju njenog života.
Bitno je da se smatraš osobom koja jest.
Nebitno je što ja mislim o sebi i kakvim se smatram nego što jesam dok jesam i kakav jesam.
Ako ovisiš o mišljenju drugih, tada - nisi.
A joj. Najbitnije su činjenice, a ne što tko misli o njima. Svi mi naravno ovisimo i o mišljenjima drugih, jer je čovjek ne samo pojedinac nego i društveno odnosno biće zajednice. Druga je priča koliko ta mišljenja utječu na nas odnosno naše formiranje kao osoba, ali je nepobitno da utječu.
Guest- Guest
Na mene utječu samo mišljenja osoba do kojih mi je stalo, a takvih je jako malo....Jer zbog njih, i ja jesam...Speare Shaker wrote:mativka wrote:Najbitnija je samospoznaja.Speare Shaker wrote:mativka wrote:To mi i nije bitno...Speare Shaker wrote:
Majko mila koje pitanje...
Da, osoba sam i to svaki dan svoga života, najmanje od rođenja do završetka istog.
To jesam.
No, iz te činjenice ne možeš dobiti neke iole korisne informacije o tome kakva je neka osoba u nekom razdoblju njenog života.
Nebitno je što ja mislim o sebi i kakvim se smatram nego što jesam dok jesam i kakav jesam.
A joj. Najbitnije su činjenice, a ne što tko misli o njima. Svi mi naravno ovisimo i o mišljenjima drugih, jer je čovjek ne samo pojedinac nego i društveno odnosno biće zajednice. Druga je priča koliko ta mišljenja utječu na nas odnosno naše formiranje kao osoba, ali je nepobitno da utječu.
Guest- Guest
mativka wrote:Na mene utječu samo mišljenja osoba do kojih mi je stalo, a takvih je jako malo....Jer zbog njih, i ja jesam...Speare Shaker wrote:mativka wrote:Najbitnija je samospoznaja.Speare Shaker wrote:mativka wrote:
To mi i nije bitno...
Manje više je tako sa svima. Ili preciznije rečeno, te osobe su one koje na nas utječu najviše, a ostale u puno manjoj mjeri ili čak praktički nimalo.
Guest- Guest
Da,Speare Shaker wrote:mativka wrote:Na mene utječu samo mišljenja osoba do kojih mi je stalo, a takvih je jako malo....Jer zbog njih, i ja jesam...Speare Shaker wrote:mativka wrote:Najbitnija je samospoznaja.Speare Shaker wrote:
Manje više je tako sa svima. Ili preciznije rečeno, te osobe su one koje na nas utječu najviše, a ostale u puno manjoj mjeri ili čak praktički nimalo.
na mene ostali-niti malo :)
Osim, ako osjetim da nešto mogu naučiti, tada "načulim uši" ;)
Guest- Guest
Tek sada vidim koliko sam postova previdjela...Speare Shaker wrote:mativka wrote:
inkviziciju
Da se za sad osvrnem samo na ovaj detalj. Inkvizicija je zapravo temelj procesnog prava u Europi. Neka ti kic i aben objasne detalje.
Kojeg procesnog prava?
(miša mu, konačno moj teren )
Guest- Guest
Čitam upravo da bi papa Franjo mogao umiroviti Bozanića.
Koja slučajnost s obzirom na sinoćnju temu...
Koja slučajnost s obzirom na sinoćnju temu...
Guest- Guest
Majke ti Bozje! Thompson ispao maslacak, ustase tratincice, a Mate i Sekspir.. ova ga pita je li ili nije, ovaj joj pise o plesu atraktora. Mislim se, ili sam ja napusena ili oni. Ili se jos ne budim.. :-/
Guest- Guest
Fibica wrote:Sto ako su nas vanzemljaci ppstavili na zemlju
Ja se malo zabavljam Agarthom, teorijom "suplje Zemlje" i kapetanom Byrdom. :-) Znanstvena fantasticarka u meni cezne za ovakvim poslasticama. :-)
U osnovi, ova hipoteza veli da su vanzemljani, zapravo, pod nasim nozicama, ali ne na nacin Rata svjetova..
Guest- Guest
Ja sam citala daa su vanzemljani u biti medu nama. I zive i.izgledaju poput nas.
E sada... sto je tocno, sto nije?
Preograniceno mi je vjerovanje da postoje samo: bog i hrvati.
Guest- Guest
violator wrote:Majke ti Bozje! Thompson ispao maslacak, ustase tratincice, a Mate i Sekspir.. ova ga pita je li ili nije, ovaj joj pise o plesu atraktora. Mislim se, ili sam ja napusena ili oni. Ili se jos ne budim.. :-/
ustaše su prosječni pokret,
ali tompson jest maslačak.
2014-04-16
Fibica wrote:Ja sam citala daa su vanzemljani u biti medu nama. I zive i.izgledaju poput nas.
Guest- Guest
aben wrote:violator wrote:Majke ti Bozje! Thompson ispao maslacak, ustase tratincice, a Mate i Sekspir.. ova ga pita je li ili nije, ovaj joj pise o plesu atraktora. Mislim se, ili sam ja napusena ili oni. Ili se jos ne budim.. :-/
ustaše su prosječni pokret,
ali tompson jest maslačak.
Mejdeniiii!
https://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/iron-maiden-zapalili-zagrebacku-arenu-nastupom-pred-20000-ljudi-dickinson-nahvalio-vatrene-snazne-ovacije-izazvao-i-porukom-protiv-fasista/7651662/
Guest- Guest
i bruce je maslačak.
a otprilike imaju i isti stil;
seljački hevi metal, s rebatinima i maramami veženim kolo zapešća, pivaju nognuti unase...
a otprilike imaju i isti stil;
seljački hevi metal, s rebatinima i maramami veženim kolo zapešća, pivaju nognuti unase...
2014-04-16
sa sun prečito, pa bruce vitla s mačom,
jebote, a kad tomson vitla, unda je to seljački:)
jebote, a kad tomson vitla, unda je to seljački:)
2014-04-16
a, pošo sun viti i ča je bruce political-wise;
Bruce Dickinson is an outspoken conservative. Not to mention he believes deeply in Reeganomics.
bruce = tompson
Bruce Dickinson is an outspoken conservative. Not to mention he believes deeply in Reeganomics.
bruce = tompson
2014-04-16
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50