Bijes prvi razriješen na osobni zahtjev...
Page 1 of 1
Bijes prvi razriješen na osobni zahtjev...
Macan je razriješen na osobni zahtjev nakon što ga je anemični gađao stolicom, opsovo mu mater i dao mu 15 minuta da napusti banske dvore zauvijek... bar ja tako imam info
https://www.vecernji.hr/vijesti/kresimir-macan-razrijesen-duznosti-posebnog-savjetnika-premijera-plenkovica-1259336
https://www.vecernji.hr/vijesti/kresimir-macan-razrijesen-duznosti-posebnog-savjetnika-premijera-plenkovica-1259336
Majmun ili Majcan pitanje je sad.......
2014-04-14
Re: Bijes prvi razriješen na osobni zahtjev...
meni je žao da je razriješen jer je anemiji srušio rejting za 15 posto otkad mu je PR-ovac...
Surprise, surprise..
2014-04-12
E i od Macana ima vecih Macana
Zovu su Jozo Bozo i
Luka lovi vuka
I naravnoooo
MPT . NAS OMILJENI OPJEVAC GENA KAMENIH
JBT OTKUD SVIMA GENI KSMENI
Zovu su Jozo Bozo i
Luka lovi vuka
I naravnoooo
MPT . NAS OMILJENI OPJEVAC GENA KAMENIH
JBT OTKUD SVIMA GENI KSMENI
plenki pokušava zadržati dostojanstvo ko čičak kad su mu hlače pale pred predsjednicom
Inače ne kužim što mu je i trebalo notornog jugoslovena i ljhevičara za savjetnika, ubio je hdz i to će biti plenkijeva ostavština a ne druga macana.
Inače ne kužim što mu je i trebalo notornog jugoslovena i ljhevičara za savjetnika, ubio je hdz i to će biti plenkijeva ostavština a ne druga macana.
Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
2014-04-14
Ne bi se čudio da drug pižon izleti sa nekom informacijom da je macan u stvari srbin i da su ga zato smjeniliabraham wrote:Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
Babu mu zaklalo tri puta samo u Jasenovcu...... Djeda takodjer.tre wrote:Ne bi se čudio da drug pižon izleti sa nekom informacijom da je macan u stvari srbin i da su ga zato smjeniliabraham wrote:Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
2014-04-14
Minimalno i još su pjevali tompsonove pjesme dok su ih klaliabraham wrote:Babu mu zaklalo tri puta samo u Jasenovcu...... Djeda takodjer.tre wrote:Ne bi se čudio da drug pižon izleti sa nekom informacijom da je macan u stvari srbin i da su ga zato smjeniliabraham wrote:Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
Djeda mu zguzili crnogorki ustase, ono oca mu jebem. Nije MPT vec Vice Vukov. On je naime blizi kronoloski ai ustasha je i dijaspora.tre wrote:Minimalno i još su pjevali tompsonove pjesme dok su ih klaliabraham wrote:Babu mu zaklalo tri puta samo u Jasenovcu...... Djeda takodjer.tre wrote:Ne bi se čudio da drug pižon izleti sa nekom informacijom da je macan u stvari srbin i da su ga zato smjeniliabraham wrote:Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
2014-04-14
Ne budi sitničav, 50 godina tamo vamo a što je to za milenije od kad je srbin bog stvorio srbe pa amebe i papučice pa sve ostalo.abraham wrote:Djeda mu zguzili crnogorki ustase, ono oca mu jebem. Nije MPT vec Vice Vukov. On je naime blizi kronoloski ai ustasha je i dijaspora.tre wrote:Minimalno i još su pjevali tompsonove pjesme dok su ih klaliabraham wrote:Babu mu zaklalo tri puta samo u Jasenovcu...... Djeda takodjer.tre wrote:Ne bi se čudio da drug pižon izleti sa nekom informacijom da je macan u stvari srbin i da su ga zato smjeniliabraham wrote:Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
plenki spasava sto se spasiti da...pa je znogirao macana...no plenki je veci krivac od macana jer ga je postavio za PR
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svada oko pjevača ..je ustvari opet novi
Napad na premjera s desnice
A na sto smo mi spali ...jadna nam majka
Napad na premjera s desnice
A na sto smo mi spali ...jadna nam majka
Samo nemoj tog smrdljivog čedofila Vicu Vukova. Taj je Titi na Krapinskom Festivalu u lice popeval: - Dobro mi došel, prijatel! A onda se kasnije još slizo s onim jugonostalgičarima iz SDP. Fuj i pljuc!abraham wrote:Djeda mu zguzili crnogorki ustase, ono oca mu jebem. Nije MPT vec Vice Vukov. On je naime blizi kronoloski ai ustasha je i dijaspora.tre wrote:Minimalno i još su pjevali tompsonove pjesme dok su ih klaliabraham wrote:Babu mu zaklalo tri puta samo u Jasenovcu...... Djeda takodjer.tre wrote:Ne bi se čudio da drug pižon izleti sa nekom informacijom da je macan u stvari srbin i da su ga zato smjeniliabraham wrote:Prva zrtva povampirenog nacionalizma, klerofasizma i sl. Muhahahhahahhahhahaa Sreca da on nije brojao prosvjednike, pardo navijace. Bilo bi ih najmanje jedno 22 328 ukljucjuci Baru i Steficu sta drze stand na placu.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Petrov protiv Kolinde: Dragan Lozančić nije razriješen, ne vidim razlog za smjenu
» Osobni stecaj
» Predsjednica Grabar-Kitarović: Lozančić je bio Milanovićev osobni obavještajac
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Petrov protiv Kolinde: Dragan Lozančić nije razriješen, ne vidim razlog za smjenu
» Osobni stecaj
» Predsjednica Grabar-Kitarović: Lozančić je bio Milanovićev osobni obavještajac
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
Page 1 of 1