Kolinda u albanskom parlamentu:Albanci su doslovce naša braća po oružju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kolinda u albanskom parlamentu:Albanci su doslovce naša braća po oružju
omni wrote:Sto? Ti si Siptar? Ja sam mislio da si ti posten Srbin koji je postao najbolji Hrvat.crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
Šiptari su najbolji Hrvati.
Ja sam kao Hrvat kurac od ovce prema Šiptarima.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
od 4.000 000 hrvata u hrvatskoj 2015 njih 20 bilo dragovoljaca u ukrajini koji su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere rusima kao osvetu za genocid na staljingradu
crvenkasti-
2014-04-17
4 miliona Hrvata i koliko Šiptara? Ne odvajaj mi to.crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
od 4.000 000 hrvata u hrvatskoj 2015 njih 20 bilo dragovoljaca u ukrajini koji su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere rusima kao osvetu za genocid na staljingradu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A ja ono kao idem provjeriti jel zbilja to rekla , tražim vrijemedzango wrote:Кo još čita tekst, jesi normalna.kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
Idem rade otvoriti par skandaloznih naslova..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobar je naslov. Piči temu dalje. Jebeš forum sa dosadnim naslovima.kaja wrote:A ja ono kao idem provjeriti jel zbilja to rekla , tražim vrijemedzango wrote:Кo još čita tekst, jesi normalna.kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
2014-04-19
Izbij si te komplekse, nisi vise Srbin.crvenkasti wrote:omni wrote:Sto? Ti si Siptar? Ja sam mislio da si ti posten Srbin koji je postao najbolji Hrvat.crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
Ja sam kao Srbin kurac od ovce prema Šiptarima.
omni-
2014-04-12
I opet nas Putin voli, sto ti je Rus. Da je Srbin samo bi cvilio i kmecao.crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
omni-
2014-04-12
Prokleti Aljbanci. Ubili Lukinog djeda, zapalili mu kucu, pokrali koze. Muhahahahahahahaaa neka kmeci koga smeta.......Amo ovce tamo konje, tstststststs kila mozga????
2014-04-14
Sto su tek od Vukovara napravili te Skabrnje, Dubrovnika, Pakraca.... Picka im materina Siptarsko metohijska.
omni-
2014-04-12
Aha. Ok.dzango wrote:Dobar je naslov. Piči temu dalje. Jebeš forum sa dosadnim naslovima.kaja wrote:A ja ono kao idem provjeriti jel zbilja to rekla , tražim vrijemedzango wrote:Кo još čita tekst, jesi normalna.kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
Kolinda je rekla da su oni naša braća po oružju i braća ovako. Taci je njen rođeni brat.
I da ce okrenuti oruzje na Srbiju , zajednički.
Pa ti vidi...
I nas svi vole .. eto ti ga na.
2015-08-15
pa jel nisi?kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
“Albanija je bila naš prijatelj kada nam je bilo potrebno”, kazala je i podsjetila na brojne Albance koji su se borili u Domovinskom ratu.
a baš
“Bili smo doslovce braća po oružju, prije nego smo 2009. ušli zajedno u NATO. Mnogi su Albanci žrtvovali svoje živote za Hrvatsku i vjerujte mi – Hrvatska to neće zaboraviti”.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma ko još ovdje ozbiljno shvaća tu krajišku ludu???kaja wrote:A ja ono kao idem provjeriti jel zbilja to rekla , tražim vrijemedzango wrote:Кo još čita tekst, jesi normalna.kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
Pa sto puta je već uhvaćen u lažima i raskrinkan. Ovdje je pisao izmišljene intervuje,na nepostojećim televizijama,proizvoljne izjave. Neki dan je Ivici Osimu stavio u usta svoja glupa razmišljanja.
Tog Morlaka treba uzeti kao predmet zajebancije i smijeha.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u jbt...gore je nego što sam mislila..Noor wrote:pa jel nisi?kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
“Albanija je bila naš prijatelj kada nam je bilo potrebno”, kazala je i podsjetila na brojne Albance koji su se borili u Domovinskom ratu.
a baš
“Bili smo doslovce braća po oružju, prije nego smo 2009. ušli zajedno u NATO. Mnogi su Albanci žrtvovali svoje živote za Hrvatsku i vjerujte mi – Hrvatska to neće zaboraviti”.
nadam se da nije zagrlila sve i poljubila kemijsku tajnika nato..
2015-08-15
crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
kako koji. Musliu je kurac od hrvata.
Jebiga, šta ćemo sad? Moramo da se predamo. Hoćeš da me mučiš?kaja wrote:Aha. Ok.dzango wrote:Dobar je naslov. Piči temu dalje. Jebeš forum sa dosadnim naslovima.kaja wrote:A ja ono kao idem provjeriti jel zbilja to rekla , tražim vrijemedzango wrote:Кo još čita tekst, jesi normalna.kaja wrote:A gle mene blesave, ja tražim u tekstu gdje je zena izjavila da su Albanci naša braća po oružju i kako je moguće da tako bubne a onda shvatim da je naslov od Vuka s Dinare i Informera..
A jbt..
Kolinda je rekla da su oni naša braća po oružju i braća ovako. Taci je njen rođeni brat.
I da ce okrenuti oruzje na Srbiju , zajednički.
Pa ti vidi...
I nas svi vole .. eto ti ga na.
Last edited by dzango on 19/7/2018, 20:51; edited 1 time in total
2014-04-19
On je čak kurac i od Šiptara.marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
2014-04-19
dzango wrote:On je čak kurac i od Šiptara.marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:ali je rekla da je od 18.000 albanaca u hrvatskoj 1991 njih 2.500 bilo dragovoljaca dr i to je vjerojatno točno jer su jedva čekali da pukne rat pa da se najebu matere srbima kao osvetu za teror na kosovu i ukidanje autonomije
ti si uopšte, kao čovek, goli qurac !
ljiga !
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Miroslav LaŽanski : Braća po oružju
» MI SMO BRAĆA PO ORUŽJU, ZAJEDNO SMO RATOVALI PROTIV SRBA!
» TITO: "Navijaću za Maroko protiv Hrvatske, oni su naša braća"
» Kolinda podržala Klemma i veterane, vrijeme je da smirimo strasti i budemo braća sa Srbima
» Miroslav LaŽanski : Braća po oružju
» MI SMO BRAĆA PO ORUŽJU, ZAJEDNO SMO RATOVALI PROTIV SRBA!
» TITO: "Navijaću za Maroko protiv Hrvatske, oni su naša braća"
» Kolinda podržala Klemma i veterane, vrijeme je da smirimo strasti i budemo braća sa Srbima
Page 4 of 4