Licemjerno ukidanje diesela
Page 1 of 1
Licemjerno ukidanje diesela
Na onoj temi o električnim autima, ekologiji, ozonskim rupama baš sam spomenuo ovo.
Dušebrižnici me popljuvali. Dizel zagađuje, uništava ozon, radi rupe u zemlji i otapa ledenjake.
Dušebrižnici me popljuvali. Dizel zagađuje, uništava ozon, radi rupe u zemlji i otapa ledenjake.
2014-12-30
Re: Licemjerno ukidanje diesela
Lova, do jucer su reklamirali dizele kao ekoloske, zajebali ljude da kupe, sada mijenjaj na elektricni, sutra ce opet dizel sve po potrebi drzavne kase. Briga za ekologiju je danas najrazvijeniji vid pljacke gradjana, od poreza na benzin i dizel, ko se pobune protiv opstanka zemlje je. Lijepo smisljeno, mastovito.
omni-
2014-04-12
za deset godina opet dizel u modi, ovako će pokrenuti ekonomski ciklus i opa, pa dizel je baš super.
2014-12-30
ista picka materina i kao oni solarni paneli, :)veber wrote:Na onoj temi o električnim autima, ekologiji, ozonskim rupama baš sam spomenuo ovo.
zajeb stoljeca, al sve za "ekologiju"
to je sve eko mafija. čista struja, a na ime nje u njemačkoj dižu cijenu.
agregat u podrum i jebi si mater elektrodistribucijo.
da ga proizvedeš potrošiš nafte za mjesec dana grijanja.
2014-12-30
veber, ja sam svog prvog audija napravio i mogao sam napravit od 600 do 800 km bez po frke, i ok je, no sve dok je struja iz nafte plina i atomskih centrala, to je zagadjivacveber wrote:ma za vodu je ok, pogotovo dalmacija. ali strujni...
da ga proizvedeš potrošiš nafte za mjesec dana grijanja.
a sto se tice druge stvari, baterije su isto jebeni zagadjivaci, mada se mogu reciklirat,
moze se napravit i komplet ekoloska struja al stari moj, to ti ni sam bog nece dozvolit, jer se ogromne pare vrte u tom polju
a ekoloski cista struja kosta i obrce puno manje para,
ja sam dosta u tom polju i znam da je voznja isplativa, znam isto kako se moze auto punit dzabana bez solarnih panela il da imas svoju struju
al kud s tim, jbte, pa te ubiju prek noci
eo mi smo napravili centralu koja radi godinu dana bez da koristi vjetar, sunce ili bilo koji drugi pogon, hidrocentrala je, ne koristi ni neku rjeku tj vodotok, jebenu kisnicu , i radi vec godinu dana, 4 kw daje konstantno
isti princip koristim za navodnjavanje vocnjaka koji je na jednom brdu i preko ljeta mu zna bit malo susno, 80 metara je visinska razlika od potoka iz kojeg vucem vodu u brdo, bez struje i bez bilo kakvih pumpi
svasta se moze, nu, isplati li se velikima
nuklearka je najmanji zagađivač, jedino je potenicijalo opasna zbog radijacije u slučaju neke katastrofe. ovi zeleni jedu govna:"struja je najčišći oblik energije", je. samo zaboravljaju da se dobija iz nafte, ugljena, plina. čak i hidroelektrane zagađuju jer se stvara hrpa metana.
ja sam sebi za kuću htio iskopat rupu fi 30 cm za toplinsku pumpu i kaj mi vele?
je morate koncesiju za to platit. ok nako tehničkog samo ću cijevi prikopčat a vi si jebite mater s koncesijom.
ja sam sebi za kuću htio iskopat rupu fi 30 cm za toplinsku pumpu i kaj mi vele?
je morate koncesiju za to platit. ok nako tehničkog samo ću cijevi prikopčat a vi si jebite mater s koncesijom.
2014-12-30
Similar topics
» ''Za Notre-Dame skupljena je milijarda eura, a djeca gladuju. Je li to licemjerno?''
» '' Vijesti RAZLIČITI PRISTUPI JE LI DONIRANJE MILIJUNA ZA NOTRE DAME LICEMJERNO? ‘Obraćam vam se kao katolkinja. Nemojte donirati. Isusa nije briga za vitraje’
» Most za ukidanje demokracije
» HSP AS traži ukidanje ministarstva branitelja?
» 8 argumenata za ukidanje Republike Srpske
» '' Vijesti RAZLIČITI PRISTUPI JE LI DONIRANJE MILIJUNA ZA NOTRE DAME LICEMJERNO? ‘Obraćam vam se kao katolkinja. Nemojte donirati. Isusa nije briga za vitraje’
» Most za ukidanje demokracije
» HSP AS traži ukidanje ministarstva branitelja?
» 8 argumenata za ukidanje Republike Srpske
Page 1 of 1