MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
Gle opet ovisi koji tip Hrvata. Vaša bosanska ekipa uz dalmatinske vlaje, koliko god su efikasni na balunu toliko su još efikasniji u razjebavanju države. Slavonija nikada u povijesti nije propadala ovako brzo čak i pod vlasti Srba 1918_1990 koliko je vašim rodijacima trebalo da sve razjebete i popljackate
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
upravo slusam na plazi kako slovenc objasnjava čehu situaciju oko arbitraze za piranski zaljev...hrvarska je pokvarena jer je pristala na arbitrazu a sad ju ne prizna, eu je pizda jer radi kako kolinda diktira, 2 kante mora i 3 ribe nam oni mogu svaki dan donositi, jer druge koristi od 200 m mora hr nema, a sloveniji to zivot znaci
naravno, o njihovom ispodstolnom šurovanju sa sucima ni rijeci
pa dođe mi da se dignem i zašamaram ga, majke mi
Noor wrote:upravo slusam na plazi kako slovenc objasnjava čehu situaciju oko arbitraze za piranski zaljev...hrvarska je pokvarena jer je pristala na arbitrazu a sad ju ne prizna, eu je pizda jer radi kako kolinda diktira, 2 kante mora i 3 ribe nam oni mogu svaki dan donositi, jer druge koristi od 200 m mora hr nema, a sloveniji to zivot znaci
Polij vodom drugi put :)
Gore od šamara...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Intervju / Zvizdić: Otvorene teme s Hrvatskom treba staviti na sto ("Najprije Komšić"-Ero)
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Intervju / Zvizdić: Otvorene teme s Hrvatskom treba staviti na sto ("Najprije Komšić"-Ero)
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
Page 2 of 2