MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
https://narod.hr/sport/video-politika-im-to-nije-uspjela-zabraniti-vatreni-doveli-trg-thompsona-pjevala-se-lijepa-li-si
[size=44] Politika im to nije uspjela zabraniti: Vatreni doveli na Trg Thompsona, pjevala se ‘Lijepa li si’
[/size]
[size=11]Foto: snimka zaslona
Do sada nezabilježen doček hrvatskih sportskih junaka trajao je od jutarnjih sati, a otvorenom autobusu s reprezentativcima trebalo je od zračne luke do Trga 5,5 sati, tijekom kojih su se doslovno metar po metar probijali kroz špalir navijača.
Iako ga organizatori nisu pozvali, Marko Perković Thompson stigao je na poziv Vatrenih i s njima u autobusu do pozornice, te je otpjevao pjesmu “Lijepa li si”. Pjevač je objavio i video na svom Facebooku.
Kad su igrači zatražili još organizacija im nije dopustila, pa je Thompson pjevao “Geni kameni” bez glazbene podloge.
Kada se uzme u obzir prepuni Trg i centar grada te navijači na cijeloj trasi, vatrene je u Zagrebu dočekalo oko pola milijuna ljudi.[/size]
[size=44] Politika im to nije uspjela zabraniti: Vatreni doveli na Trg Thompsona, pjevala se ‘Lijepa li si’
[/size]
[size=11]Foto: snimka zaslona
Do sada nezabilježen doček hrvatskih sportskih junaka trajao je od jutarnjih sati, a otvorenom autobusu s reprezentativcima trebalo je od zračne luke do Trga 5,5 sati, tijekom kojih su se doslovno metar po metar probijali kroz špalir navijača.
Iako ga organizatori nisu pozvali, Marko Perković Thompson stigao je na poziv Vatrenih i s njima u autobusu do pozornice, te je otpjevao pjesmu “Lijepa li si”. Pjevač je objavio i video na svom Facebooku.
Kad su igrači zatražili još organizacija im nije dopustila, pa je Thompson pjevao “Geni kameni” bez glazbene podloge.
Kada se uzme u obzir prepuni Trg i centar grada te navijači na cijeloj trasi, vatrene je u Zagrebu dočekalo oko pola milijuna ljudi.[/size]
immortal-
2014-04-16
Re: MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
Crkva moze sve
Ona je vladar u RH
ODREĐUJE NEUSPJEH REFORME BILO CEGA , TKO POBJEĐUJE NA IZBORIMA , KADROVIRA U SVIM MOGUĆIM INSTITUCIJAMA I UREĐUJE OVU DRZSVU PO JEBENOM KLEROFASITICKOM UZORU.
NE BU DOBRO UKOLIKO TOG NISTE SVJESNI KUD VAS VODI TO
pogledati sunite i šijite
Varate se ako mislite da mi nemamo sansu za takve sukobe
Ona je vladar u RH
ODREĐUJE NEUSPJEH REFORME BILO CEGA , TKO POBJEĐUJE NA IZBORIMA , KADROVIRA U SVIM MOGUĆIM INSTITUCIJAMA I UREĐUJE OVU DRZSVU PO JEBENOM KLEROFASITICKOM UZORU.
NE BU DOBRO UKOLIKO TOG NISTE SVJESNI KUD VAS VODI TO
pogledati sunite i šijite
Varate se ako mislite da mi nemamo sansu za takve sukobe
I molim lijepo
Kakav je to naslov treba li tko drugi vladati u Rh
TREBA DA
NAROD GOSPODO ..
SAMO STE VI DALEKO OD TOGA
TREBA DA
NAROD GOSPODO ..
Pa..rekoh ja davno..i dobronamjerno...Japanci ili juznoKoreanci..u Vladi i saboru..
Guest- Guest
teta Sora..ne mlačati gluposti...Sora wrote:I molim lijepo
TREBA DA
NAROD GOSPODO ..
Guest- Guest
KURZ!!! unser Führer!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
yahh..nis sa Balkana sto potice...
Guest- Guest
'V. Pusić sastala se s kurtzem'flumen wrote:KURZ!!! unser Führer!
Napokon...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:'V. Pusić sastala se s kurtzem'flumen wrote:KURZ!!! unser Führer!
Napokon...
Guest- Guest
nije lose ni kad ga primiT. wrote:'V. Pusić sastala se s kurtzem'flumen wrote:KURZ!!! unser Führer!
Napokon...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mislim da su mrzitelji Hrvata dovoljno zla napravili
immortal-
2014-04-16
NE, ne treba nam nitko drugi u vlasti !!Sora wrote:I molim lijepo
TREBA DA
NAROD GOSPODO ..
immortal-
2014-04-16
T. wrote:'V. Pusić sastala se s kurtzem'flumen wrote:KURZ!!! unser Führer!
Napokon...
E da je Sori barem vidjet Kurza... ako ne upoznat izbliza :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Misliti je drek znatimortal wrote:mislim da su mrzitelji Hrvata dovoljno zla napravili
Pa naravno
Jer ni ne treba vise nista znati niti u glavi imsti
Samo hodaj za vodom
Sljepa rulja
Jel ti znas nesto o demokraciji, pionirčićU ?pismejker wrote:teta Sora..ne mlačati gluposti...Sora wrote:I molim lijepo
TREBA DA
NAROD GOSPODO ..
mortal wrote:MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
naravno da treba. čak i srbi u neku ruku su manje štetni administratori nego hrvati, iako su i oni korumpirani balkanci. da treba,
austrijanci, njemci, može i mađari, poljaci, česi ako nemogu ovi prvi, korejci, japanci, židovi isto tako..
mi Hrvati smo odlični radnici, ratnici i sportaši, ali čim se dočepao vlasti, "use-nase-podase, čardak, daj još ukradi odmah " , tako da nevalja da upravljamo ičim
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ovdje se slažem s tobom.AssadNaPodmornici wrote:mortal wrote:MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
naravno da treba. čak i srbi u neku ruku su manje štetni administratori nego hrvati, iako su i oni korumpirani balkanci. da treba,
austrijanci, njemci, može i mađari, poljaci, česi ako nemogu ovi prvi, korejci, japanci, židovi isto tako..
mi Hrvati smo odlični radnici, ratnici i sportaši, ali čim se dočepao vlasti, "use-nase-podase, čardak, daj još ukradi odmah " , tako da nevalja da upravljamo ičim
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
AssadNaPodmornici wrote:mortal wrote:MI HRVATI !! ... treba li nam netko drugi vladati Hrvatskom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:čak i srbi u neku ruku su manje štetni administratori nego hrvati,
jeste bre dabome,
ne znam čime vas hrane, srdelicama sigurno ne,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Gle opet ovisi koji tip Hrvata. Vaša bosanska ekipa uz dalmatinske vlaje, koliko god su efikasni na balunu toliko su još efikasniji u razjebavanju države. Slavonija nikada u povijesti nije propadala ovako brzo čak i pod vlasti Srba 1918_1990 koliko je vašim rodijacima trebalo da sve razjebete i popljackate
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Intervju / Zvizdić: Otvorene teme s Hrvatskom treba staviti na sto ("Najprije Komšić"-Ero)
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Intervju / Zvizdić: Otvorene teme s Hrvatskom treba staviti na sto ("Najprije Komšić"-Ero)
» Riječki HNS-ovci:Neće nama netko iz Zagore govoriti kako da budemo Hrvati
Page 1 of 2