Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
Tebi kao ambasadoru krnje velike srbije ništa ne promiče. Jedno ti moram priznati, da nema Vuka i Pizzona, ovdje se ne bi citiralo Informer, Alo, Kurir i Blic, uz napomenu da vam se novinarstvo svelo na buđave izmišljotine i trač. Nin još ajde de...
Guest- Guest
pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
ali nismo dovodili ludake i zlocince da nam prave drustvo na proslavama
a gdje si ti vidio da je neko doveo zločinca
dzango wrote:A ja mislio da je turbo folk zvezda isto kao što su i ovi sendvičari turbo folk političari i novinari.
Kakve veze Thompson ima sa turbofolkom? Čisti Metal Rock,uz poneki, no poneki etno element, i to opet ne turski etno nego izvorni ...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
u svojoj paranoji i šizofrenijimarcellus wrote:pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
2017-10-06
Noor wrote:u svojoj paranoji i šizofrenijimarcellus wrote:pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
Ne trpe poraz koji ne mogu pretvoriti u pobjedu. To ti je.
Guest- Guest
pitala sam ga da konkretno navede u kojoj pjesmi je sinoc bilo klanja i ubijanja...pa me izignorisao :)kofein wrote:Noor wrote:u svojoj paranoji i šizofrenijimarcellus wrote:pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
2017-10-06
Pisano je da je ovo veliki srpski uspjeh. Postali su komšije viceprvaka svijeta u nogometu. Nije to mala stvar, trebali bi to proslaviti.kofein wrote:Noor wrote:u svojoj paranoji i šizofrenijimarcellus wrote:pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
Noor wrote:pitala sam ga da konkretno navede u kojoj pjesmi je sinoc bilo klanja i ubijanja...pa me izignorisao :)kofein wrote:Noor wrote:u svojoj paranoji i šizofrenijimarcellus wrote:pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
Pa klasika, nejač lavovima itd.
Proslava bez ijedne mrlje i najmanje.
Guest- Guest
danni1 wrote:Pisano je da je ovo veliki srpski uspjeh. Postali su komšije viceprvaka svijeta u nogometu. Nije to mala stvar, trebali bi to proslaviti.kofein wrote:Noor wrote:u svojoj paranoji i šizofrenijimarcellus wrote:pizzon wrote:slavili smo i mi, tu i tamo
Jebalo majku što boli.
Guest- Guest
Ocekivati normalan komentar od susjeda je kao i da ocekujes da vidis Pupovca u dresu hrvatske repke kako cestita istoj. Jedini Srbin ljevicar i profesionalni Srbin bi trebao cestitati drugim profesinalcima. Mislim profesionalaca izmedju, Jest da su oni uspjeh postigli radom, odricanjem, znojem i suzama a on porijeklom ali ipak.... Kila mozga.... Balijinog malog i ekipu iz Bliskoistocnog Sarajva necu ni da spominjem.
2014-04-14
Pardon, kako komentarišu Informer i Kurir. Isti se istom raduje. Sa guštom. To je ta veza.Noor wrote:tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Koliko vidim, i ostali forumaši su se narajcali na Informer i Kurir. Pre svega sendvičarska klika. Sendvičari sviih zemalja se polako ujedinjuju. Pogledaj samo temu.kofein wrote:dzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
Tebi kao ambasadoru krnje velike srbije ništa ne promiče. Jedno ti moram priznati, da nema Vuka i Pizzona, ovdje se ne bi citiralo Informer, Alo, Kurir i Blic, uz napomenu da vam se novinarstvo svelo na buđave izmišljotine i trač. Nin još ajde de...
2014-04-19
Ima veze sa metalom i rokom koliko i Bijelo dugme i Divlje jagode. Čista devijacija Bregovićevog pastirskog roka uz naci ideologiju krvi i tla. Sendvičarski pamflet za široke narodne mase ograničenih mentalnih sposobnosti.Hektorović wrote:dzango wrote:A ja mislio da je turbo folk zvezda isto kao što su i ovi sendvičari turbo folk političari i novinari.
Kakve veze Thompson ima sa turbofolkom? Čisti Metal Rock,uz poneki, no poneki etno element, i to opet ne turski etno nego izvorni ...
2014-04-19
velika je razlika izmedu radosti i zgroze nad budalama...gust dođe kad se ostrašćeno pržite u boli zbog tuđeg uspjeha i zlurado ga se trudite pokvariti, a u tome ispadnete nista do zli i pokvareni.dzango wrote:Pardon, kako komentarišu Informer i Kurir. Isti se istom raduje. Sa guštom. To je ta veza.Noor wrote:tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
samopromocija, defile taštine i neostvarenih snova, a izlaz iz tjeskobe pokusavate naći u vlastitoj pakosti..
e, tu ne omanete, ni u kojem smislu
Ja lepo kažem da se sendvičari i vi lepo ulapate. Dovoljno je da Informer, Kurir ili dnevno.hr napiše neku glupost i kreće kolo radosti i idiotluka. Tu se posle lepo nadovežu političari sa obe strane i bezuba masa dobija igranku bez prestanka i svakodnevnu dozu govana za ručak.Noor wrote:velika je razlika izmedu radosti i zgroze nad budalama...gust dođe kad se ostrašćeno pržite u boli zbog tuđeg uspjeha i zlurado ga se trudite pokvariti, a u tome ispadnete nista do zli i pokvareni.dzango wrote:Pardon, kako komentarišu Informer i Kurir. Isti se istom raduje. Sa guštom. To je ta veza.Noor wrote:tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
samopromocija, defile taštine i neostvarenih snova, a izlaz iz tjeskobe pokusavate naći u vlastitoj pakosti..
2014-04-19
MPT je wrote:predstavnik te neke konzervativne, patrijarhalne i zadrte hrvatske koja ne pokazuje znakove napretka u nicemu osim u sportu a i to zshvyljujuci igračima u stranim klubovima.
MPT pjeva neke borbene, domljubne ili ustaske i time zadovoljava najniže slojeve i njohove ukuse.
Potpuno mi je nejasno kakve blage veze imaju ratničke vojničke koračnice s nogometom .
Osim u indoktrinirsnim masama kojima je ovaj balkanski rat prikazan kao pobjeda i Btw uvjet za ovakve pobjede u sportu,
sto je naravno GOLEMA LAZ
Ne pa ja ne kuzim te velike Hrvate kpji drkaju nad srpskim portalima.dzango wrote:Ja lepo kažem da se sendvičari i vi lepo ulapate. Dovoljno je da Informer, Kurir ili dnevno.hr napiše neku glupost i kreće kolo radosti i idiotluka. Tu se posle lepo nadovežu političari sa obe strane i bezuba masa dobija igranku bez prestanka i svakodnevnu dozu govana za ručak.Noor wrote:velika je razlika izmedu radosti i zgroze nad budalama...gust dođe kad se ostrašćeno pržite u boli zbog tuđeg uspjeha i zlurado ga se trudite pokvariti, a u tome ispadnete nista do zli i pokvareni.dzango wrote:Pardon, kako komentarišu Informer i Kurir. Isti se istom raduje. Sa guštom. To je ta veza.Noor wrote:tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
Ne kuzim.
Koji kurac
Valjda ne znsju engkeski ili koji drugi strani jezik ..
Pa kao da ..vide druge izvore.
Pa bas srpske ..
Ha?!Noor wrote:velika je razlika izmedu radosti i zgroze nad budalama...gust dođe kad se ostrašćeno pržite u boli zbog tuđeg uspjeha i zlurado ga se trudite pokvariti, a u tome ispadnete nista do zli i pokvareni.dzango wrote:Pardon, kako komentarišu Informer i Kurir. Isti se istom raduje. Sa guštom. To je ta veza.Noor wrote:tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
Jebes nogomet i tko ga je izmislio
11 bedakov trci za loptom i za to dobije ogromne pare
A uspjeh nase repke ?
Paaa .. da ne ispadnem zla .
Ali jebe mi se.
Bilo bi bolje da smo prvi u izvozu neceg ..brodova ..wotever
pa ok...ne gledas onda to, okrenes programSora wrote:Ha?!Noor wrote:velika je razlika izmedu radosti i zgroze nad budalama...gust dođe kad se ostrašćeno pržite u boli zbog tuđeg uspjeha i zlurado ga se trudite pokvariti, a u tome ispadnete nista do zli i pokvareni.dzango wrote:Pardon, kako komentarišu Informer i Kurir. Isti se istom raduje. Sa guštom. To je ta veza.Noor wrote:tocno tako...ne interesuje, al je gust komentirat kako penitedzango wrote:Nikoga ne interesuje a 170 postova i 970 čitanja. Toliko o tome.
Jebes nogomet i tko ga je izmislio
11 bedakov trci za loptom i za to dobije ogromne pare
A uspjeh nase repke ?
Paaa .. da ne ispadnem zla .
Ali jebe mi se.
Bilo bi bolje da smo prvi u izvozu neceg ..brodova ..wotever
2017-10-06
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Srbima smeta sto se na Poljudu klicalo Vukovaru
» Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Rocky mjesto Thompsona
» Kalinić vs Dalić
» Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Rocky mjesto Thompsona
» Kalinić vs Dalić
Page 10 of 15