Kutak za rusofile
Page 4 of 35
Page 4 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Re: Kutak za rusofile
svi na biralista
izabrali smo predsjednika USA
izaberimo i predsjednika Rusije
WASHINGTON (Sputnik) - Skupina američkih zastupnika koje je predvodio senator Bob Menendez izjavio je u pismu State Departmentu kako bi svaka prodaja ruskog S-400 sustava zračne obrane trebala dovesti do novih kaznenih mjera, kako je to predviđeno u Protuvrijednosti američkih protivnika kroz Zakon o sankcijama ( CAATSA).
"Danas pišemo da se konkretno raspitamo o pregovorima između Rusije i nekih zemalja o prodaji ruskog vladinog S-400 sustava protuzračne obrane i jesu li ovi izvješćeni poslovi mogli pokrenuti obvezne CAATSA sankcije", navodi se u petak. "U bilo kojem slučaju, prodaja S-400 smatrat će se" značajnom transakcijom "i očekujemo da će svaka prodaja rezultirati sankcijama."
Zastupnici su također zatražili da State Department podrobno analizira trenutni status ruskih S-400 razgovora s Kinom, Turskom , Indijom, Saudijskom Arabijom, Katarom i bilo kojom drugom zemljom.
( HAHAHAHAHAHAHAAHAAAH....kako ne, sad će vas pitati sije li HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA)
Senatori su svoje pismo temelili na izvješću koje je provela Kongresna istraživačka služba, koja je pokazala da Rusija radi na potencijalnim obrambenim sporazumima s različitim zemljama.
-------------------------------------------------------------------------------------------
DA RUSIJA RADI NA - OBRAMBENOM SPORAZUMU - SA VIŠE ZEMALJA
Ali to je - obrameni sustav PZO - OBRAMBENI - a ne agresivni sustav, kao oni koje
Ameri uvaljuju di god stignu.
Znači gubicu zatvori ili će ti biti stavljena brnjica i kraći lanac
Pouka glasi - zatvori gubicu - ili će i ovo ići u prodaju trećim zemljama
------------------------------------------------------------------------------------------------
MoD: Najnovija hipersonična raketa u Rusiji sposobna za uništavanje nosača aviona
Ruski zamjenik ministra obrane ponudio je nove detalje o novoj hipersoničnoj raketi koju je predsjednik Putin najavio u nedavnom govoru zakonodavcima.
Kinzhalov hipersonički raketni sustav koji je pokrenuo zrak, koji može prenijeti beskorisne sve postojeće i buduće proturaketne sustave, također može uništiti velike, kretnje na moru, kao što su nosači zrakoplova, razarači i krstaši, potvrdio je zamjenik ruskog ministra obrane Yuri Borisov. potvrdio.
„Ovo je klasa preciznih oružja koje ima multifunkcionalnu bojeve glave sposoban udaranje u oba stacionarna i kreće ciljeve”, Borisov je rekao , govoreći Krasnaya Zvezda, glasila Ministarstva obrane.
Potvrđujući da se sustav Kinzhal ('Tegljača') temelji na supersoničnom zrakoplovu MiG-31, general je objasnio da ta aviona "odlazi u zrak, ubrzava do određene brzine na velikoj nadmorskoj visini, a onda raketa počinje vlastiti autonomni pokret ".
Prema riječima Borisa, sposobnost sustava da dostigne brzinu od Mach 10 "omogućuje da se projektil brzo približi svojem cilju, za razliku od krstarećih raketa koji lete brzinom prosječne brzine od 850 do 900 km / h."
- Ako nas do sada niste čuli, sada ćete nas čuti - govori Putin na početku klipa
--------------------------------------------------------------------------------
Govoreći Sputniku o primjedbama generala Borisa, veteranski ruski vojni analitičar Viktor Baranets izjavio je kako je sustav Kinzhal "namijenjen da postane ista vrsta brenda poput Kalašnjikov puške, te S-300 i S-400 i Iskandera".
Istodobno, priznajući da Rusija sada ima napredno oružje bez analoga u svijetu, Baranets je dodao da Moskva nema namjeru da bude uvučena u utrku naoružanja. "Ovo oružje se stvara samo u svrhu adekvatne obrane protiv brojnih vojnih prijetnji" s kojima se suočava zemlja.
---------------------------------------------------------------------
Eto tako, da ne bude posli - nismo znali -
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Samo zbog ove vijesti otvorio sam novu temu .Yehudim wrote:
Američki senat upozorava Rusiju o sankcijama ako S-400 proda u bilo koju stranu zemlju
WASHINGTON (Sputnik) - Skupina američkih zastupnika koje je predvodio senator Bob Menendez izjavio je u pismu State Departmentu kako bi svaka prodaja ruskog S-400 sustava zračne obrane trebala dovesti do novih kaznenih mjera, kako je to predviđeno u Protuvrijednosti američkih protivnika kroz Zakon o sankcijama ( CAATSA).
"Danas pišemo da se konkretno raspitamo o pregovorima između Rusije i nekih zemalja o prodaji ruskog vladinog S-400 sustava protuzračne obrane i jesu li ovi izvješćeni poslovi mogli pokrenuti obvezne CAATSA sankcije", navodi se u petak. "U bilo kojem slučaju, prodaja S-400 smatrat će se" značajnom transakcijom "i očekujemo da će svaka prodaja rezultirati sankcijama."
Zastupnici su također zatražili da State Department podrobno analizira trenutni status ruskih S-400 razgovora s Kinom, Turskom , Indijom, Saudijskom Arabijom, Katarom i bilo kojom drugom zemljom.
( HAHAHAHAHAHAHAAHAAAH....kako ne, sad će vas pitati sije li HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA)
Senatori su svoje pismo temelili na izvješću koje je provela Kongresna istraživačka služba, koja je pokazala da Rusija radi na potencijalnim obrambenim sporazumima s različitim zemljama.
-------------------------------------------------------------------------------------------
DA RUSIJA RADI NA - OBRAMBENOM SPORAZUMU - SA VIŠE ZEMALJA
Ali to je - obrameni sustav PZO - OBRAMBENI - a ne agresivni sustav, kao oni koje
Ameri uvaljuju di god stignu.
Znači gubicu zatvori ili će ti biti stavljena brnjica i kraći lanac
Naravno mislim da je suvišno komentirati to da jedna zemlja prijeti drugoj i trećoj oko toga koji će PZO sistem ova treća kupit
No u tekstu se ne spominje Srbija pa sam otvorio zasebnu temu
https://www.ex-iskon-pleme.com/t25169-general-divkovic-srbiji-treba-pzo-dometa-veceg-od-400-kilometara#1114250
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pismejker wrote:
Ovo je inaće bez ikakve dileme ponajbolji brodski top na svijetu. Oto Malera ima 76mm top isto ono...ludilo top 120 granata u minuti. Ali ovo ima i bolji kalibar i u startu bolju probojnu moć. Ok topovi ko topovi danas....na brodovima. Jel. Ali svejedno... ovo ima mogućnost u pzo obliku doslovno oblak šrapnela stvoriti iznad samoga broda ako sustavi na vrijeme prepoznaju putanju rakete. Strava oružje. U hipotetskom scenariju broda koji puca na brod na manjoj udaljenosti....90 pancirnih granata u minuti.
Guest- Guest
jesi vidio sirijsku inovaciju lansera grad raketa za urbane borbe, jebo manijake, dosjetili se genijalnoMaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:
Ovo je inaće bez ikakve dileme ponajbolji brodski top na svijetu. Oto Malera ima 76mm top isto ono...ludilo top 120 granata u minuti. Ali ovo ima i bolji kalibar i u startu bolju probojnu moć. Ok topovi ko topovi danas....na brodovima. Jel. Ali svejedno... ovo ima mogućnost u pzo obliku doslovno oblak šrapnela stvoriti iznad samoga broda ako sustavi na vrijeme prepoznaju putanju rakete. Strava oružje. U hipotetskom scenariju broda koji puca na brod na manjoj udaljenosti....90 pancirnih granata u minuti.
U principu najinteresantnije mi je bilo promatrati one vlastite pokušaje zaštite tenkove sa kavezima,dodatnim pločama,lancima itd...ponekad su najjednostavnija rješenja i najbolja. Nemam pojma koliko je efekta imalo ali u teoriji nije bilo loše. Doduše u startu ideje o guranju tenkova u gradovima...to nije moglo dobro završiti. Mislim....adaptirali su se s vremenom ali su izgubili gomilu tenkova i posada što nisu morali.
U principu najinteresantnije mi je bilo promatrati one vlastite pokušaje zaštite tenkove sa kavezima,dodatnim pločama,lancima itd...ponekad su najjednostavnija rješenja i najbolja. Nemam pojma koliko je efekta imalo ali u teoriji nije bilo loše. Doduše u startu ideje o guranju tenkova u gradovima...to nije moglo dobro završiti. Mislim....adaptirali su se s vremenom ali su izgubili gomilu tenkova i posada što nisu morali.
Guest- Guest
pa spasili su pun kurac tenkova s tim adaptacijama, mreza izaziva aktiviranje projektila a ona shuta unutra ga jednostavno rasprsuje i ne dolazi do proboja oklopaMaximusDecimusMiridije wrote:U ratu kreativnost dođe uvijek do izražaja
znam to is izkustva, jedared sam rezao brenerom zeljezo na kojem je bila prasina od keramike i onda se u sljed povremenoh vlazenja stvrdla, ili isto jednom sam rezao brenerom neke zube na kopacu , kako su zubi bili zavareni za plocu a izmedju je nekako uslo prljavstine , tako j ei rezanje bio sizifov posao, jednostavno mi je rasprsivalo toplinu svukud
a evo i lansera, ono, garaza izrada, odmah je na pocetku, nisanjenje na oko i to :)
https://www.youtube.com/watch?v=Td4yNDQidPk
The Uran-9 system ( robot )
Korsar drones at the final rehearsal of the military parade on Red Square,
Russia's Katran tactical surveillance unmanned helicopter before the rehearsal of the military parade on Red Square
Page 4 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Page 4 of 35