Kutak za rusofile
Page 22 of 35
Page 22 of 35 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Re: Kutak za rusofile
da napad se priprema,ali unaprijed je osudjen na propast no sta ima novo kod tebe?
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
tja..nish novo..malo plandujem..ne vjerujem da ce biti ratnog djelovanja u tom smislu..prije pokusaj pustanja nekog opasnog vektora,ali to se onda ne moze kontrolirati,pa tako..vjerujem da ce josh dugo cvasti ljubav na Planetu.,..
Guest- Guest
daj boze sve zavisi koja budala zajashi na vlast,to je mir na staklenim nogama,nego sta mislis o ovoj puci?pismejker wrote:tja..nish novo..malo plandujem..ne vjerujem da ce biti ratnog djelovanja u tom smislu..prije pokusaj pustanja nekog opasnog vektora,ali to se onda ne moze kontrolirati,pa tako..vjerujem da ce josh dugo cvasti ljubav na Planetu.,..
2018-03-12
Unimatrix_Zero wrote:daj boze sve zavisi koja budala zajashi na vlast,to je mir na staklenim nogama,nego sta mislis o ovoj puci?pismejker wrote:tja..nish novo..malo plandujem..ne vjerujem da ce biti ratnog djelovanja u tom smislu..prije pokusaj pustanja nekog opasnog vektora,ali to se onda ne moze kontrolirati,pa tako..vjerujem da ce josh dugo cvasti ljubav na Planetu.,..
Walter??.jako kvalitetna puca....
Guest- Guest
na koga bi ti pucio kad misliš o puci
2014-04-16
odlicna,kako dobro stoji u ruci,moras probati,a kako lijepo puca uh,ako hoces pucati po jedan metak moras bas uloziti ogromnu snagu volje jer tako dobro puca da pozelis sprashiti cijeli okvir u metupismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:daj boze sve zavisi koja budala zajashi na vlast,to je mir na staklenim nogama,nego sta mislis o ovoj puci?pismejker wrote:tja..nish novo..malo plandujem..ne vjerujem da ce biti ratnog djelovanja u tom smislu..prije pokusaj pustanja nekog opasnog vektora,ali to se onda ne moze kontrolirati,pa tako..vjerujem da ce josh dugo cvasti ljubav na Planetu.,..
u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
2018-03-12
ili svakom po jedan metak u jednom mahu??Unimatrix_Zero wrote:odlicna,kako dobro stoji u ruci,moras probati,a kako lijepo puca uh,ako hoces pucati po jedan metak moras bas uloziti ogromnu snagu volje jer tako dobro puca da pozelis sprashiti cijeli okvir u metupismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:daj boze sve zavisi koja budala zajashi na vlast,to je mir na staklenim nogama,nego sta mislis o ovoj puci?pismejker wrote:tja..nish novo..malo plandujem..ne vjerujem da ce biti ratnog djelovanja u tom smislu..prije pokusaj pustanja nekog opasnog vektora,ali to se onda ne moze kontrolirati,pa tako..vjerujem da ce josh dugo cvasti ljubav na Planetu.,..
immortal-
2014-04-16
Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
Guest- Guest
kupit će tebi winter higijencepismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
immortal-
2014-04-16
sto je to??mortal wrote:kupit će tebi winter higijencepismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
Guest- Guest
to ti je ovo gore što pišeš da volišpismejker wrote:sto je to??mortal wrote:kupit će tebi winter higijencepismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
immortal-
2014-04-16
a pogledaj ovu evoluciju CZ-a Shadow 2,sta mislis koliko kosta?mortal wrote:ili svakom po jedan metak u jednom mahu??Unimatrix_Zero wrote:odlicna,kako dobro stoji u ruci,moras probati,a kako lijepo puca uh,ako hoces pucati po jedan metak moras bas uloziti ogromnu snagu volje jer tako dobro puca da pozelis sprashiti cijeli okvir u metupismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:daj boze sve zavisi koja budala zajashi na vlast,to je mir na staklenim nogama,nego sta mislis o ovoj puci?pismejker wrote:tja..nish novo..malo plandujem..ne vjerujem da ce biti ratnog djelovanja u tom smislu..prije pokusaj pustanja nekog opasnog vektora,ali to se onda ne moze kontrolirati,pa tako..vjerujem da ce josh dugo cvasti ljubav na Planetu.,..
2018-03-12
napišiUnimatrix_Zero wrote:a pogledaj ovu evoluciju CZ-a Shadow 2,sta mislis koliko kosta?mortal wrote:ili svakom po jedan metak u jednom mahu??Unimatrix_Zero wrote:odlicna,kako dobro stoji u ruci,moras probati,a kako lijepo puca uh,ako hoces pucati po jedan metak moras bas uloziti ogromnu snagu volje jer tako dobro puca da pozelis sprashiti cijeli okvir u metupismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:
daj boze sve zavisi koja budala zajashi na vlast,to je mir na staklenim nogama,nego sta mislis o ovoj puci?
immortal-
2014-04-16
cak i ako je malo starija,5 banki,tamanpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
2018-03-12
a ti si jako mlaadUnimatrix_Zero wrote:cak i ako je malo starija,5 banki,tamanpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
immortal-
2014-04-16
mladje sladjemortal wrote:a ti si jako mlaadUnimatrix_Zero wrote:cak i ako je malo starija,5 banki,tamanpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
2018-03-12
motalice kakve ti volis pistolje? ove sa tanjom ili debljom cijevi?
slažem seUnimatrix_Zero wrote:mladje sladjemortal wrote:a ti si jako mlaadUnimatrix_Zero wrote:cak i ako je malo starija,5 banki,tamanpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:
u pussy
mmmm..to olvejz...
ali ni pis više nije u tom mlađem rangu
2014-04-16
ovdje na forumu ima par cura od 50..da padnes na guzicu kako su dobre..Unimatrix_Zero wrote:cak i ako je malo starija,5 banki,tamanpismejker wrote:Unimatrix_Zero wrote:u pussypismejker wrote:Ja ni na koga..ja sam pisfull lik..
mmmm..to olvejz...
Bog ih blagoslovio...
Guest- Guest
Page 22 of 35 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Page 22 of 35