Kutak za rusofile
Page 16 of 35
Page 16 of 35 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35
Re: Kutak za rusofile
iskoci van,povuce rucicu i katapultira secrvenkasti wrote:The Republic of Dream wrote:nije ako stavis sigurnosni pojas
Šta ti vrijedi pojas ako avion padne? To ti je visoko, sav se razbije.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Novi transportni avion
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:786094-RUSIJA-DOBILA-NOVI-AVION-Poleteo-naslednik-cuvenog-An-26-VIDEO
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:786094-RUSIJA-DOBILA-NOVI-AVION-Poleteo-naslednik-cuvenog-An-26-VIDEO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I ovaj
Zrakoplov Tu-204-300
Zrakoplov Tu-204-300, koji je u subotu objavio televizijski kanal Zvezda, dobio je ime po Sergeju Korolevu, široko priznatom utemeljitelju sovjetskih i ruskih raketnih i svemirskih programa.
Tu-204 je mlazni zrakoplov s dvostrukim motorom, srednjeg dometa, uskog tijela, sposoban za prijevoz do 210 putnika, a trebao je široko odgovarati mogućnostima zrakoplova Boeing 757. Prvi put uveden 1989. godine, zrakoplov je doživio razne modifikacije i njime se upravlja kao putnički i teretni avion.
--------------------------------------
by marcellus on 28/3/2019, 12:25
a ovo "lethal", do sad je mig 29 bio "lethal" samo za svoje pilote.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
A sto ti znaci ta rijec lethal koju si prepisao od nekuda pa mislis da znas engleski jezik.Konju glupi..kako me nerviraju glupi ljudi kao ti a medju 'rvatima ih ima najvise;
Kao prvo ..engleski ti je na nivou Googla..Kao drugo ..ako ne razumijes pitaj druge nije sramota ne znati jezike nego je sramota praviti se da znas i razumijes ono sto procitas pa zato i ispadas jos gluplji u svojim upisima.Kao trece..ja nisam nikakav vojni strucnjak posebno ne o borbeni zrakoplovima i ne pravim se da je to moj clanak nego konju glupi od covjeka koji je u americi priznat da poznaje tu tematiku kako bog zapovijeda.Glupi konju jedan neka ti netko prevede nesto o pracenju ciljeva pomocu digitalnog sljema (valjda se tako zove ne misli gubiti vrijeme na tvoju edukaciju na ovome polju jer si ionako glup) ciju su tehnologiju kopirali od rusa..i ne srame se to reci..
Idiote procitaj samo ovo iz toa teksta...ne bavi se svojim zeljama nego cinjenicama pa cete valjda kao "novinara" poceti uvazavati..To je tako kad polupismena gamad sebi umisli da je novinar..A vjerojatno te citaju veci idioti od tebe..Boze me sacuvaj ..zar je moguce da takvi umovi kao tvoj postoje i da nista ne shvacaju nego pokusavaju da drugima bez ikakvih argumenata nametnu svoj nacin razmisljanja.Iskompleksiran si do bola...mali papucar koga zena jebe i preparira da mora donijeti kruv doma zato si takav a ne neki fol nacionalista..U kuci ste obicne pickice ..a na internetu ste najpametniji...ma i ja sam budala sto ti ovo pisem..ako do sada nisi naucio koliko je dva i dva neces nikada..
One test pilot concluded that the Fulcrum’s “abilities equals and sometimes even exceeds those of the F-15 and F-16 jets. The aircraft is highly maneuverable, and its engines provide higher weight to thrust ratio. Our pilots must be careful with this aircraft in air combat. Flown by a well trained professional, it is a worthy opponent.”
a ovo "lethal", do sad je mig 29 bio "lethal" samo za svoje pilote.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
A sto ti znaci ta rijec lethal koju si prepisao od nekuda pa mislis da znas engleski jezik.Konju glupi..kako me nerviraju glupi ljudi kao ti a medju 'rvatima ih ima najvise;
Kao prvo ..engleski ti je na nivou Googla..Kao drugo ..ako ne razumijes pitaj druge nije sramota ne znati jezike nego je sramota praviti se da znas i razumijes ono sto procitas pa zato i ispadas jos gluplji u svojim upisima.Kao trece..ja nisam nikakav vojni strucnjak posebno ne o borbeni zrakoplovima i ne pravim se da je to moj clanak nego konju glupi od covjeka koji je u americi priznat da poznaje tu tematiku kako bog zapovijeda.Glupi konju jedan neka ti netko prevede nesto o pracenju ciljeva pomocu digitalnog sljema (valjda se tako zove ne misli gubiti vrijeme na tvoju edukaciju na ovome polju jer si ionako glup) ciju su tehnologiju kopirali od rusa..i ne srame se to reci..
Idiote procitaj samo ovo iz toa teksta...ne bavi se svojim zeljama nego cinjenicama pa cete valjda kao "novinara" poceti uvazavati..To je tako kad polupismena gamad sebi umisli da je novinar..A vjerojatno te citaju veci idioti od tebe..Boze me sacuvaj ..zar je moguce da takvi umovi kao tvoj postoje i da nista ne shvacaju nego pokusavaju da drugima bez ikakvih argumenata nametnu svoj nacin razmisljanja.Iskompleksiran si do bola...mali papucar koga zena jebe i preparira da mora donijeti kruv doma zato si takav a ne neki fol nacionalista..U kuci ste obicne pickice ..a na internetu ste najpametniji...ma i ja sam budala sto ti ovo pisem..ako do sada nisi naucio koliko je dva i dva neces nikada..
One test pilot concluded that the Fulcrum’s “abilities equals and sometimes even exceeds those of the F-15 and F-16 jets. The aircraft is highly maneuverable, and its engines provide higher weight to thrust ratio. Our pilots must be careful with this aircraft in air combat. Flown by a well trained professional, it is a worthy opponent.”
Guest- Guest
Čuo sam ruski vic. Može se primijeniti svuda.
Popeo se djed na babu ali se kita ne diže ... pokušava jadni djed ali sve badava, kita se ne diže i gotovo
- E jebem ti Putina i njegovo vrijeme i njegovu državu, soclijalizam i SSSR su bili bolji - proklinje djed
- A kakve to sad veze ima - pita baba u čudu
- Pa kako da nema - odgovara djed - pa za vrijeme SSSRa i socijalizma meni se kita dizala bez problema.
Popeo se djed na babu ali se kita ne diže ... pokušava jadni djed ali sve badava, kita se ne diže i gotovo
- E jebem ti Putina i njegovo vrijeme i njegovu državu, soclijalizam i SSSR su bili bolji - proklinje djed
- Pa kako da nema - odgovara djed - pa za vrijeme SSSRa i socijalizma meni se kita dizala bez problema.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
E tako i svi koji kao pate za Jugom i njenim vremenom. A pate za vremenima kad su bili mladi i lijepi, a seks funkcioniso, a ne starudija ko danas.Ringo10 wrote:Čuo sam ruski vic. Može se primijeniti svuda.
2015-09-24
Putin potpisao zakon o slobodnoj dodjeli putovnica i državljanstava za stanovnike LNR i DNR. DAvno je to trebalo uraditi.
Valjda je to znak i da će odlučnije zaštititi taj narod od nasilja kijevske hunte.
Valjda je to znak i da će odlučnije zaštititi taj narod od nasilja kijevske hunte.
2015-09-24
Sljedeći korak - neka ponudi svim okrajincima
putovnice Rusije. Razjeba bi okrajinu bez ispaljenog metka.
marcellus wrote:a ovo "lethal", do sad je mig 29 bio "lethal" samo za svoje pilote.
Barem nije upucao sam sebe ko F16.
F16 je pobedjivao, jer dignu 1000 aviona a Srbija 2 Miga 29.
Stavi 1000 Migova 29 i 2 F16, pa da vidimo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
by Yehudim Today at 21:37
Mislim da je taj potez jako pogresan ako se osvrnem na Hrvatsku i hrvate iz BiH..pa jebo te ...to ce sve pobjeci u Rusiju..Ili su mozda Rusi ipak inteligentniji od hrvata...pa ce reci taj teritorij nastanjuju rusi,,,ajmo kao na Krimu,,,referendum ...pripajanje,,,jer na zapadu se shushka da je Zeleni rodjeno dijete duboke drzave ili ti demokrata koji jos jedino van USA imaju neki znacajniji utjecaju..No svakako ovim potezom Putin salje poruku,,gricnit cemo vam jos jedan komad jabuke a vi patite ako nastavite sa maerickom politikom..Tko ce ih sprijeciti da ucine ono sto su naumili??
Mislim da je taj potez jako pogresan ako se osvrnem na Hrvatsku i hrvate iz BiH..pa jebo te ...to ce sve pobjeci u Rusiju..Ili su mozda Rusi ipak inteligentniji od hrvata...pa ce reci taj teritorij nastanjuju rusi,,,ajmo kao na Krimu,,,referendum ...pripajanje,,,jer na zapadu se shushka da je Zeleni rodjeno dijete duboke drzave ili ti demokrata koji jos jedino van USA imaju neki znacajniji utjecaju..No svakako ovim potezom Putin salje poruku,,gricnit cemo vam jos jedan komad jabuke a vi patite ako nastavite sa maerickom politikom..Tko ce ih sprijeciti da ucine ono sto su naumili??
Guest- Guest
Gric po gric. Ako su americki nacisti mislili da ce Rusija tek tako odustati od svojih povijesnih teritorija zato jer su oni u Kijevu instalirali nekakve kretene, e zajebali su se. Krim je gotov, rekonstrukcija se privodi kraju, sad dolazi red na Doneck i Lugansk.frka wrote:by Yehudim Today at 21:37
Mogli su Banderovci ubijat u Donbasu gradjane Ukrajine, ali ubijati gradjane Ruske Federacije ce ici malo teze.
Rusija jos nema dovoljne ekonomske snage da apsorbira cijelu Ukrajinu ali dio po dio, polako. Ima vremena. Sad najprije treba osloboditi cijelo podrucje regija Doneck i Lugansk. A Bjelorusija ce ionako prije ili kasnije u uniju sa RF.
Mislim da Rusija polako okrece list. Mislim da im je dosta toga maltretiranja ruskog naroda od strane kojekakvih USA vazalnih rezima u susjedstvu.
No More Mr. Nice Guy.
2015-09-24
Devizne i zlatne rezerve su prešle 490 milijardi dolara - tačnije 490.9 milijardi - i približavaju se brojki od 500 milijardi.
https://www.themoscowtimes.com/2019/04/29/russias-april-reserves-hit-highest-level-since-2014-a65416
https://www.themoscowtimes.com/2019/04/29/russias-april-reserves-hit-highest-level-since-2014-a65416
Last edited by Ringo10 on 4/29/2019, 17:30; edited 2 times in total
2015-09-24
Ringo10 wrote:Devizne i zlatne rezerve su prešle 590 milijardi dolara - tačnije 490.0 milijardi - i približavaju se brojki od 500 milijardi.
Guest- Guest
Dish to reci??!!.. Yoda ce nam poceti defibrilirati...Ringo10 wrote:Gric po gric. Ako su americki nacisti mislili da ce Rusija tek tako odustati od svojih povijesnih teritorija zato jer su oni u Kijevu instalirali nekakve kretene, e zajebali su se. Krim je gotov, rekonstrukcija se privodi kraju, sad dolazi red na Doneck i Lugansk.frka wrote:by Yehudim Today at 21:37
Mogli su Banderovci ubijat u Donbasu gradjane Ukrajine, ali ubijati gradjane Ruske Federacije ce ici malo teze.
Rusija jos nema dovoljne ekonomske snage da apsorbira cijelu Ukrajinu ali dio po dio, polako. Ima vremena. Sad najprije treba osloboditi cijelo podrucje regija Doneck i Lugansk. A Bjelorusija ce ionako prije ili kasnije u uniju sa RF.
Mislim da Rusija polako okrece list. Mislim da im je dosta toga maltretiranja ruskog naroda od strane kojekakvih USA vazalnih rezima u susjedstvu.
No More Mr. Nice Guy.
Guest- Guest
A vidi ovopismejker wrote:Ringo10 wrote:Devizne i zlatne rezerve su prešle 590 milijardi dolara - tačnije 490.0 milijardi - i približavaju se brojki od 500 milijardi.
https://russia-insider.com/en/russias-stock-market-100-sanctions-declared-5-years-ago/ri26862
Jebi ga, koliko vidim oni se dobro nose sa problemima i sankcionim udarima.
SJećam se kako su neki likovali one 2014 kako će propasti i oni i njihova ekonomija i rezerve i sve ...
2015-09-24
hehehehe,ma kretena na Zapadu..Ides udarati sankcije drzavi,koju ne mozes fizicki niti ikako blokirati,a ona ima bezgranicne prirodne resurse,u direktnom je dodiru sa najvecim trzistima u svijetu,Kinom i Indijom..a tu su i Koreje,Japan..Ringo10 wrote:A vidi ovopismejker wrote:Ringo10 wrote:Devizne i zlatne rezerve su prešle 590 milijardi dolara - tačnije 490.0 milijardi - i približavaju se brojki od 500 milijardi.
https://russia-insider.com/en/russias-stock-market-100-sanctions-declared-5-years-ago/ri26862
Jebi ga, koliko vidim oni se dobro nose sa problemima i sankcionim udarima.
SJećam se kako su neki likovali one 2014 kako će propasti i oni i njihova ekonomija i rezerve i sve ...
Jedini efekt sankcija je bio taj,da je Ruse trgnuo i naucio na rade i razmisljaju svojom glavom,a ne kupuju samo tudje..
Guest- Guest
Ne žalim Ukrajini da nestane i da se raspadne. Ali oni se moraju ponovo okrenuti Rusiji i Bjeorusiji i onoj EAU.pismejker wrote:Dish to reci??!!.. Yoda ce nam poceti defibrilirati...Ringo10 wrote:Gric po gric. Ako su americki nacisti mislili da ce Rusija tek tako odustati od svojih povijesnih teritorija zato jer su oni u Kijevu instalirali nekakve kretene, e zajebali su se. Krim je gotov, rekonstrukcija se privodi kraju, sad dolazi red na Doneck i Lugansk.frka wrote:by Yehudim Today at 21:37
No More Mr. Nice Guy.
Oni drukčije opstati neće. Nisu mi jasni kako ne vide da ih taj nacional-šovinizam vodu u jedno veliko ništa.
2015-09-24
Ma jasno,nitko normalan ne zeli nish lose Ukrajincima,malo se vise zajebajemo..u sustini Rusi i Ukri su jako bliski kao narod,ali kako si jucer rekao,Hollywood,coca-Cola,McDonnalds i ostalo stvaraju nerealnu sliku zivota na zapadu,a kao i Kockastoglavi na balkanu,tako su i Ukri pali na propagandu..Ringo10 wrote:Ne žalim Ukrajini da nestane i da se raspadne. Ali oni se moraju ponovo okrenuti Rusiji i Bjeorusiji i onoj EAU.pismejker wrote:Dish to reci??!!.. Yoda ce nam poceti defibrilirati...Ringo10 wrote:Gric po gric. Ako su americki nacisti mislili da ce Rusija tek tako odustati od svojih povijesnih teritorija zato jer su oni u Kijevu instalirali nekakve kretene, e zajebali su se. Krim je gotov, rekonstrukcija se privodi kraju, sad dolazi red na Doneck i Lugansk.frka wrote:by Yehudim Today at 21:37
No More Mr. Nice Guy.
Oni drukčije opstati neće. Nisu mi jasni kako ne vide da ih taj nacional-šovinizam vodu u jedno veliko ništa.
sve sto dolazi sa zapada,pa makar i ghovna,oni gutaju sa velikim nacionalnim ponosom,ne shvacajuci da su samo kloaka za odlaganje zapadnog otpada..
Dakle,nadaju se oni,onoj slici,spavanju do deset,pa kavenisanje i "americki dorucak"..nitko nish ne radi,samo se provode po gradu,a nejveci sloj kretena je stvorila ona serija Beverly hills 90tisca neki krc..jebate,balkanci pomislili,kao i Ukri da svi tako na Zapadu zive..
Onda se dogodi slucaj,ovog mladog Hrvata,koji kaze,da bas i nije sve tako sjajno na zapadu..ma vidi genija...rodila ga mama..
Guest- Guest
aha, i ameri dvaput prije toga :Dkofein wrote:Sreća pa su Rusi ubili Al Bagdadija.
Svejedno, svinja se deblja u nekom skrovištu.
Guest- Guest
Page 16 of 35 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35
Page 16 of 35