Skica za portret hrvatskog intelektualca: Sandi Blagokonjić
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Skica za portret hrvatskog intelektualca: Sandi Blagokonjić
a ima nesto i onih koji su kao eto navijaci, a u stvari misle slicno ko tomic, blagonic, lugaric itdNoor wrote:maske padaju ...ne stignes ni udahnut postenodijagram wrote:Jebo sandija, pun kurac je smeca koje se ovih dana osjeca ugrozeno i prestravljeno.
dani hrvatskog uspjeha njima je nocna mora i poriv na bljuvanje
daj Boze da se ugusili u vlastitoj bljuvotini
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
ima...i tu na forumu, inace hrač hrač sve s hrvatskim prefiksom, a sad odjednom ajmo hrvatskaaaa...dijagram wrote:a ima nesto i onih koji su kao eto navijaci, a u stvari misle slicno ko tomic, blagonic, lugaric itdNoor wrote:maske padaju ...ne stignes ni udahnut postenodijagram wrote:Jebo sandija, pun kurac je smeca koje se ovih dana osjeca ugrozeno i prestravljeno.
dani hrvatskog uspjeha njima je nocna mora i poriv na bljuvanje
daj Boze da se ugusili u vlastitoj bljuvotini
uskacu u jureci vlak ko i komsije...dobro tre kaze
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sandi dosljedan antifašist, i borac protiv neoliberalnog kapitalizma, nacionalizma, i partrijahalizma
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Očito je da IK ne vrijedi kad se žene u desnokonzervativnom političkom spektru vrijeđaju, da je neko nešto slično napisao (kao ovi krkani) protiv rade borić bilo bi vike do brisela u najmanju rukumarcellus wrote:jastreb wrote:Ne razmem ovo sve.
Mislim jasno mi je kad neko napada Kolindu. Ni meni nije simpatična. Ali ovako napadati i mrzjeti našu selekciju,mislin da to veze sa mozgom nema.
Sjevernokorejanci koji su emigrirali i pobjegli iz svoje zemlje plaču do ludila u Americi i Engleskoj kad njihov nacionalni tim gubi,a ove budaletine hrvatske što čine? ovo još nikad nisam vidio. Čak su i ustašoidi u bivšoj SFRJ uvijek navijali na SP za Jugoslaviju.
pa gle jedno je kritizirati predsjednicu temeljem političkih neslaganja na što svatko pa i smrandi ima pravo a drugo je nekog napasti po osnovi toga da je ona žensko
a kaj se čudite .... pa on je ''lijevi progresivni'' ... kaj ne?
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Takav je po celom teluKavran wrote:a kaj se čudite .... pa on je ''lijevi progresivni'' ... kaj ne?
Regoč-
2015-08-21
Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
Pa on je ko Jupiter Bem i Linta jebem ga odvratnog ..
Dobar tekst, Marcele, samo malo gramatiku doradi.
Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
Ova repka je antipod svega sto ste vi.
Program vam treba isključiti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A-ha, laži i dalje, možda uvjeriš Soru.kaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
Aha, ko hrvatski političari guzite se na utakmicu a doveli hrvatsku iza rumunjske.Regoč wrote:A-ha, laži i dalje, možda uvjeriš Soru.kaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
Mrs dreku jedan , ja da sam nogometaš točno ne bi igrala dok se ne udaljite..
2015-08-15
Mo'š mislit! Prva bi se bacila u zagrljaj.kaja wrote:Aha, ko hrvatski političari guzite se na utakmicu a doveli hrvatsku iza rumunjske.Regoč wrote:A-ha, laži i dalje, možda uvjeriš Soru.kaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
Aha, pa nisam sendvicarski krpeljski poltron u guzici lopovima !Regoč wrote:Mo'š mislit! Prva bi se bacila u zagrljaj.kaja wrote:Aha, ko hrvatski političari guzite se na utakmicu a doveli hrvatsku iza rumunjske.Regoč wrote:A-ha, laži i dalje, možda uvjeriš Soru.kaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:
Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!
I dalje cu.
Aj bježi sad moram se spremiti , jel moguće isključiti sendvicarima program ?
Kada se omotaju zastavom i skice Hrvatska ja dobim zelju da ih udavim istom..
2015-08-15
ova repka ima srce koje tuce za hrvatsku, ova repka na travnjaku gine za svoju zemlju, sa ponosom nose njene boje i s ponosom pjeva svoju himnu, ova repka je 22 tijela, ali jedan um, ova repka je antipod, ali svega sto si ti gluperdo prodanakaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
Samo ti ugasi sve programe danas od 16 do 20.30 sati da ne patiš zbog hrvatskoga trijumfa!kaja wrote:Aha, pa nisam sendvicarski krpeljski poltron u guzici lopovima !Regoč wrote:Mo'š mislit! Prva bi se bacila u zagrljaj.kaja wrote:Aha, ko hrvatski političari guzite se na utakmicu a doveli hrvatsku iza rumunjske.Regoč wrote:A-ha, laži i dalje, možda uvjeriš Soru.kaja wrote:
Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.
I dalje cu.
Noor wrote:ova repka ima srce koje tuce za hrvatsku, ova repka na travnjaku gine za svoju zemlju, sa ponosom nose njene boje i s ponosom pjeva svoju himnu, ova repka je 22 tijela, ali jedan um, ova repka je antipod, ali svega sto si ti gluperdo prodanakaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
Jedi govna dinosarusu raspaliNoor wrote:ova repka ima srce koje tuce za hrvatsku, ova repka na travnjaku gine za svoju zemlju, sa ponosom nose njene boje i s ponosom pjeva svoju himnu, ova repka je 22 tijela, ali jedan um, ova repka je antipod, ali svega sto si ti gluperdo prodanakaja wrote:Serem po tebi cardakliji i sendvicari , uhljebu. I takvima.Regoč wrote:Šta sad ti glumiš Hrvaticu? Mjesecima ovdje sereš protiv države i naroda pa si se odjednom sjetila što si i tko si? Nisi uvjerljiva!kaja wrote:Navija jedino za hrvatske protivnike jer sreća kod nas mu izaziva mučninu !
I dalje cu.
2015-08-15
Mogu patiti jedino sto cardaklije imaju tv sendvicarska skotino.Regoč wrote:Samo ti ugasi sve programe danas od 16 do 20.30 sati da ne patiš zbog hrvatskoga trijumfa!kaja wrote:Aha, pa nisam sendvicarski krpeljski poltron u guzici lopovima !Regoč wrote:Mo'š mislit! Prva bi se bacila u zagrljaj.kaja wrote:Aha, ko hrvatski političari guzite se na utakmicu a doveli hrvatsku iza rumunjske.Regoč wrote:
A-ha, laži i dalje, možda uvjeriš Soru.
2015-08-15
Ovo dvoje je dvoje najgadljivijih sendvicara na forumu .. bljak
Mada šteta baviti se njima danas..
Mada šteta baviti se njima danas..
2015-08-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» PORTRET BEZ RAMA: JELENA MILIĆ
» Peshko i petokolonas i kolega Duhaceku mr.shupak Sandi Blagonic najavio samopaljadu iz Hrvatske
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Ura hrvatskog jezika
» PORTRET BEZ RAMA: JELENA MILIĆ
» Peshko i petokolonas i kolega Duhaceku mr.shupak Sandi Blagonic najavio samopaljadu iz Hrvatske
» Pametno: Nina Obuljen nije željela portret Ante Starčevića u svom uredu
» Ura hrvatskog jezika
Page 2 of 6