Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 3 of 27
Page 3 of 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Lepo. Igralo se za titulu i trofej, isto kao i danas. Bilo je nevažno ko je treći. Dodela medalja je uvedena kasnije radi većeg šoua.kaja wrote:Pa objasnio je o trećem mjestu, da se dijelilo jer nije bilo rangiranje kao danas a kasnije su završili na 4.tre wrote:Eto kajo, i onda bude galama kad ga se našuta a sam traži batinedzango wrote:Ne možeš da sereš ako si šupalj kao šupalj zub i jedino mesto saznanja ti je Vikipedia. Ako već hoćeš da se kurčiš, uzmi čitaj i obrazuj se. A ne kao ovi sendvičari kojo osvajaju medalju na Mundijalu. O jebote.Kavran wrote:tre wrote:
ma mo'š ti konjinu pred crni zid dovesti i pitati ga koje je farbe, ali badava ... njemu to bijelo i amen.
srpska istorija.
Ne django osvajaju se krumpiri i ćevapi s lukom. Jel tako sad dobro :)
Al ne kužim kako nije bilo medalja ako ima 3 mjesta.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa ok o tome i pričamo osvojili su drugo mjesto tj to već imaju kako god okreneš i dobijaju potvrdu za to u vidu medaljadzango wrote:kaja wrote:Al dobro Dzango ako nema medalja kako smo mi prije 20 godina dobili brončanu ..
Uff.. komplicirano mi je ovo..
Dobijaju se i medalje u Ligi šampiona pa se nikafa ne kaže da je neko osvojio medalju u istom takmičenju. To su protukularne medalje za sećanje koje se ne broje kao na Olimpijadi i niko nikada neće reći da je neko osvojio medalju na Mundijalu već to i to mesto. Ustvari hoće, glup i neobavešten.
Je ga i ti cijepidlališ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
al ja dižem frku...a ne on sa svojim stupidnim lažimatre wrote:Ma prvo je lupetao da se ne djele medalje na svjetskom prvenstvu a onda se počeo vaditi da sa time možeš guzicu obrisati jer ništa ne vrijedi i onda ne znam čemu čuđenje kad traži sa svojim glupostima da ga se nalema verbalnokaja wrote:Pa objasnio je o trećem mjestu, da se dijelilo jer nije bilo rangiranje kao danas a kasnije su završili na 4.tre wrote:Eto kajo, i onda bude galama kad ga se našuta a sam traži batinedzango wrote:Ne možeš da sereš ako si šupalj kao šupalj zub i jedino mesto saznanja ti je Vikipedia. Ako već hoćeš da se kurčiš, uzmi čitaj i obrazuj se. A ne kao ovi sendvičari kojo osvajaju medalju na Mundijalu. O jebote.Kavran wrote:
ma mo'š ti konjinu pred crni zid dovesti i pitati ga koje je farbe, ali badava ... njemu to bijelo i amen.
srpska istorija.
Ne django osvajaju se krumpiri i ćevapi s lukom. Jel tako sad dobro :)
Al ne kužim kako nije bilo medalja ako ima 3 mjesta.
a ova šajkača ne vidi šumu od drveća, nego uletava ko mutava..a jel su snimili film..a jesu? nisu? dzangiiii, reci mi pusti njih :)))
https://hr.wikipedia.org/wiki/Predlo%C5%BEak:Medalje_SP
2014-04-12
Normalno da se piše. I vi uvek iataknete da ste bili treći 1998. a ne kažete da ste isvojili bronzu. Ali objasni ti to budalama koje misle da su na Olimpijadi.kaja wrote:Aha, dobiju ali spominje se mjesto uglavnom. Bili su drugi ili treći hoćeš reci. Tako da.dzango wrote:kaja wrote:Al dobro Dzango ako nema medalja kako smo mi prije 20 godina dobili brončanu ..
Dobijaju se i medalje u Ligi šampiona pa se nikafa ne kaže da je neko osvojio medalju u istom takmičenju. To su protukularne medalje za sećanje koje se ne broje kao na Olimpijadi i niko nikada neće reći da je neko osvojio medalju na Mundijalu već to i to mesto. Ustvari hoće, glup i neobavešten.
Ah prvo je uvijek prvo...ali pise se i drugi i treće u povijesti...
I vratimo se na ovo prvenstvo..https://www.telegraph.co.uk/world-cup/2018/07/12/strong-mentality-good-love-making-keys-croatias-sporting-success/
2014-04-12
Pa ne odlazim ja nikad podvijene repine, nije mi u karakteru jednostavno.Noor wrote:šajkačo, tvoj svaki duel sa mnom je završio da si otišla podvijene repine, jer te argumentirano srušim u dva postakaja wrote:Na svakoj je šuplja , osim kada je o gradnji, al to joj je struka..dzango wrote:Ne znam zašto je uzela mene da zajebava umesto Pižona i to na temi gde je šuplja.kaja wrote:Gladna pažnje kao obicno.dzango wrote:
Frku je započela Norka a ostatak sendvičarske ekipe se pridružio i jasno deklarisao.
o šupljosti bolje šuti, pa ti ni o svojoj struci pojma nemaš
A vezano za tebe, ti si prosto toliko glupa da nemam volje ponekad.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, je. Treći.. nekad kažu brončani u štampi.dzango wrote:Normalno da se piše. I vi uvek iataknete da ste bili treći 1998. a ne kažete da ste isvojili bronzu. Ali objasni ti to budalama koje misle da su na Olimpijadi.kaja wrote:Aha, dobiju ali spominje se mjesto uglavnom. Bili su drugi ili treći hoćeš reci. Tako da.dzango wrote:kaja wrote:Al dobro Dzango ako nema medalja kako smo mi prije 20 godina dobili brončanu ..
2015-08-15
Ma kažemo, ali to sada i nije bitno više..dzango wrote:Normalno da se piše. I vi uvek iataknete da ste bili treći 1998. a ne kažete da ste isvojili bronzu. Ali objasni ti to budalama koje misle da su na Olimpijadi.kaja wrote:Aha, dobiju ali spominje se mjesto uglavnom. Bili su drugi ili treći hoćeš reci. Tako da.dzango wrote:kaja wrote:Al dobro Dzango ako nema medalja kako smo mi prije 20 godina dobili brončanu ..
vratimo se u sadašnjost..
2014-04-12
U evropskom nogometnom prvenstvu je do prije tridesetak godina bilo treće mjesto pa su to ukinili pa ima samo prvo i drugo a ovi drugi su samo drugoplasirani tj nema treće i četvrto mjesto
2014-04-11
nisi, neces ni od gluposti...lupetaj ih i dalje, da se mozemo smijatikaja wrote:A je, evo umrla sam od ljubomore..Noor wrote:ne biti ljubomorna, bar meni paznje ne fali :)kaja wrote:Gladna pažnje kao obicno.dzango wrote:Frku je započela Norka a ostatak sendvičarske ekipe se pridružio i jasno deklarisao.tre wrote:
Pa on započinje kavge sa svojim idiotlucima, sam se namješta na šutanje i onda kmeči ko kakva babetina
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne, kad nađeš žrtvu onda mesariš do neiznemoglostikaja wrote:Pa ne odlazim ja nikad podvijene repine, nije mi u karakteru jednostavno.Noor wrote:šajkačo, tvoj svaki duel sa mnom je završio da si otišla podvijene repine, jer te argumentirano srušim u dva postakaja wrote:Na svakoj je šuplja , osim kada je o gradnji, al to joj je struka..dzango wrote:Ne znam zašto je uzela mene da zajebava umesto Pižona i to na temi gde je šuplja.kaja wrote:
Gladna pažnje kao obicno.
na meni zube polomiš, pa odustaneš brzo, al ganglije ti to ne pamte, pa pokusavas i iduci put
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dobro sve je jasno, u nekom svjetskom žargonu se kaže drugo i treće mjesto iako postoje i srebro i bronca .
Za ostalo je zadužena bolesnica i ostatak ekipe eto tako..da nešto kažu..
Za ostalo je zadužena bolesnica i ostatak ekipe eto tako..da nešto kažu..
2015-08-15
Utjeh je da ce Era Istrefi pjevati pred finalnu utakmicu. Cura je rodjena u Prishtini-Srbija i odusevljena je golovima koje su dali kosovari upravo Srbiji. Muhahahahhahahha a Ovo jebeno prvenstvo samo patnja. Sve gore od goreg....Kila mozga....
2014-04-14
Nočna mora za srbljanovićeabraham wrote:Utjeh je da ce Era Istrefi pjevati pred finalnu utakmicu. Cura je rodjena u Prishtini-Srbija i odusevljena je golovima koje su dali kosovari upravo Srbiji. Muhahahahhahahha a Ovo jebeno prvenstvo samo patnja. Sve gore od goreg....Kila mozga....
2014-04-11
koji pičku materinu ne zgiba za međugorje?Kavran wrote:
ahahahahha ..... banditić ...... a jebi ga, što'š sada? niš. trpi. ne dao bog većeg zla.
2014-12-30
U štampi kažu 'bronzani'...kaja wrote:Da, je. Treći.. nekad kažu brončani u štampi.dzango wrote:Normalno da se piše. I vi uvek iataknete da ste bili treći 1998. a ne kažete da ste isvojili bronzu. Ali objasni ti to budalama koje misle da su na Olimpijadi.kaja wrote:Aha, dobiju ali spominje se mjesto uglavnom. Bili su drugi ili treći hoćeš reci. Tako da.dzango wrote:kaja wrote:Al dobro Dzango ako nema medalja kako smo mi prije 20 godina dobili brončanu ..
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Nikad, nisam hijena... konjino tupa.Noor wrote:ne, kad nađeš žrtvu onda mesariš do neiznemoglostikaja wrote:Pa ne odlazim ja nikad podvijene repine, nije mi u karakteru jednostavno.Noor wrote:šajkačo, tvoj svaki duel sa mnom je završio da si otišla podvijene repine, jer te argumentirano srušim u dva postakaja wrote:Na svakoj je šuplja , osim kada je o gradnji, al to joj je struka..dzango wrote:
Ne znam zašto je uzela mene da zajebava umesto Pižona i to na temi gde je šuplja.
2015-08-15
U informeru kažu ————-T. wrote:U štampi kažu 'bronzani'...kaja wrote:Da, je. Treći.. nekad kažu brončani u štampi.dzango wrote:Normalno da se piše. I vi uvek iataknete da ste bili treći 1998. a ne kažete da ste isvojili bronzu. Ali objasni ti to budalama koje misle da su na Olimpijadi.kaja wrote:Aha, dobiju ali spominje se mjesto uglavnom. Bili su drugi ili treći hoćeš reci. Tako da.dzango wrote:
Ta rec je ustaska i ne koristi se.
2015-08-15
kaja wrote:Aha, dobiju ali spominje se mjesto uglavnom. Bili su drugi ili treći hoćeš reci. Tako da.dzango wrote:kaja wrote:Al dobro Dzango ako nema medalja kako smo mi prije 20 godina dobili brončanu ..
Nije tako, a ti si potpuno luda ako njegova lupetanja uzimaš za ozbiljno.
Guest- Guest
A bojim se da bi i srebrna mogla postati ———-, ako ne boginja.
2015-08-15
Page 3 of 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 3 of 27