Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 20 of 27
Page 20 of 27 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Pusti Kaju, kriv je Veber...On uvijek temu skrene u vrijeđanje.kic wrote:kaja wrote:Jebem ti materdanni1 wrote:Nije sudac ništa kriv. Kriv je Srbin na golu hrvatske reprezentacije, jedino on je podbacio i odigrao kao da prvi put stoji na golu.Serbinho-3 wrote:Mazic bi bolje sudio
on piše gluposti, ali ne pretjeruj ni ti molim te..
Pogledaj i ostale teme...isto je svaki put.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
koji si ti jadni i patetični lik, sada me ideš kao uvrijedit sa sintagmom srbine.Eroo wrote:veber wrote:ne, ne piše gluposti. maliciozan je kao i ero i još neki.kic wrote:kaja wrote:Jebem ti materdanni1 wrote:
Nije sudac ništa kriv. Kriv je Srbin na golu hrvatske reprezentacije, jedino on je podbacio i odigrao kao da prvi put stoji na golu.
sada idemo brojat krvna zrnca repke jer smo, eto drugi.
Srbine, loše utičeš na Kaju, to je evidebtno...
daj popij nekaj za prostatu i odi drkat na hostesu.
i izmišljat dalje ni baron münchhausen ti nije ravan. daj nam prepričaj kako si čuval ovčice, s pet učio njemački dok se vuk pokraj tebe prošetao.
stalno lažeš.
2014-12-30
veber wrote:znači treba naglasit da sam ja nijemac?danni1 wrote:Ma neee. Samo treba naglasiti da je Srbin.veber wrote:baš. treba ga streljat.danni1 wrote: krivica za ovakav rezultat finala je samo na Subašiću.
koja ste vi dvolična govnad. to nije za vjerovat.
imao je hitler pravo kada je rekao da su slaveni stoka.
veber jel ti shvaćaš da odgovaraš na isti način kao danni? i onda se žališ na njegovu političku nekorektnost?
Srebro je objektivno vrh za njih
Jer su imali u dosadašnjim utakmicama prije svega puuuuno srece
Dva puta na penale ..
Kaj vam je
I bili su sad umorni jako, to se vidjelo, nisu trčali onak brzo
Jer su imali u dosadašnjim utakmicama prije svega puuuuno srece
Dva puta na penale ..
Kaj vam je
I bili su sad umorni jako, to se vidjelo, nisu trčali onak brzo
kada ne možeš argumentirat onda kreneš vrijeđat. jer niža inteligencija samo tako može "odgovorit"Eroo wrote:Ma ti si eventualno njemačko kopile i ne Njemac.
Da si Njemac živio bi u Njemačkoj i ne među "slavenskom stokom". Kušššš...
glup si stari prdonjo. čisto da možeš pljuvat i srat dalje meni je tek mama polunijemica-polumađarka, otac nijemac.
eto, a sada po bosanski opleti.
2014-12-30
Ma ne. Nisam to doživljavao kao nešto bitno dok niste počeli stavljat sranja iz srpspskog tiska. E pa ak je to bilo bitno dok je bio dobar mislim da je bitno i sad kad je sve usro.veber wrote:ne, ne piše gluposti. maliciozan je kao i ero i još neki.kic wrote:kaja wrote:Jebem ti materdanni1 wrote:Nije sudac ništa kriv. Kriv je Srbin na golu hrvatske reprezentacije, jedino on je podbacio i odigrao kao da prvi put stoji na golu.Serbinho-3 wrote:Mazic bi bolje sudio
sada idemo brojat krvna zrnca repke jer smo, eto drugi.
kic wrote:veber wrote:znači treba naglasit da sam ja nijemac?danni1 wrote:Ma neee. Samo treba naglasiti da je Srbin.veber wrote:baš. treba ga streljat.danni1 wrote: krivica za ovakav rezultat finala je samo na Subašiću.
veber jel ti shvaćaš da odgovaraš na isti način kao danni? i onda se žališ na njegovu političku nekorektnost?
Polako, Kic, pusti ih...Neka konačno otkriju boje i vrime je. O čemu vam ja stalno pričam ovdje?
Imaš tu i Soru, koja vam prodaje "antifašizam", a ustvari je crveni fašist najgore vrste.
Ima toga još, samo još trebaju pomolit njušku iz pasje kućice... Imam ja kost za njih.
2016-07-22
nije istina.kic wrote:veber jel ti shvaćaš da odgovaraš na isti način kao danni? i onda se žališ na njegovu političku nekorektnost?
ne prebrojavam zrnca i boli me kurac tko je tko, ali kada krene prebrojavanje onda mi to ide na kurac.
kome ja brojim zrnca?
eri? pa taj samo čeka moj upis da napiše 1*bih da mi jebe mater, pljuje po mrtvom bratu i još me naziva kopile...
2014-12-30
duh zajednistva sto promovirase nogometasi prelio se na forum
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti si nešto više od toga kako sam te nazvao...U mome dijalektu više od kopile je kopilan.veber wrote:nije istina.kic wrote:veber jel ti shvaćaš da odgovaraš na isti način kao danni? i onda se žališ na njegovu političku nekorektnost?
ne prebrojavam zrnca i boli me kurac tko je tko, ali kada krene prebrojavanje onda mi to ide na kurac.
kome ja brojim zrnca?
eri? pa taj samo čeka moj upis da napiše 1*bih da mi jebe mater, pljuje po mrtvom bratu i još me naziva kopile...
2016-07-22
baš.debotoijusto wrote:duh zajednistva sto promovirase nogometasi prelio se na forum
za poludit.
na niske smo grane pali.
kad se ne slažeš, vrijeđaj na najjače.
bzze.
2014-04-12
danni1 wrote:Nije sudac ništa kriv. Kriv je Srbin na golu hrvatske reprezentacije, jedino on je podbacio i odigrao kao da prvi put stoji na golu.Serbinho-3 wrote:Mazic bi bolje sudio
ružno i tužno ..... čovjek je, baš kao i cijela ekipa dao sve od sebe ...i danas, i na svim dosadašnjim utakmicama.
....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ti si zao duh forumaEroo wrote:kic wrote:veber wrote:znači treba naglasit da sam ja nijemac?danni1 wrote:Ma neee. Samo treba naglasiti da je Srbin.veber wrote:
baš. treba ga streljat.
Polako, Kic, pusti ih...Neka konačno otkriju boje i vrime je. O čemu vam ja stalno pričam ovdje?
Imaš tu i Soru, koja vam prodaje "antifašizam", a ustvari je crveni fašist najgore vrste.
Ima toga još, samo još trebaju pomolit njušku iz pasje kućice... Imam ja kost za njih.
Srecom su te skuzili i drugi
Ti izvrćeš rijeci drugih , ti prebrojavas zrnca , ti prodaješ svoju hercegovačku pokvarenost i ideje
Od mene odbij
Mozes frulat svojoj babi
Jer cu ti obrisati nos kad god mi padne na um ..
nula ljudska koja se napuhiva da je Hrvat a nije
eto kic!Eroo wrote:Ti si nešto više od toga kako sam te nazvao...U mome dijalektu više od kopile je kopilan.veber wrote:nije istina.kic wrote:veber jel ti shvaćaš da odgovaraš na isti način kao danni? i onda se žališ na njegovu političku nekorektnost?
kome ja brojim zrnca?
još me naziva pedofilom jer sam sa ženom od 30g o kojoj on može samo sanjat.
ali ok.
2014-12-30
Cestitke hrvatskom timu na odlicnom drugom mjestu...puno nacija je navijalo za kockaste igrace..to puno znaci..
e a sad...dosta je bilo plandovanja,ljencarenja,hektolitara pive i vreca kokica...
zelim vam uspjesan i agilan radni tjedan pred vama...
i pozdravi i zelje u tom duhu...
e a sad...dosta je bilo plandovanja,ljencarenja,hektolitara pive i vreca kokica...
Guest- Guest
claire wrote:baš.debotoijusto wrote:duh zajednistva sto promovirase nogometasi prelio se na forum
za poludit.
na niske smo grane pali.
kad se ne slažeš, vrijeđaj na najjače.
bzze.
To si pogledaj tko je prvi u podsticanju svada i poticanju na podjele
Prokleti eronja
Sta bi drugo
Sto macka leže to miševe lovi
Hercegovci su zao duh Hrvata i nesreca nasa
debotoijusto wrote:duh zajednistva sto promovirase nogometasi prelio se na forum
Nije se travnjak ni ohladio hrvati se vracaju u svoju svakodnevicu: za vratove, ustase i partizani, uhljebi i nesposobnjakovici.... :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pismejker wrote:Cestitke hrvatskom timu na odlicnom drugom mjestu...puno nacija je navijalo za kockaste igrace..to puno znaci..
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:duh zajednistva sto promovirase nogometasi prelio se na forum
Nije se travnjak ni ohladio hrvati se vracaju u svoju svakodnevicu: za vratove, ustase i partizani, uhljebi i nesposobnjakovici.... :D
2017-06-06
Ja držin svoju ričRayMabus wrote:Bog sve vidi i sve znaRayMabus wrote:Ćosič leti kao komentatorRayMabus wrote:Mateo Beusan dao otkaz
.
Hvala Mateo
Ćosič na aparatima
Ćosič nezna dva metra pritračat a sere o Striniću
O Brzoviću da ne pričamo
Bravo Mateo
Ćosič ODJEBI
Taj dva metra da pritrči šupa bi mu ostavio fleke na lancunu
TO sam jučer naredio
Komentatra koji nezna šta znači deset km da pretrči
NEĆU DA
ĆUJEN
GUBI SE
KO I TVOJ ŠEF MAMIĆ
Tko ugosti Ćosiča
OSOBNO ĆU MU IZBITI ZUBE
VIDIN JA
SVE
Gotov si
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sreeeeebrniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .....
2017-06-06
Page 20 of 27 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 20 of 27