Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 10 of 27
Page 10 of 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
U kontri ne možeš da ih uhvatiš ni lasom. Naročito onog malog Kiliana Mbapea. Fenomenalan igrač.kaja wrote:Zašto uopće pričate o mjestima kada je boginja naša .
Afrikaneri ce se zeznut i krenut iz bunkera u napad a tu su naši
gotovi..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro ima li medalja ili ne?Kolko ja znam nitko poslije prvenstva ne spominje medalju nego vele kao najveci uspjeh polufinale ili finale na svjetskom prvenstvu.
vili40-
2015-08-02
pa imaš finale i u atletici, u svim sportovima i ne kužim u čemu je poanta tvog upisa?vili40 wrote:Dobro ima li medalja ili ne?Kolko ja znam nitko poslije prvenstva ne spominje medalju nego vele kao najveci uspjeh polufinale ili finale na svjetskom prvenstvu.
na prvo pitanje odgovor je ima i djele se po ključu uspjeha kao i u drugim sportovima, prvo drugo i treće mjesto. Ne znam što tu nije jasno
postajes tragican lik u ovom izmisljanju i dociranju....dzango wrote:Fudbalski savez svoje države čiji grb nose. Dobija li taj savez medalju kao na Olimpijadi? Ne. Dobijaju li klubovi u Ligi šampiona medalju? Ne, naravno.Noor wrote:nisi odgovorio sta sam te pitala, koga predstavljaju belgijski, i svaki drugi, igрrači?dzango wrote:Noor wrote:aha, igraci kazes..a koga oni uopce predstavljaju na SP vec mjesec dana?!dzango wrote:
Belgija nije dobila medalju. Dobili su igrači kao učesnici za osvojeno treće mesto. Belgija je ossvojila treće mesto a ne medalju. Lepo ti piše ispod kao i na FIFA sajtu. Nije ti ovo Olimpijada.
pa ispod postolja nikad ni ne pise zlato, srebro ili bronca...nego 1, 2 i 3 ili nista...zna se koja je koja stepenica, tako je i na olimpijadi i na SP...
I šta kažu za pobednika? Zlatna medalja ili prvak sveta ili osvajač Boginje. Na sajtu FIFA nigde nema osvajača medalja ili broja medalja koje je osvojila neka zemlja jer se takva statistika i ne vodi. Тo izmišljotina novijeg datuma i protukularne medalje se dele isto kao i u Ligi šampiona. Stvar opšte kulture je znati da države, to jest fudbalski savezi, ne dobijaju nikakve medalje i zato se ne vodi takva statistika.
ma predstavljaju svoje zemlje, negdje ne vidis grbove saveza, vec zastave zemalja, o cemu ti pricas?!
pa vidim da je tu neka rasprava,ja sam samo htio dodati da se sa svjetskog nogometnog prvenstva medalje ne spominju kao dok se govori o olimpijadi.
vili40-
2015-08-02
Kad smo mi igrali sa nizozemcima za trece mjesto sjecam se da su svi brujali kako je ta utakmica za trece mjesto besmislica i da su te utakmice nepotrebne i ne predstavlja nista.
vili40-
2015-08-02
England players receive medals after they played Italy in their only previous World Cup third-place playoff, in 1990
2014-04-14
Al mu moreš podmetniti nogu, ući djonomdzango wrote:U kontri ne možeš da ih uhvatiš ni lasom. Naročito onog malog Kiliana Mbapea. Fenomenalan igrač.kaja wrote:Zašto uopće pričate o mjestima kada je boginja naša .
Afrikaneri ce se zeznut i krenut iz bunkera u napad a tu su naši
gotovi..
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Noor wrote:putevima Dobrice Ćosića :))))Hektorović wrote:Noor wrote:i sta tebi govori?Yehudim wrote:Ili malo lipše rečeno - Slika govori više od hiljadu reči -
ima li medalja ili nema?
Vidim polako prilagođava priču :) Onako maštovito, inventivno, stvaralački :D
O čemu ti to? Jasno da ima.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Dominira ona sa slikom azijske bogorodice koju okružuju anđeli. Kruna te slike pri vratu je crvena ruža, dok je Vrsaljko u donjem dijelu leđa dao istetovirati sliku Posljednje večere. Kako je riječ o vrlo zahtjevnim tetovažama, i njihova izrada trajala je mjesecima. Glavnina, ako ne i sve napravljena je u Damir Tattoo Studiju iz Beograda koji vodi majstor Damir Stančić, a kako je vrlo omiljen među sportašima, radi i u inozemstvu.
Stančić je, primjerice, tetovirao i Roberta Prosinečkog te Darija Srnu, a ovu kompleksnu Vrsaljkovu tetovažu izradio je u proljeće 2017. godine.
--------------------------------------------------------------------------
Yehudim wrote:Noor wrote:putevima Dobrice Ćosića :))))Hektorović wrote:Noor wrote:i sta tebi govori?Yehudim wrote:Ili malo lipše rečeno - Slika govori više od hiljadu reči -
ima li medalja ili nema?
Vidim polako prilagođava priču :) Onako maštovito, inventivno, stvaralački :D
O čemu ti to? Jasno da ima.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pobjediti ce Francuzi
Rezultat 2:0
Rezultat 2:0
E, neces se veseliti danas...
darth_vader-
2014-04-17
Zlo staro nepismeno :-))jasambrend wrote:E, neces se veseliti danas...
2014-04-12
Baš me briga tko će pobijediti uživati ću u utakmici
Bitno da smo mi Engleze dobili i osigurali medalju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Reprezentativci ne nose grbove država već grbove saveza i zanično predstavljaju svoje saveze.Noor wrote:postajes tragican lik u ovom izmisljanju i dociranju....dzango wrote:Fudbalski savez svoje države čiji grb nose. Dobija li taj savez medalju kao na Olimpijadi? Ne. Dobijaju li klubovi u Ligi šampiona medalju? Ne, naravno.Noor wrote:nisi odgovorio sta sam te pitala, koga predstavljaju belgijski, i svaki drugi, igрrači?dzango wrote:Noor wrote:
aha, igraci kazes..a koga oni uopce predstavljaju na SP vec mjesec dana?!
pa ispod postolja nikad ni ne pise zlato, srebro ili bronca...nego 1, 2 i 3 ili nista...zna se koja je koja stepenica, tako je i na olimpijadi i na SP...
I šta kažu za pobednika? Zlatna medalja ili prvak sveta ili osvajač Boginje. Na sajtu FIFA nigde nema osvajača medalja ili broja medalja koje je osvojila neka zemlja jer se takva statistika i ne vodi. Тo izmišljotina novijeg datuma i protukularne medalje se dele isto kao i u Ligi šampiona. Stvar opšte kulture je znati da države, to jest fudbalski savezi, ne dobijaju nikakve medalje i zato se ne vodi takva statistika.
ma predstavljaju svoje zemlje, negdje ne vidis grbove saveza, vec zastave zemalja, o cemu ti pricas?!
2014-04-19
Hrvatska će pobijediti! Sudjeno je tako.
Cili Svijet navija za nas. Svemir se urotio da RH postane prvak Svijeta.
Bravo, longi: pozitivan stav! :-)RayMabus wrote:Baš me briga tko će pobijediti uživati ću u utakmici
2014-04-12
Jos ste na tome?!dzango wrote:Reprezentativci ne nose grbove država već grbove saveza i zanično predstavljaju svoje saveze.Noor wrote:postajes tragican lik u ovom izmisljanju i dociranju....dzango wrote:Fudbalski savez svoje države čiji grb nose. Dobija li taj savez medalju kao na Olimpijadi? Ne. Dobijaju li klubovi u Ligi šampiona medalju? Ne, naravno.Noor wrote:nisi odgovorio sta sam te pitala, koga predstavljaju belgijski, i svaki drugi, igрrači?dzango wrote:
A, volje :-D
Dzani, skupit cemo svatko po desetak kuna i poslat ti majicu reprezentacije :-P
2014-04-12
Ima nesto u pozitivnom stavu ;-)Yehudim wrote:Hrvatska će pobijediti! Sudjeno je tako.
2014-04-12
Bolje sakupite po sro i pošaljite keš. Nemam ništa protiv.claire wrote:Jos ste na tome?!dzango wrote:Reprezentativci ne nose grbove država već grbove saveza i zanično predstavljaju svoje saveze.Noor wrote:postajes tragican lik u ovom izmisljanju i dociranju....dzango wrote:Fudbalski savez svoje države čiji grb nose. Dobija li taj savez medalju kao na Olimpijadi? Ne. Dobijaju li klubovi u Ligi šampiona medalju? Ne, naravno.Noor wrote:
nisi odgovorio sta sam te pitala, koga predstavljaju belgijski, i svaki drugi, igрrači?
A, volje :-D
Dzani, skupit cemo svatko po desetak kuna i poslat ti majicu reprezentacije :-P
2014-04-19
Page 10 of 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 10 of 27